Test vernosti partnera
Nasla by sa tu nejaká baba,.ktora by bola ochotná skúsiť napísať môjmu chlapovi, bavit sa s nim a skúsiť ci ho namota? Potom mi samozrejme komunikáciu preposlať
Keby si mu spomenula, že si požiadala ženy, diskutujúce na MK, aby vyrobili pre Teba kompromitujúcu komunikáciu, tak by Ti ušetril starosti a veľmi rýchlo Ťa poslal do ... aj sám!
@doriiis nie je to také ľahké, spoločný biznis atd atd
@anonym_autor jaj, ty chceš dôkazy nevery aby si ho potom osklbala ako kohúta do polievky, lebo ináč pre teba rozchod nemá zmysel. Šušne by ostali jemu a ty by si odchádzala s igelitkou a to ty nechceš. Ty z toho potrebuješ vytrieskat co sa da. Férový rozchod ako to zvyknú robit civilizovaný ľudia u teba nie je možnosť. Nuž, veľa šťastia. Mysli si, se aká si prefijana a v konečnom dôsledku si len úbohá
Toto sú také teplé kydy z červenej knižnici, že "dôkaz". Žiaden dôkaz o nevere nikdy nikoho nezaujíma. Ani pri rozvode ani pri delení firmy ani pri rozchode. Vždy a vždy je to len o honeni ega predkladateľa "dokazu". Akože coho má byť ten dôkaz dôkazom? Že si písal s nejakým nickom z koňa? A? To nie je nevera. Iba ak by ta ochotná pomocnícka bola ochotná s pánom si aj vrznut a nechať všetko zdokumentovať. A i tak by ten dôkaz figu znamenal pri rozvode, rozchode či delení firmy.
@anonym_autor kľudne. Už som takto "odhalila" niekoľko nevier. Cez čo je s ním treba písať?
@joannita bolo z toho niečo? ako to dopadlo?

@anonym_autor a ako ti ten dotycny ma napisat ked si anonym? 😀 len tak mimochodom