Súkromný život a správanie pedagogičky je dlhodobo plný toxicity
Ahojte, chcela by som sa opýtať na váš názor..
Je podľa vás normálne, ak súkromný život a správanie pedagogičky, je dlhodobo plný toxicity?. Mám na mysli najmä výrazne konfliktné a vyhrotené vzťahy s bývalým partnerom, manipulatívne správanie voči okoliu a neschopnosť prevziať zodpovednosť za vlastný podiel na problémoch..Zároveň ktorá v rámci malej obce udržiava sexuálny pomer so ženatým mužom a o tomto vzťahu hovorí pomerne otvorene , bez ohľadu na dôsledky pre seba či svoje deti, ktorým sa to prinasa z druhej ruky. Je podľa vás v poriadku, ak sa takýto spôsob života odohráva verejne a zasahuje aj do jej rodinného prostredia? Ďalšou vecou je výchova vlastných jej detí. Je normálne, ak pedagog vedome či nevedome zhadzuje svoje deti pred okolím, alebo pred neznámymi ľuďmi, pričom dokonca otvorene rozoberá psychické ochorenie jedného z nich, čím mu môže spôsobovať ďalšiu ujmu?.. Aleob mi napadá otázka hraníc v medziľudských vzťahoch.... Je v poriadku, ak pedagogička verejne koketuje s mužmi, cielene využíva flirt na získavanie výhod .. Je normálne, aby človek pracujúci v oblasti výchovy a vzdelávania v súkromí fungoval ako extrémny manipulátor, presviedčal svoje okolie o"svojej pravde" udržiaval viacero paralelných vzťahov a dlhodobo vytváral konfliktné, toxické až neznesitelne prostredie? Má podľa vás takto vyzerať súkromný život pedagóga, alebo už ide o správanie, ktoré je v rozpore s etickými a osobnostnými predpokladmi tejto profesie?
Pedagog je vzorom pre svojich ziakov. Nielen uci, ale aj vychovava.
@anonym_836cad pred pár rokmi bola dcéra na Erasmus v Taliansku. Jej triedny sa zamkol v izbe s angličtinárkou Táničkou. keď vyšiel slipy mal oblečené naopak. Dcéra sa smiala.
@anonym_1ea7e0 ako dcera mohla vidiet slipy triedneho?
A ty sa staráš do súkromia inej osoby z akého postu?
@anonym_autor na trapnost tvojich rozmerov nemam ani ked sa budem snazit
@viestta to nám je všetkým jasne, ty si v tomto o level vyssie. Keď sa na 5 rokov odmlčiš tak konečne sa dostanes na moju úroveň.
@anonym_autor ako keby čítam o našej jednej učiteľke na škole... škoda, že si anonymne, možno by sme došli na to, že je to tá istá 😀
@anonym_autor ako keby čítam o našej jednej učiteľke na škole... škoda, že si anonymne, možno by sme došli na to, že je to tá istá 😀
@kalifka povedz o ktorú obec sa jedna a hneď budeme vedieť.
Ja len tak k teme : byvaly ucitel a poslanec za KDH (! 🙂 ) Majersky a jeho ziacka, neskor anulacia manzelstva ....
@anonym_autor pises anonymne a od nicku ziadas udaje. Vsak napis meno obce ty. Alebo sukromnu spravu
@eva8 ja nemám potrebu zverejňovať meno o koho sa jedna ak ma ona záujem zistiť ci sa trafila stačí napísať napríklad akoukoľvek skratku či prve a posledne písmeno obce. alebo akokoľvek inak a dozvie sa či áno.
@eva8 ja nemám potrebu zverejňovať meno o koho sa jedna ak ma ona záujem zistiť ci sa trafila stačí napísať napríklad akoukoľvek skratku či prve a posledne písmeno obce. alebo akokoľvek inak a dozvie sa či áno.
@anonym_autor ty si vyzval, aby napisala meno obce, nie ona
Odkedy sa ucitelia musia spovedat so svojim sukromnym zivotom? Mame byt pranierovani este aj skrz sukromny zivot? Co cakas, ze ju vyhodia? Ked prestanete ohovarat, nebudu taketo veci riesit ani ziaci. Radsej by som ich viedla k tomu, ze do sukromneho zivota druhych ludi ich nic nie je.....o chvilu deti nebude mat kto ucit a to je jedine, co si tato nasa spolocnost zasluzi.
Odkedy sa ucitelia musia spovedat so svojim sukromnym zivotom? Mame byt pranierovani este aj skrz sukromny zivot? Co cakas, ze ju vyhodia? Ked prestanete ohovarat, nebudu taketo veci riesit ani ziaci. Radsej by som ich viedla k tomu, ze do sukromneho zivota druhych ludi ich nic nie je.....o chvilu deti nebude mat kto ucit a to je jedine, co si tato nasa spolocnost zasluzi.
@anonym_bae97a radost ucit na dedinskej skole. Obecna "eticko-moralna" komisia prelustruje kazdy prd kazdej ucitelky aj ucitela. Nedajboze sa bavi s cudzim chlapom, hned koketuje...

@anonym_autor aj učiteľ je len človek s chybami...a čo teraz udas ju za zle mravy?Poznám učiteľky alkoholicky, aj tie so psychickymi problémami, aj rozvedené čo robia peklo svojim deťom.Aj riaditeľa čo poobhanal každu učiteľku a nakoniec sa rozviedol a oženil s o 15 r mladšou