icon

Toxické a nešťastne manželstvo s Turkom: Skúsenosti a rady, zažili ste to?

Včera o 10:32

Idem s kožou na trh. I keď som sa tejto diskusie bála sama pred sebou otvoriť.
Poprosím anonymne.
Spoznali sme sa pred 9 rokmi na zoznamke. Zamilovala som sa ako blázon. Odišla tam na dovolenku. A prakticky začali sme spolu žiť. Bol to nádherný muž. Bola som strašne mladá a sprostá. Neskutočne som sa zamilovala. Muž mojich snov. Nikdy som krajšieho charizmatickéjsieho muža nestretla. Zasnúbili sme sa okamžite. Malo to rýchly spád. Ja som aj napriek mojim rodičov, kt. Ma odhovarali. Odsťahovala som sa za nim. Vydala som sa. Dieťa nemáme. Lebo manžel je divný človek. Zdá sa, že ani veľmi nechce dieťa. Nemá k deťom vzťah. Je to taky divný turek. Počas manželstva som si všimla, že neustále vypisuje iným ženám. Kontaktuje ich a namotava a bali. Zistila som, že to má ako ego boost.je ku mne totálne neúctivy.bez rešpektu sa správa. Správa sa akoby som bola vzduch alebo neviem.

anonym_db3605
Včera o 21:19

Istanbul to už európska strana tam sa ani nedá stretnúť žena so šatkou, len nejaká stará..a ona tu píše nezmysli totálne, že deti musia chodiť v šatkách..
Podľa mňa si to vymýšľa fakt celé a sniva sa jej o moslimovi akurát tak
Potrebuje pozornosť a chce byť strasašne zaujímavá

anonym_ebc893
Včera o 21:24

Že ty sedíš zavretá niekde v Chminianskych Jakubovanoch alebo Jarovniciach? Zdrapol ťa poriadne obdarený "spoluobčan" a presviedča ťa o tom, že len bitkou ti dokáže svoju lásku a musíš ho poslúchať na slovo. Rómovia sa tiež nerozvádzajú.
Prepáč, ale keby bola pravda, čo píšeš, pýtala by si sa na možnosť, ako z toho pekla utiecť. Alebo si už úplne prišla o rozum a už sa ti pomôcť nedá.

simca06022011
Včera o 21:29
@anonym_autor

@simca06022011 dvakrát sa mi vyhrážal rôznymi vecami co by mi urobil ak ujdem od neho

@anonym_autor no vsak pridi so sr a uvidis.. to uz je len zivot triast sa v turecku pred muzom a obhajovat to velkou laskou

anonym_65f9a7
Včera o 21:33

Medzičasom niekde na slovenských lazoch...

anonym_db3605
Včera o 21:34
@anonym_autor

@anonym_8dbf1d a kto ma ako v Turecku rozvediee?

@anonym_autor keď si mala civilný sobáš na matrike tak rovnako ako tu, podáš žiadosť na súd.
Zapni mozog..

anonym_db3605
Včera o 21:42
@anonym_65f9a7

@anonym_65f9a7 😆😆😆 pecka👌 ona je vydatá 9 rokov a už zabudla kde sa vydávala a pýta sa na MK kto ju rozvedie🙏🏼 to je v riti

anonym_db3605
Včera o 21:52
@anonym_65f9a7

@anonym_65f9a7 ešte dole na obrázok dopisať :,,a kto ma teraz v Turecku rozvedie?!,,😂

autor
Včera o 22:53
@anonym_db3605

Istanbul to už európska strana tam sa ani nedá stretnúť žena so šatkou, len nejaká stará..a ona tu píše nezmysli totálne, že deti musia chodiť v šatkách..
Podľa mňa si to vymýšľa fakt celé a sniva sa jej o moslimovi akurát tak
Potrebuje pozornosť a chce byť strasašne zaujímavá

@anonym_db3605 a kde píšem o Istanbule? Istanbul je modernejší. Rám sme mali sobáš. Potom žijeme v jeho anatolskej dedine som písala bože ved čítaj celu diskusuu

autor
Včera o 22:54
@anonym_db3605

@anonym_65f9a7 ešte dole na obrázok dopisať :,,a kto ma teraz v Turecku rozvedie?!,,😂

@anonym_db3605 bože ste fakt zlaté robiť si z niekoho srandu a z Rómov

autor
Včera o 22:54
@anonym_65f9a7

@anonym_65f9a7 no vtipné no... Nebudem to komentovať

autor
Včera o 22:55
@anonym_ebc893

Že ty sedíš zavretá niekde v Chminianskych Jakubovanoch alebo Jarovniciach? Zdrapol ťa poriadne obdarený "spoluobčan" a presviedča ťa o tom, že len bitkou ti dokáže svoju lásku a musíš ho poslúchať na slovo. Rómovia sa tiež nerozvádzajú.
Prepáč, ale keby bola pravda, čo píšeš, pýtala by si sa na možnosť, ako z toho pekla utiecť. Alebo si už úplne prišla o rozum a už sa ti pomôcť nedá.

