icon

Test vernosti partnera

10. aug 2025

Nasla by sa tu nejaká baba,.ktora by bola ochotná skúsiť napísať môjmu chlapovi, bavit sa s nim a skúsiť ci ho namota? Potom mi samozrejme komunikáciu preposlať

Strana
z2
sweet20
11. aug 2025

@anonym_autor a ako ti ten dotycny ma napisat ked si anonym? 😀 len tak mimochodom

orisker
11. aug 2025

Keby si mu spomenula, že si požiadala ženy, diskutujúce na MK, aby vyrobili pre Teba kompromitujúcu komunikáciu, tak by Ti ušetril starosti a veľmi rýchlo Ťa poslal do ... aj sám!

viestta
11. aug 2025
@anonym_autor

@doriiis nie je to také ľahké, spoločný biznis atd atd

@anonym_autor jaj, ty chceš dôkazy nevery aby si ho potom osklbala ako kohúta do polievky, lebo ináč pre teba rozchod nemá zmysel. Šušne by ostali jemu a ty by si odchádzala s igelitkou a to ty nechceš. Ty z toho potrebuješ vytrieskat co sa da. Férový rozchod ako to zvyknú robit civilizovaný ľudia u teba nie je možnosť. Nuž, veľa šťastia. Mysli si, se aká si prefijana a v konečnom dôsledku si len úbohá

vroni
17. aug 2025

Toto sú také teplé kydy z červenej knižnici, že "dôkaz". Žiaden dôkaz o nevere nikdy nikoho nezaujíma. Ani pri rozvode ani pri delení firmy ani pri rozchode. Vždy a vždy je to len o honeni ega predkladateľa "dokazu". Akože coho má byť ten dôkaz dôkazom? Že si písal s nejakým nickom z koňa? A? To nie je nevera. Iba ak by ta ochotná pomocnícka bola ochotná s pánom si aj vrznut a nechať všetko zdokumentovať. A i tak by ten dôkaz figu znamenal pri rozvode, rozchode či delení firmy.

anonym_9621de
17. aug 2025
@joannita

@anonym_autor kľudne. Už som takto "odhalila" niekoľko nevier. Cez čo je s ním treba písať?

@joannita bolo z toho niečo? ako to dopadlo?

Strana
z2