icon

Tajnosti v manželstve

12. mar 2025

Ahojte,akoby ste sa zachovali keby že ste zistili že manžel robí veci poza vas chrbát?
Takže s manželovou rodinou sa nerozprávam 4 roky ani manžel snimi nemal kontakt doteraz snimi.
Ale začal si zase volať s mamou a bratom,nikdy som mu varím nebránila a zistila som že ich chodí navštevovať a bratovi dal 3000 dolárov čo sme mali na dovolenku ,vráti ich to viem ale ide o to že to všetko urobil bez toho aby mi to povedal a ani nevie že to všetko viem. Ale nečakala By som že to robí bez toho aby mi to povedal a to som si myslela že mu môžem veriť.

kavasmliekom
12. mar 2025

A prečo to nevie ze to vieš?

tiezjedna
12. mar 2025

Pokiaľ mu tie peniaze vráti tak, aby neohrozil dovolenku, tak by som nevyšilovala. Iste na to mal dôvod... Ale pri vhodnej príležitosti by som mu povedala, že to viem a že mi aj takéto veci môže povedať.

sense
12. mar 2025

Nevadilo by mi že má kontakt s rodinou oopät, vadilo by mi že mi o Tom nepovedal ale tajnosti máš aj ty lebo on nevie že ty to vies

mandzula
12. mar 2025

Pozicanie nasich prachov by mi fest vadilo bez ohladu na to, ci ich dotycny vrati alebo nie. Ked sme chceli niekomu pozicat, vzdy sme sa na tom dohodli spolocne.

veklipo
12. mar 2025

Možno sa bál tvojej reakcie.
Nie je to ok, ale žiadna tragédia

andrejka1974
12. mar 2025

Na tvojom mieste mu to poviem , že to vieš a povedala by som mu že ak toto bude chcieť unova spraviť tak nech ti to povie predom mne keby to nepovedal bola by som dosť naštvaná

moonlight1210
12. mar 2025

Spytaj sa ho: Kolko tajnosti mam zacat mat za tvojim chrbtom, aby si pochopil, ze takto zit nechces?

Lebo je jedna vec, ked tak si on mysli, ze vlastne nic zle nerobi a v podstate o nic nejde. Tam je ukludnujuci ten pocit, ze ma nad tym prehlad, vie o vsetkom a je v centre diania.

A druha zistit, ze to robi aj druha strana a on nic netusil, rozhodovalo sa za neho bez neho, vobec nevie, o co ide, ako je to vazne/nezavazne a celkovo sa citit vynechany a obideny.

bystrozraky
12. mar 2025

"a to som si myslela že mu môžem veriť." - On si zasa myslel, že ti nebude vadiť, keď sa s nimi bude opäť baviť...ale nakoniec ti to asi vadilo 🙂 Tak to teraz robí tajne...však mu povedz, že by ti to nevadilo a prestane to robiť potajomky 🙂

domkakvet
12. mar 2025

Pravdepodobne sa s nimi akoze nekontaktoval kvoli tebe, aby ti vyhovel, ale cakat od hocikoho, ze sa nebude kontaktovat s rodinou je naivne, len sa ti to bal povedat. Myslim, ze vam viac veci nefunguje.

autor
12. mar 2025

Ale on sa snimi môže kontaktovať,to mi vôbec nevadi. Aj som mu dávnejšie hovorila že nech sa snimi stretáva veď je to jeho rodina ale ja snimi nechcem mať už nič viac.

pochod
12. mar 2025

@kavasmliekom iste mu spehuje telefon alebo nejaké ine nekalé no bežné praktiky v modern vzťahoch ☕

mantilka
13. mar 2025

Veď mu povedz, že o tom vieš a nemáš nič proti tomu ale tým že to tají ťa zraňuje. Budeš rada, keď si budete dôverovať a nevytvárať ďalšie tajnosti.
Ten postoj, že už nič s nimi nechceš mať je dosť tvrdý.
Zažila som kadečo v rodine, ale keď by to môjmu mužovi urobilo radosť z času na čas by som sa prekonala. ..aj to je prejav lásky.