Súhlasíte s tým, že veľká láska sa tají?
„Veľká láska sa tají, len malá sa vystavuje na obdiv.“ — Arión
Z vášho postrehu na Mk a iných sociálnych sieťach súhlasíte,alebo nie?
@katkaseiner ja nie som blondínka ale tiež nechápem 😂
nie je to tak. ja svoj život s mojim partnerom zdieľam na soc. sieťach, pravidelne, a máme pekny život nie len na oko. 🙂 a je to veľka laska, obrovska. neviem,či si to vobec niekto vie predstavit, kto to nezažil
Co na tom nechapete hihihi 😀 ze ti co sa maju dobre a lubia sa nepotrebuju davat na socialne siete “ako im je super” a tí co sa trapia si na socialnych sietach vyznavaju lasku.
Vôbec nechápem, prečo by sa láska mala nejak vystavovať.
Ak sa to myslí, tie veľké gestá lásky. Tak mne to príde skôr ako "pro forma", len tak na oko, aby ten človek presvedčil ostatných. Lebo láska sa vyjadruje v malých gestách, ktoré znamenajú veľa. (partner ti urobí čaj, keď si chorá; kúpi niečo len tak z lásky..)
@banderaska29 ďakujem za odpoveď
@andrejkap123 ja druhých neriešim. Ja nič nedávam na soc. siete a čo robí druhí, je mi ukradnuté. Neriešim vzťahy a životy druhých
@unicornlady ďakujem za odpoveď.
Nesúhlasím, lebo nič nie je čierno-biele a ľudia aj vzťahy sú tak rôznorodé. Ja mám vzťah už 20 rokov a nepotrebovala som nikdy napr. sociálne siete (ktoré ani nemám), aby som tam ukazovala našu lásku. Nepotrpím si na prázdne gestá. Ale tak napríklad my sa s mužom stále držime za ruky, keď niekam ideme. Ale každý to môže vnímať inak. Niekto tie svoje pocity asi potrebuje aj vykričať, niekto gestami prejavuje lásku (lebo ústne to tak nezvláda). Každý vie, čo ma doma a čo u nich funguje.
Je to rovnaká blbosť ako každá iná univerzálna múdrosť. Niekto si potrpí na okázalé gestá, inscenácie a zdieľa svoju radosť rád aj s cudzími, iný si ju radšej chráni v súkromí. Ani jedno nie je meritkom kvality či stability vzťahu.
Nesúhlasím
@anna_anicka83
@vroni
@bloger
Ďakujem vám za odpovede.
@1ryba čítala si že sa pýtam konkrétne na sociálne siete alebo máš potrebuju len zosmiešňovať?
Ja tiež nesúhlasím... nehovorím, že v niektorých prípadoch to tak nemôže byť a že keď niekto prehnane presviedča ostatných o svojom perfektnom vzťahu, nerobí to preto lebo potrebuje v prvom rade presvedčiť seba 😅 ale určite to neplatí univerzálne... niekto jednoducho nemá problém zdieľať zo svojho života viac, delí sa s okolím so svojími starosťami aj radosťami a niekto to drží v užšom kruhu, je to každého vec... a teda dokonca ak niekto inak zdieľa každý svoj prd a je na sociálnych sieťach extra aktívny, ale fotku s frajerom/frajerkou nepridá ani za svet, to dokonca môže naznačovať, že nie je všetko úplne okej a hrá to na viac strán napríklad
@lindous ďakujem za tvoj pohľad.
tak v mojej sociálnej bubline môžem povedať že sa mi to príbeh za príbehom potvrdzuje 😀 ja sa nestarám, väčšinou sa všetko dozviem až "po" ale je mi smiešne aký priebeh (a v podstate všetky sú rovnaké) tieto vzťahové pochody majú 🙄
PS: a nielen vzťahy! mám spolužiačku zo SŠ čo podľa profilu by si tipla minimálne na profesúru a prácu aspoň predsedu NR SR 🙈 aj som jej to prišla než sa stretli naše mamky a rozprávali sa o nás. bože to je chudinka 😂 tie obedy v parlamentke očividne nie sú počas obednej pauzy 🙄 keďže ani v BA nebýva lebo to tu je drahé.... proste pozlátko pre druhých na efekt. staré "drahé" auto. dovolenky fejkove. vlastne všetko fejkove....
zvacsa sa taji to, co nie je spolocnostou obecne prijimane pozitivne, takych pripadov je samozrejme vela, kedze laska si nevybera podla "vhodnosti" a nazorov spolocnosti...v tomto pripade to plati...dalsia kapitola je ziarlivost - ludia radi zavidia a kazia to, co sami nie su schopni nadobudnut...pojmy "velka" a "mala" laska su velmi abstraktne a individualne prezivane
@zuzanka.zuzu
@mabenn ďakujem aj za váš pohľad
sa priznaj, ze zberas informacie na nejaku pracu alebo zadanie

@mabenn to nie. Zaujíma má len pohľad iných ľudí na danú vec.
tak daj aj svoj
Spomenula som si pri tomto na bývalého kolegu, ktorý sa na pýtal prečo nedávam na FB spoločné fotky s mojim mužom a ja som mu na to odpovedala vetou, ktorú mám zafixovanú odkedy som ju prvýkrát čítala:
"Keď je niekto šťastný tak to nepotrebuje dokazovať na sociálnych sieťach."
A ten kolega sa lepí sa na každú sukňu, všetky čo i len trochu pohľadné baby balí, žena je strašne žiarlivá, za mňa fakt hrozný vzťah bez dôvery, ale na FB furt fotky na ktorých sa tvária, že aký majú oni idilický vzťah.
Čo mám v okolí vzťahy do ktorých vidím, tak to zhruba platí, ale je to príliš malá vzorka na to aby som to mohla zovšeobecniť.
@scila ďakujem za odpoveď.
@mabenn môj názor je taký že pridávanie denne fotiek zo svojho života doslova každého prdu je pre mna divne. V mojom okol je to tak že (nie všetci) na sociálne siete pridávajú krásne zamilované fotky a pritom sa doma bijú nadávajú si a podvádzajú sa. Preto mi napadlo že sa opýtam ako to vnímajú iní.
Čo som si všimla, tak zväčša sa tají láska, keď je v začiatkoch a ešte nie je jasné, čo z toho bude. Keď už je vzťah stabilný, nie je dôvod niečo tajiť. Ale zase je rozdiel netajiť a prehnane vystavovať na obdiv.
@h2 ďakujem za tvoj pohľad
To sa neda tak povedat. Poznam pary co su stastne v reale aj na soc sieti a take co na soc sieti by si jeden povzdychol aka nadherna staatna rodinka ale opak je pravdou a skor mi je ich luto.
Ak je niekto stastni a chce to davat na net nech dava, ale napr pre mna je to uz odveci ked sa niekto foti denne a pridava storky a popisy ako sa miluju atd, to je tak pre tinedzerov
Minule tu mal nejaký muž trafnú poznámku že citáty sú ako biblia - každý si tam nájde to čo sa mu práve hodí.

ja som asi blondínka...nechapem 🍿