Telefonovanie priateľa s kamarátkou
Neviem ako mám túto situáciu uchopit, bývam s frajerom s ktorým sme pol roka, asi 3x sa stalo že som prišla v noci domov a oni spolu telefonovali, poznajú sa dlho. neukončil hovor ked som prišla, viem že patrí do jeho blízkeho okruhu… ale táto situácia je pre mňa veľmi zvláštna
Ja tiež telefonujem a casto aj pred mužom a aj si píšeme takmer kazdy deň s kamaratmi, môj muz ich pozna, už su aj jeho kamosi, nikdy mi nič nevyčítal.Ma sebavedomia až až, neznížil by sa k tomu, aby mu to vadilo a robil mi výčitky.S takym chlapom by som vlastne vo vztahu ani nebola, ktorý by sa cítil menejcenne a zakazoval mi kamaratov alebo kamošky.
@anonym_2f274d nemyslím, že autorka zakazuje kamaratov/kamarátky. Ale dotyčný to preháňa, nemá toľko chochmesu, že po celom dni napriek tomu, že prišla domov, este ďalej dlho telefonuje.
Tiež by som nebola s niekým, kto by mi zakazoval kamarátov, sama to nerobím. Ale odtiaľ, potiaľ.
Zvýš si sebavedomie. On pred tebou nič netají, nezložil pred tebou. Nehysterči, lebo ho stratíš. Buď rada, že je otvorený.
Zvýš si sebavedomie. On pred tebou nič netají, nezložil pred tebou. Nehysterči, lebo ho stratíš. Buď rada, že je otvorený.
@mbazar kazda minca ma 2 strany, to nie je o sebavedomi ale o spravani ktore pre mna nie je bezne, ani taketo kamaratstvo medzi muzom a zenou nie je bezne, netaji nic predomnou alebo si zije slobodnym zivotom veselo dalej bez ohladu na mna? skus sa zamysliet kym nieco utocne napises…
@sissy27 takze ty by si bola OK ak by tvoja polovicka pravidelne kecala po nociach s kamoskou?
@anonym_autor este raz - nevidim rozdiel v tom, ci sa vykecava s niekym cez den alebo v noci. Problem by bol, keby nam to nejako zasahuje do spolocneho zivota - napr. nespravil nakup, zrusil spolocne rande, nepostaral sa o deti atd lebo sa vykecaval a deje sa to pravidelne. A potom mi je jedno, ci to bol kamos alebo kamoska.
Ak bolo doma vsetko spravene ako ma byt a len nejako zabijal cas kym ty prides z prace, tak nevidim problem. Ja neviem, chces frajerovi diktovat co moze a co nemoze robit vo svojom volnom case?
@lindusss2016 pytala som sa na nu a povedal ze je to kamoska a dlho sa poznaju
@anonym_autor ved v poriadku, ale pytala som sa nieco ine, ci si sa mu zverila so svojimi pocitmi ohladom toho, ze s nou telefonuje po nociach este aj v case, ked by bolo on neho mile, aby sa venoval tebe
@anonym_autor Čauko. Asi ste mladí či. Vadí to za mña, čo popisuješ.
@anonym_autor Čauko. Asi ste mladí či. Vadí to za mña, čo popisuješ.
@kavasaki370 obaja mame blizko k 40…
@mbazar
Mne by to vadilo, nie ze vola s kamaratkou v noci, ale to ze pridem o polnoci utahana z roboty a on bez respektu keca blbosti dalsu hodiny...ignorant.
Nie, nie je to v poriadku. A ten, kto tvrdí, že áno je tá kamoška aj v reále.
Je to jedna z tých kamosiek, ktorá vie, že on ju chce ale ona jeho nie ale má ho ako záložný plán. Lebo nič nedodá viac sebavedomia ako vedieť, že ťa niekto chce.
K frajerovi sa nevyjadrujem. Je to chudak
@kavasaki370 obaja mame blizko k 40…
@anonym_autor čože??? tak to je magor potom. ja som myslela, že ste tak maximálne do 30 rokov.
Nie nevadilo, bežne tak telefonujem, mám viac kamarátov, od detstva to tak mám, ako kamarátiek.Nie som majetnicka žiarlivka ako 90% konika🙂Nechaj ho dýchať a popracuj na sebavedomí
Nie, nie je to v poriadku. A ten, kto tvrdí, že áno je tá kamoška aj v reále.
Je to jedna z tých kamosiek, ktorá vie, že on ju chce ale ona jeho nie ale má ho ako záložný plán. Lebo nič nedodá viac sebavedomia ako vedieť, že ťa niekto chce.
