icon

Tolerovali by ste partnerove časté víkendové odchody?

21. aug 2025

Zienky poradte prosim. Tolerovali by ste svojmu partnerovi hobby, ze by isiel raz za 3 tyzdne na cely vikend prec? Viem kde je, s kym je. Pije tam len pivo a zeny tam nie su. Doverujem mu. Ale mne osobne to vadi z hladiska toho, ze mame 2 deti (2roky 2m, a 7m). On to nevie pochopit, ze preco by nemohol ist.

Strana
z3
denkabemommy
21. aug 2025

@anonym_autor tak sa zober aj ty, po víkende sám s deťmi zistí prečo ti to vadí 🙂

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_7d8f2a
21. aug 2025

Ak mu toto nedopraješ, nebude čo riešiť. Ujde. Samozrejme, že každý z vás (aj ty) máte nárok byť spokojní, mať svoje hobby, čas sám pre seba.

prosimopomoc
21. aug 2025

@anonym_autor jedine na striedačku, raz za mesiac on, raz za mesiac ty...inak nie

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
dzulli1980
21. aug 2025

Áno tolerujem ... muž chodí, síce menej dva, trikrát do roka s kamarátmi na víkendovú túru ... ja nezisťujem s kým je, čo pije atď., proste mu dôverujem ... on nemá problém, keď ja idem párkrát do roka na dámsku jazdu.

anonym_7d8f2a
21. aug 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka nechápem

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_404165
21. aug 2025

@anonym_autor tolerovala by som iba pokiaľ je on ochotný taktiež jeden víkend z mesiaca ostať s deťmi sám a ty si môžeš trošku oddýchnuť alebo sa zabaviť. A kľudne si to dopraj. Nebuď úzkostná že od nich nemôžeš odísť. Nechaj ho a choď. Ale naozaj. Rýchlo si to rozmyslí. Necháva ťa doma s tak maličkými deťmi aby on vypol a ty ťahaj aj týždeň aj víkend celý sama bez oddychu však prečo nie...

anonym_404165
21. aug 2025

A autorka ak by si sa ho s tými deťmi samého bála nechať - tak tam máš odpoveď možno aj na iné otázky.

enya00
21. aug 2025

kazde tri tyzdne nie, …ale 1-2x do roka ide s chalanmi a ja s babami tiez na vikend.Moj casto byval skrz roboty prec, misie a tak, takze nema potrebu travit cas inde. Ak ide niekam neriesim, ani povolenie si jeden od druheho nepytame 😂 ale ak by chodil raz za mesiac na vikend prec a ja s detmi sama, no to by sa mi asi nepacilo

anonym_a6addd
21. aug 2025

Tolerovala som obcasne vylety a sama som ho posielala si od nas aj oddychnut 😃 Napriek tomu, ze ja by som od tak malych deti odist na cely vikend nemohla - jednoducho nie, nezvladol by to sam s nimi tak, ako ja, kym boli malicke a prirodzene ze som pri nich bola sikovnejsia ja, ako on, co chodil do prace a logicky s detmi byval menej a ten system nemal a nenahradil by ma. Nevidim na tom nic zle, kazdy bol schopnejsi v starostlivosti o domacnost alebo deti v inych sferach. Naopak ked deti podrastli, zvladal zas lepsie ine veci s nimi. Takze ja to trosku vnimam aj o doplnani sa, nielen o vypocitavani fifty fifty za kazdu cenu v kazdy cas... Ale to som ja.
Lenze zas, kedze moj muz videl co bolo s takymi malymi prace, nechodil by kazde tri tyzdne na cely vikend sam prec, to mu ani nenapadlo. Aj kazdy den po praci sa ponahlal domov, nech nie su deti na krku len mne. Mali sme rocny rozdiel.

deedol
21. aug 2025

nemam problem, aby siel, ale raz za tri tyzdne mi pripada trocha prilis casto, hlavne pri takych malych detoch. (predpokladam, ze cez tyzden pracuje a s detmi si ty.) chcelo by to kompromis.

vilma7
21. aug 2025

S voľným víkendom by som problém nemala, ale s tou častosťou, ze každé 3 týždne veru áno.

kaca222
22. aug 2025

Vadilo by mi to, je to príliš často. Cez týždeň chodí do práce a teda vikendy sú jediný čas, kedy môžeme chodiť na výlety a venovať sa rodine. Nehovoriac o tom, že predpokladám, že ty si s deťmi cez týždeň, tak by ťa mal odbremeniť aspoň na víkend a nie ti ich zavesiť na krk na celý víkend.
1-2x ročne by to pre mňa bolo ok (a teda to či tam sú alebo nie sú ženy by mi bolo úplne jedno, neriešim čo tam robí, aj keby šli na párty alebo čo 😃)

renesance80
22. aug 2025

@anonym_autor ak môžeš ísť aj ty a nechať mu deti ok ak nie tak ani on nie

panonia
22. aug 2025

Môj vôbec nepije a je s nami rád tak taketo nemusím riešiť.

