Súkromný život a správanie pedagogičky je dlhodobo plný toxicity
Ahojte, chcela by som sa opýtať na váš názor..
Je podľa vás normálne, ak súkromný život a správanie pedagogičky, je dlhodobo plný toxicity?. Mám na mysli najmä výrazne konfliktné a vyhrotené vzťahy s bývalým partnerom, manipulatívne správanie voči okoliu a neschopnosť prevziať zodpovednosť za vlastný podiel na problémoch..Zároveň ktorá v rámci malej obce udržiava sexuálny pomer so ženatým mužom a o tomto vzťahu hovorí pomerne otvorene , bez ohľadu na dôsledky pre seba či svoje deti, ktorým sa to prinasa z druhej ruky. Je podľa vás v poriadku, ak sa takýto spôsob života odohráva verejne a zasahuje aj do jej rodinného prostredia? Ďalšou vecou je výchova vlastných jej detí. Je normálne, ak pedagog vedome či nevedome zhadzuje svoje deti pred okolím, alebo pred neznámymi ľuďmi, pričom dokonca otvorene rozoberá psychické ochorenie jedného z nich, čím mu môže spôsobovať ďalšiu ujmu?.. Aleob mi napadá otázka hraníc v medziľudských vzťahoch.... Je v poriadku, ak pedagogička verejne koketuje s mužmi, cielene využíva flirt na získavanie výhod .. Je normálne, aby človek pracujúci v oblasti výchovy a vzdelávania v súkromí fungoval ako extrémny manipulátor, presviedčal svoje okolie o"svojej pravde" udržiaval viacero paralelných vzťahov a dlhodobo vytváral konfliktné, toxické až neznesitelne prostredie? Má podľa vás takto vyzerať súkromný život pedagóga, alebo už ide o správanie, ktoré je v rozpore s etickými a osobnostnými predpokladmi tejto profesie?
@anonym_autor ja narozdiel od teba ,ale chápem rozdiel medzi súkromným a pracovným životom ľudí
To ,že budes moralizovať nič nezmení na tom,že to nechápeš
@minenkaa chapes aj to ze je trapne niekoho presviedcat ze niekym je napriek tomu ze tym nieje? Ako pozrem viacero tem kde reagujes tak si ozaj dost mimo. Nepremyslala si nad liecbou alebo aspon prestat ludom "radit"
@minenkaa chapes aj to ze je trapne niekoho presviedcat ze niekym je napriek tomu ze tym nieje? Ako pozrem viacero tem kde reagujes tak si ozaj dost mimo. Nepremyslala si nad liecbou alebo aspon prestat ludom "radit"
@anonym_autor ja radim?
Liečba je vhodná hlavne pre ľudí čo riešia až takto moc iných ľudí a vedia o iných uplne zbytočnosti
@anonym_autor nie. Nie je to normálne správanie ani keby pani bola úradníčka.
@anonym_autor záleží mi na tom, akí učitelia učia moje deti. Trávia s nimi príliš veľa času na to, aby mi na tom nezáležalo.
Ak by ich učil niekto ako opisuješ, veľmi by mi to vadilo, keďže učitelia svojou povahou a prístupom k životu môžu deti v nemalej miere ovplyvniť.
@anonym_autor záleží mi na tom, akí učitelia učia moje deti. Trávia s nimi príliš veľa času na to, aby mi na tom nezáležalo.
Ak by ich učil niekto ako opisuješ, veľmi by mi to vadilo, keďže učitelia svojou povahou a prístupom k životu môžu deti v nemalej miere ovplyvniť.
@scila Aj by si vedela opisat ake kroky by nasledovali z tvojej strany keby sa dostanes do podobnej situlacie, ze prave tvoje deti vyucuje?
@anonym_autor videla som priklad podobny tomu co popisujes na skole mojho dietata. Dokonca to bola jeho tr.ucitelka. "Vraj" mala asi tiez zenateho, videla som ju dokonca chichotat sa s inym personalom skoly muzskeho pohlavia. Ale vies co? Decka ju milovali. To moje tiez. Ucili sa pri nej dobre. Bola prisna a laskava zaroven. Decka aj my sme plakali ked odisla. A za nic z toho co som videla a pocula som si nedovolila hodnotit nejaky jej moralny kodex lebo plnila svoje poslanie na 1 voci detom. Okrem toho pribehy a dramy zo zivota co opusujes deti vidia aj inde, nielen v skole. Dokonca omnoho viac v rodinach svojich, svojich kamaratov, pribuznych. A nie kazda takato skusenost im "vypali" moralku.
Takze ak mas problem ze sa to prejavuje negativne na tvojich detoch ktore ona osobne uci, chod za riaditelkou. Ak nie, tak sa na to vykasli lebo riesis nieco co sa Ta asi netyka.
@scila Aj by si vedela opisat ake kroky by nasledovali z tvojej strany keby sa dostanes do podobnej situlacie, ze prave tvoje deti vyucuje?
@anonym_autor tak v prvom rade by som sa spýtala svojho dieťaťa na to, ako pedagóg funguje a správa sa v škole a tiež ostatných rodičov čo hovoria deti, kedže píšeš o manipulatívnom správaní, konfliktoch a toxicite a je málo pravdepodobné, že ak sa tak prejavuje mimo školy tak je v škole v pohode. Ak by bolo jej správanie v škole cez čiaru, buď by som konfrontovala ju, alebo jej nadriadeného.
Ale teda moje deti majú fajn učiteľov, mnohí sú svojskí ale som rada, že nič podobné riešiť nemusím.

Ohrdnutá ex nevie prežiť že si jej chlap našiel novú.