Svokrine poznámky ohľadom jedla
Zeny,viem,ze zase zacnete s tym,ze sa idem vyvrsovat nad svokru, ale najprv zacnem tym,ze je ozaj zlata zena a mam ju rada. Ide vsak o to,ze nechape,ze 18.m. dieta - jej vnuca ma alergiu na vajcia,soju,mlieko. Dost vysoke hodnoty. Minule vravi,ze ci moze dat malemu keks, pozeram zlozenie -orechy, vajcia,soj.lecitin, hovorim,ze v ziadnom pripade,ze by mohol dostat anafylakt.sok. Ona,ze dobre a potom sa malemu prihovara,ze "zli rodicia, oni sa napchavaju a tebe chudatku nedaju?" Manzel,ked to pocul sa nasral,ze co ma za reci, ze ci chce ist s deckom na pohotovost kvoli keksu. Ona,ze to tak nemysli,ze to len dietatu vravi,ze ono aj tak nerozumie... (Ha ha) ale ked sme tam, vzdy ms tieto poznamky, aki sme my zli, nedame a bla bla...uz vidim, ako raz pojde do skolky,budu ho nukat a povie,ze nemoze, ze rodicia su zli a take mu nedavaju...ako jej to vysvetlit, aby s tym prestala?
Nájdi fotky, ak sa da aj videá, čo to je anafylakticky šok. Ako prebieha, ake to je rýchle, čo hrozí. Ci ma v pláne dieťa zniesť zo sveta. A prejdite si spolu zoznam veci, ktoré sú bezpečne a pomôž jej ich zohnať, nech ma plnú špajzu pre prípad.
zobrať milú svokru k lekárke, nech počuje odborné vyjadrenia, alebo aj na urgentný príjem, nech vidí deti v ťažkom stave !! ako sa trápia, či chce toto pre svoje vnbúča

ak chce dat nieco "svoje" na jedenie, nauc ju ake konkrétne kekse, chrumky... kupujes a dieta moze jest, kludne jej 8ch aj nechaj nech si zapamata co presne moze jest a ked ich uvidi v obchode moze ich kupit.