anonym_e0b148
22. aug 2025

Mal by uvažovať nad svadbou nie nad hobby.. 2 takéto maličké deti a on si ide svoje...utnut co najskor

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
lubbi1
22. aug 2025

ak mu to budes zakazovat a budes sa spravat ako stihacka, zarabas si na problem. skor ci neskor odide. dolezita otazka je, ci ti aj on dovoli sa takto zdekovat na vikend. ak nie, tak samozrejme mozes mat vyhrady.

pictbridge
22. aug 2025

Ja-som asi z inej planéty ale môj muž pracuje v zahraničí. Mesiac je von a 3 tyzdne doma. S tých 3 týždňov co je cca 21 dni je 18 na rybách. Áno aj noc. Ale idem aj ja niekedy. Mame karavan idú aj deti 16 a 13 ale väčšinou ide sa. Nevadi mi to . Fungujeme normálne.

anonym_196aa3
22. aug 2025
@pictbridge

Ja-som asi z inej planéty ale môj muž pracuje v zahraničí. Mesiac je von a 3 tyzdne doma. S tých 3 týždňov co je cca 21 dni je 18 na rybách. Áno aj noc. Ale idem aj ja niekedy. Mame karavan idú aj deti 16 a 13 ale väčšinou ide sa. Nevadi mi to . Fungujeme normálne.

@pictbridge vidis a mne pride smutne, ze toto je pre teba norma. Deti ho poznaju?

radkaradix
22. aug 2025

vadilo by mi to, je to prilis casto, stacilo by 3x do roka

ankare
22. aug 2025

@anonym_autor skús takéto pravidlo zaviest aj Ty.
Mne by to veľmi vadilo, netolerovala by som mu to.

nekonecna_katastrofa
22. aug 2025

@anonym_autor Ja by som netolerovala kazde 3 tyzdne (a ani si neviem predstavit, ze by som tak casto odchadzala od rodiny za sukromnou zabavou). Mame tak malo casu byt spolu, ze keby ukrajoval zo spolocneho este pre kamosov, tak dakujem pekne. Nastastie mame tieto hodnoty nastavene rovnako a prvorady je nas vztah a rodina. Ostatne aktivity nejdu na ukor nasho spolocneho casu. Nie som primarne proti traveniu casu separe (napr za par tyzdnov pojde na stretavku na vikend a som s tym v pohode), ale frekvencia musi byt prijatelna pre oboch. Teraz som 2 tyzdne sama s detmi u starkych a obaja sme sa zhodli, ze takyto rodinny zivot na dialku by nam dlhodobo nevyhovoval.

lauruska_sumienka
22. aug 2025

moj muz chodi na preteky, sezona je tusim od aprila a konci v oktobri, preteky su cca 1-2x do mesiaca. a ked su preteky tak je prec 4dni. a k tomu este robi podporu pre pretekarov, takze tyzden-dva pred pretekmi chodi domov okolo polnoci.
kedysi som chodila s nim ale pri dietati to potom uz neslo. tak po rokoch so synom mame vlastny program ktory je uplne iny od bezneho vikendu.
Zvykli sme si ze chodi a dokonca sme casom zistili, ze taky system mu pomaha sa odreagovat zo stresujucej prace a nemusi ani brat lieky na srdce. co kedysi musel, ked nechodil. jemu nevyhovuju vylety ci wellnes ale ist na preteky, stretnut sa a pokecat so znamymi co ich pozna viac ako 30rokov, pozriet jazdy, dohodnut spoluprace.

keby som mu to zatrhla, tak by bol len podrazdeny nervny protivny kreten, ktory by sa nedozil ani 45tky a taky zivot ja nechcem. radsej nech si ide a nech je spokojny a kludny a nech mi dlhsie pozije :D

Ale pokial citis krivdu, tak mu to povedz, ze aj ty chces ist niekam bez deti na vikend.
moj muz s tym problem nema. dokonca ma aj sam odvezie kam treba a potom vyzdvihne

amazonka13
22. aug 2025

😉 Raz za 3 týždne nie je často. Potrebuje si vyvetrať hlavu, pokecať s kámošmi. Máš na neho zlosť, lebo to isté by si potrebovala aj ty. Myslieť na seba, venovať sa sebe. Tak si to zariaď. Choď cvičiť, choď von s priateľkami, choď... Proste si tiež hľadaj spôsob oddychu, relaxu.

anonym_688078
22. aug 2025

ja nechapem preco si mnohe myslia, ze zena ma sediet pri chlapovi a chlap pri zene a nemozu mat aj vlastne zaujmy..

koniarova
22. aug 2025

A čo chceš akože urobiť? Bude na teba brať ohľad a ostane doma?

anonym_a65fa2
22. aug 2025
@pictbridge

@pictbridge toto pre mna nieco je manzel a otec rodiny ale priatel na telefone a (predpokladam) sponzor ktory vas sem tam pride navstivit.

Strana
z3