@anonym_ebc893 nie nesedim nikde. Sedím doma pri mužovi v Turecku ktorý už odfukuje a ja ešte na mk

autor
Včera o 22:56
@anonym_db3605

@anonym_autor ty si dobrá huba, do Istanbulu chodím v lete, v zime, bola som tam dokonca v nemocnici a chodila som na vyšetrenia, to ty žiješ v bubline vymyslenej v tvojej chorej hlave

@anonym_db3605 a kde píšem ze žijem v ísť? Aspoň čítaj diskusiu. Mali sme tam svadbu nie ze tam žijeme omg!

anonym_651916
Včera o 22:58

@anonym_autor Chcem ti len povedat, ze nemusis zostat v situacii, v ktorej sa citis psychicky a fyzicky tyrana alebo ponizovana. Mas pravo odist a zacat novy zivot, ak to tak citis. Kedze nemas deti, tvoj navrat na Slovensko je z pravneho hladiska jednoduchsi. Ak mas slovensky pas alebo obciansky preukaz, mozes si zabezpecit cestu na Slovensko. Ak doklady nemas alebo ich ma manzel, obrat sa na slovenske velvyslanectvo v Ankare, ktore ti moze poradit a pomoct. Pred odchodom si, ak je to mozne, priprav doklady, telefon, peniaze, dolezite dokumenty a kontakty na ludi, ktorym doverujes. O svojich planoch hovor len s ludmi, ktori su na tvojej strane a ktorym plne doverujes. Ak sa bojis jeho reakcie alebo mas pocit, ze by ti mohol branit odist, vyhladaj pomoc policie alebo organizacie pre zeny zazivajuce domace nasilie. Najdolezitejsie je, aby si vedela, ze existuje cesta von.

anonym_65f9a7
Včera o 23:01
autor
Včera o 23:27
@anonym_32dcf7

A počkaj ešte keď budes starnut, už sa na teba ani nepozrie.Bude tuzit po mladých kockach, a nie po tebe.Budes len spotrebic, gazdinka, niekto do poctu, a to ta psychicky zloží a skoncis na psychine.Uz teraz ta podvadza, neskôr to iz bude robiť priamo pred tebou vo vašej posteli
Asi ti to robí dobre mám dojem.Vsak skúste 3ku,4--ku, navrhni mu, určite sa typek poteší

@anonym_32dcf7 si robíš srandu? 3k?kazdy muž sníva o tom ale neexistuje.
Nikdy
Dosť co on chodí na zálety niekde s niekym niekedy to mi stačí i keď sa dušu je ze so žiadnou nič nemal.
A to len tak ze
Je s nimi v kontakte.

Toho sa obávam keď sa teraz pri mne nudí co bude o 10 rokov keď budem stará opotrebované a pod al ved ani on nemladne

autor
Včera o 23:28
@anonym_65f9a7

@anonym_65f9a7 prečo trolis?

autor
Včera o 23:28
@haley7897

No nič, slečna ma taký malý fetiš... Opakovane si predstavuje ako sa k nej muslim správa ako k handre, ponizuje, podvádza a bije ju...
Nieje problém 🤷🏽‍♀️ čokoľvek čo pre teba funguje...
No kink shaming 🚫👍🏼
Skús ⬇️

@haley7897 veľmi vtipné prečo sa do mňa navazas

autor
Včera o 23:31
@anonym_db3605

@anonym_autor otvor si už oči konečne.
Bola som v nemocnici, na súkromnej klinike, sú tam samé ženy, to všetky sú slobodné?
Anesteziologička, lekárky, zdravotné sestry, to oni sú mimo že tam pracuju? Nie náhodou ty?!

@anonym_db3605 prosím ťa hej súkromná klinika áno je hŕstka žien v Istanbule..... A pozrela si aj dediny a mestá ako konya adyaman malátya? Prosím ťa. Ty si niečo videla vo veľkomeste raz a ja tu žijem 9 rokov.. Naša suseda dala dcére šatku v 11 rokoch tak kde sme? Áno. Turecko je moja krajina a sme tu dva tábory liberáli a konzervatívci 50 na 50 až vieš. Zástancovia Ataturk a ako islamu. Ja som za Ataturka

tora23
Včera o 23:35
@anonym_autor

@anonym_db3605 prosím ťa hej súkromná klinika áno je hŕstka žien v Istanbule..... A pozrela si aj dediny a mestá ako konya adyaman malátya? Prosím ťa. Ty si niečo videla vo veľkomeste raz a ja tu žijem 9 rokov.. Naša suseda dala dcére šatku v 11 rokoch tak kde sme? Áno. Turecko je moja krajina a sme tu dva tábory liberáli a konzervatívci 50 na 50 až vieš. Zástancovia Ataturk a ako islamu. Ja som za Ataturka

@anonym_autor aku radu vlastne chces? vsak ti poradili a ty stale len o fajnom faluse. a stale dokola ta ista diskusia kazdych par tyzdnov.

