Svokra a ja: Ako riešiť rodinné napätie?
Ahojte, neprisla som sa stazovat, skor len uprimne vykecat a mozno vypocut iny nazor a mozno aj nechat ,, prefackat" Vami, ze ma trapi blbost...mam 11 rocnu dcerku z prveho manzelstva..a druhe dietatko ma 1,5 roka,ktore mam s druhym manzelom, s ktorym som 7 rokov..s jeho mamou mam pekny respektujuci vztah, sice ma poucuje, co sa malej tyka ( nekoj uz, teplejsie obliekaj atd. ) ale mne to nejako nevadi...vsak ja si vychovavam a aj tak bude po mojom...no manzel mi povedal, ze v lete mala blbe poznamky typu ,,ona by cudzie dieta vychovavat nedokazala..manzel mi len povedal ze sa ho to dotklo a + jeho teta (svokrina sestra) povedala ze nic proti mne nema ale ze si zasluzi zenu bez dietata z predosleho manzelstva..( oni dve su si vo vsetkom velmi podobne) ...v podstate sa ma to nijako nedotklo, s manzelom mame pekny vztah a aj on ma s mojou prvou dcerou...avsak comu nerozumiem je, ze svokra je ten isty pripad ako ja...moj manzel ma nevlastneho surodenca, svokra je taktiez druhykrat vydata a s druhym manzelom mala este dalsieho syna, mojho manzela..snad sa vysomarite...co si prosim Vas o tom myslite?
Ano, zabudol vol,ze telatom bol.

mila autorka: na toto je klasika starodavna co plati a bude vzdy platit: "zabudol vôl, ze teľatom bolo"...no dufam, ze chapeš čo chcem povedať, že aj svokruška bola v rovnakej situacii a teraz je taka pani majsterka...toto by som povedala ak by sa schyľovalo ku hadke, usmiala sa a s graciou odrkačala...a naj ju svihne