K frajerovi sa nevyjadrujem. Je to chudak
@doriiis alebo ma on ju ako zalozny plan?…
Nie nevadilo, bežne tak telefonujem, mám viac kamarátov, od detstva to tak mám, ako kamarátiek.Nie som majetnicka žiarlivka ako 90% konika🙂Nechaj ho dýchať a popracuj na sebavedomí
@anonym_afa8aa to ale nie je o dychani... Ale o tom, ze ked si muz vazi svoju partnerku, tak jej predsa po celom dni v praci venuje svoju pozornost. A o nocnych hodinach ani nehovorim. Ved nech si s kamoskou zavola pocas dna, ale aby sa v noci moj chlap vykecaval s niekym inym, to mi pride nevhodne. Urcite nie v takom veku. Ja to beriem tak, ze po 20:00 uz venujem cas len svojim najblizsim, teda rodine a predpokladam, ze aj ostatni to tak maju a preto nebudem nikoho zatazovat svojimi nocnymi telefonatmi. Ani kamosa, ani kamosku.
Co ti preboha vadi? Keby rýchlo zlozil a tajil by ti ju, zo je ina vec, mohla by si mat obavy.Ked budes robiť cirkus, začne ti ju tajit a bude s ňou volať poza tvoj chrbat .Ak ti vadi vecerne volanie, dohodni sa s nim nech s nou vola cez den.Ale mne osobne by to nevadilo keby ma inak nezanedbaval a vsetko fungovalo
@anonym_autor Ahoj autorka, myslim, ze ti rozumiem. Ozaj prist v noci domov z prace s vedomim,ze sa tesis na priatela a on vykecava s kamoskou🤔 nemusi byt vobec prijemne. Toto vobec nie je o sebavedomi ako tu niektore na toto poukazuju, ale o tom,ze kazdy clovek ma inde nastavene hranice. Niekomu to nemusi vadit vobec a niekomu by to skratka vadilo. Ale ani jedna moznost z teba nerobi horsieho cloveka. Sme rozni. Zvykne tych niekolko hodin volat aj pred tebou napr.cez den, ked mate prave na seba cas? Alebo len vyslovene ked niesi doma? Mozno by stalo za to sa s nim o tom vklude, bez hadok a vycitiek porozpravat, ze ti nevadi ak by boli v kontakte, ale ze tento jeho sposob niekolkych hodin volania s nou sa ti zda prehnany. Drzim palceky
@anonym_afa8aa bežne telefonuješ pred polnocou s kamarátom?
Môj partner má dobré tri najlepšie kamoški, bežne sa s nimi stretáva, vybehne von. Ale viem že má morálne hodnoty, podobne ako ja a som taká že kľudne vybehnite vonka, zavolajte si. Často ideme spolu a sú super. Ja neviem čo tu všetci niečo riešia. Mala by som byť radšej keby mi schlastaný volá o polnoci? Za mňa ak dôverujem partnerovi a som s tým v poriadku tak áno. Ak mi to vadí tak treba sa pozriet že prečo. Či len náhodou neprojektujem že ake je to divne a že ma podvadza, lebo ja v jeho situacii by som to urobila.
@anonym_autor ano vadilo by mi to.
@mbazar kazda minca ma 2 strany, to nie je o sebavedomi ale o spravani ktore pre mna nie je bezne, ani taketo kamaratstvo medzi muzom a zenou nie je bezne, netaji nic predomnou alebo si zije slobodnym zivotom veselo dalej bez ohladu na mna? skus sa zamysliet kym nieco utocne napises…
@anonym_autor Nie je to útočné, len viem, o čom hovorím. Možno to nie je bežné, ale každý sme jedinečný a možno práve on sa vymyká práve socializáciou.
Kamoska. Ked tam nie si flirtuje s nou vecer si volat je ok ale telefonat moze a aj ma dve roviny. Ked tam nie si kludne preberaju sex alebo vsetky temy aj ci sa stretnu, navrhy atd. Ked prides hovor sa zmeni na kamaratske nudne temy a vsetko je ok.
@anonym_autor taký chlap by sa mi hnusil čo vyvoláva hodiny s kamoškami a nemusí ani s nimi nič mať, čo je gay? 🤦♀️
@anonym_autor taký chlap by sa mi hnusil čo vyvoláva hodiny s kamoškami a nemusí ani s nimi nič mať, čo je gay? 🤦♀️
@anonym_3020b7 gay?

Ja tiež telefonujem a casto aj pred mužom a aj si píšeme takmer kazdy deň s kamaratmi, môj muz ich pozna, už su aj jeho kamosi, nikdy mi nič nevyčítal.Ma sebavedomia až až, neznížil by sa k tomu, aby mu to vadilo a robil mi výčitky.S takym chlapom by som vlastne vo vztahu ani nebola, ktorý by sa cítil menejcenne a zakazoval mi kamaratov alebo kamošky.