lindusss2016
Dnes o 03:40
@anonym_autor

@anonym_autor a co to ma spolocne s tym, ze ty zijes s totalnym debilom, co beha za frajerkami a doma ta obcas prefacka? To, ci nosis satku, alebo nie, je uz uplne irelevantne. No dopadla si, co ti poviem...
So slovakom si to nevies predstavit, tak ja ti skusim opisat hlavne rozdiely:
1. Pracujem, teda mam prijem a dost dobry. Cize ak si chcem nieco kupit, nemusim sa nikoho pytat, kupim si, co chcem/potrebujem (napr.letenku). Som schopna si platit vlastne byvanie a cele zivobytie, takze nemusim byt nikoho vaznom.
2. Partner ma nebije, nepluje na mna, nevycita mi, neobvinuje ma. Namiesto toho ma pocuva, pomaha mi, poradi, je ku mne citlivy, je skvely milenec, atd.

Ano, celime beznym problemom ako asi vsetci, ale zije sa nam krasne a sme stastni. Ale tak ty mas turka, ktoreho milujes, aj ked tu na neho uz niekolko stran diskusie len kydas, ale tak ok. Tvar sa nadalej, ze vsetko je v poriadku, ze sa staci vyrozpravat a bude lepsie.

luccija
Dnes o 03:50
@anonym_autor

@zuzacka16 ono to bolo také krok po kroku odhaľovanie z mojej strany y. Veľa vecí mi nehralo už pred svadbou. Potom zatajovanie klamstvá postupne ženy vyplávali na povrch zaujímavé

@anonym_autor nečítam všetko ty si tá, čo písala minulý týždeň, že má zlomenú chrbticu v zahraničí a muža debila?Áno, 9 r fuc buď rada, že nie celý život veď sama vidíš, že to nie je dobré a bude to len horšie.Si na ňom závislá citovo, finančne a buď rada, že to dieťa ešte nemáte.Odid, vráť sa domov a začni nanovo a prestaň ho obhajovať, že bude za zlého, že sa rozviedol.Inej cesty niet,keď nechceš byť úplná troska.Este si asi mladá čaká ťa lepší život.

anonym_db3605
Dnes o 05:16

Proste si tam zmagorila, vidíš len turecké klobásy, nikto ti ich neberie, ale aspoň nepíš hlúposti.
Nemajú ťa tam za nič, tomu aj celkom verím, pochop že účel si splnila, určite turecký chlap túži po EU žene(ak si taká typovo, je to prestíž pre takého magora čo máš)
Áno šatky sú kultúra a dostane ju aj dievča ako aj u nás dieťa dostane čapicu..
Istanbul je metropola plná turistov, majú špičkové technológie, keby som to nevidela, hlavne ten bežný život tak ti to tu zhltnem.
Ty si myslíš že to takto je, lebo si si to nechala natlačiť do hlavy, čo bolo možno pred 30-40rokmi, je to proste história..a ten tvoj využíva tvoju nevedomosť, intelekt a drží ťa v niečom čo neexistuje, aby z teba urobil nesvojprávnu.
A ešte si myslíš, že sa ti takto žiť oplatí, že máš dobrú klobásu a lepší vzduch, to je šialené

evazhoufova
Dnes o 05:30

Láme sa to, bud to akceptujes, tvoj mozog dlho nevydrží sa trápiť čakať dúfať alebo - v živote chceš zažiť ešte iné a utečies. S týmto mužom to iné bude iba keď to prijmes, stojí ti zo za to?

anonym_8dbf1d
Dnes o 05:39

Dokážem pochopiť zúfalú ženu, ktorá trpí lebo ma hrozný strach z odchodu, kôli následkom. Ale aj tá ostáva pričetná a nenapíše takú kktinu, že nechce aby si našiel inú! Toto je vymyslené alebo intelekt autorky je dosť pod hranicou priemerného IQ. V Tom prípade ok keď myslí len na sex a podobne chobotiny.
Tu niet pomoci pokiaľ by to aj bolo reálne. Tá sa radšej zabiť nechá akoby sa sexu s ním vzdala.
Ale skôr myslím, že toto píše chorá hlava, lebo Nikto, kto trpí násilie nechce zostať pri takom debilovi.

anonym_bc63e0
Dnes o 05:45
@anonym_autor

@haley7897 veľmi vtipné prečo sa do mňa navazas

@anonym_autor preco neodpovies na tvoje iné diskusie co som tu pridala?

anonym_decb72
Dnes o 05:54
@anonym_ebc893

@anonym_ebc893

sticker
avicii18
Autor odpoveď zmazal
anonym_decb72
Dnes o 05:57
@anonym_autor

@anonym_autor prečo tvoj mužneprispeje na MK a nenapíše ako je to s jeho záletnictvom?

avicii18
Dnes o 05:58

Spýtam sa mamy čo by ste mali robiť, ona pozerá to tie turecké telenovely na Doma