"Švagriná"
Baby idem si sem po radu a mozno aj na iny pohlad veci alebo aj na polutovanie alebo ja neviem co citim..S priatelom sme spolu 10rokov, vychovavame spolu jednu dcerku...Priatel ma brata , ktori ma tiez priatelku a zial bohu, ta osoba mi nesadla uz od zaciatku a mozno ani ja jej nie..Pred 5timi rokmi som otehotnela, a cuduj sa svetu, kto to najviac nemohol zniest? Ona...do 3m bola tehotna aj ona a to podotykam mlade dievca, ledva skolu strednu stihla dokoncit..ja kupim svojej dcere zimny overal, kto ho ma o tyzden ten isty? Tak je to vo vsetkom...priatel ma v aprili poziadal o ruku, dohodli sme sa ze sa vezmeme niekedy o rok v aprili-maji. Prisla ona o dva mesiace s tym, ze aj ju uz konecne jej poziadal o ruku a budu sa brat 18 maja!! Rovno s datumom...poviem vam, cela chut na svadbu ma presla az na to kaslem prezatial...som teraz tehotna, (4ty mesiac) ale nikomu som to nemala odvahu este povedat, necham si to co najdlhsie prr seba..rozpravame sa medzi sebou , hovorim jej reku, zacnem asi robit gelove nechty, spravim si kurz, potrebujem si zacat privyrabat, budem sa tomu venovat a viete coo??? Hadajte kto si dnes pridal fotku na IG ze zacal robit nechty baby hlaste sa na terminy?? Onaaa !!!! Toto ma naozaj uz polozilo az som sa rozplakala a poplakala som si teda ..asi hormony, alebo neviem ..velmi mi to ublizuje , aj ked viem , clovek si ma povedat v zivote sa deju ine aj horsie veci ako tvoje problemy..ale raz darmo, ked je ublizene tak je ublizine..
@monika185243 no niekedy sa to nedá ak je to do oči bijúce....

Kto nezažil nepochopí....niekomu to vadi niekomu lichotí.....tiež mám takú švagrinu závistlivú....vo všetkom musí byť prvá či ide o deti,dovolenky,prácu,rodinný život,oblečenie atd atd jeto choré....nikdy som sňou nesúťažila a le zjavne ona somnou áno....hlava mi to niekedy už ozaj neberie no naučila som sa ju ignorovať a návštevy obmädzila na minimum aj keď úplne odstrihnúť sa nedá....proste naučila som sa nič nehovoriť o žiadnych plánoch čo idem vo svojom živote meniť alebo kupovať atd a čuduj sa svete ona mne to práveže vešia aj keď nepriamo lebo si mysli,že jej budem závidieť 😀 no proste horor.....umňa je to chorá psychika a je mi jej skôr ľúto lebo keby nemala toho svojeho mužička a jeho rodiny tak by bola rada keby ju niekto pozval aspoň do bufetu!!!! Knihu by som napísala