icon

Toxické a nešťastne manželstvo s Turkom: Skúsenosti a rady zažili ste?

Dnes o 10:32

Idem s kožou na trh. I keď som sa tejto diskusie bála sama pred sebou otvoriť.
Poprosím anonymne.
Spoznali sme sa pred 9 rokmi na zoznamke. Zamilovala som sa ako blázon. Odišla tam na dovolenku. A prakticky začali sme spolu žiť. Bol to nádherný muž. Bola som strašne mladá a sprostá. Neskutočne som sa zamilovala. Muž mojich snov. Nikdy som krajšieho charizmatickéjsieho muža nestretla. Zasnúbili sme sa okamžite. Malo to rýchly spád. Ja som aj napriek mojim rodičov, kt. Ma odhovarali. Odsťahovala som sa za nim. Vydala som sa. Dieťa nemáme. Lebo manžel je divný človek. Zdá sa, že ani veľmi nechce dieťa. Nemá k deťom vzťah. Je to taky divný turek. Počas manželstva som si všimla, že neustále vypisuje iným ženám. Kontaktuje ich a namotava a bali. Zistila som, že to má ako ego boost.je ku mne totálne neúctivy.bez rešpektu sa správa. Správa sa akoby som bola vzduch alebo neviem.

autor
Dnes o 11:53
@anonym_99ea58

@anonym_autor nemáte deti. Pošli si pár veci v kufri domov. Zabookuj letenku, zober taxi a chod na letisko. Rozvodové papiere pošleš poštou (neviem ako funguju rozvody v zahraničí). A koniec. Pochybujem že sa bude za tebou trepať na Slovensko.

@anonym_99ea58 ono mi všetko kontroluje. Ja nemám účet a skutočne si nemám ako poslať veci na slovensko. Plus nepracujem. Nemám peniaze

autor
Dnes o 11:54
@melanta

@anonym_autor kúp si letenku domov (Viedeň, Budapešť, Praha - tam pre teba vie niekto zo Slovenska prísť), kúp si ju na čas, kedy si bežne v práci či v obchode. Choď len s kabelkou, veci nechaj tak. Napíšeš mu, keď prídeš k rodičom, že si najímaš právnika a ideš riešiť rozvod. Nerieš, čo bude robiť. Nebude robiť nič. Tam sa nevrátiš, na Slovensku zavoláš políciu, ak by prišiel. Nerieš neustále dokola, čo ženy a muži v Anatólii. Rieš letenky a ostatné začneš riešiť keď budeš tu.

@melanta lenže to ovplyvňuje ženy a muži v anatolii

januska12323
Dnes o 11:54
@klotildabazarik

@januska12323 lenze jej to vyhovuje 😂

@klotildabazarik áno, len sa troška poľutuje a pôjde ohrievať večeru a posteľ.

autor
Dnes o 11:55
@anonym_5e8286

@anonym_autor nebudem ti nakladať, chápem ťa.... žena občas stratí hlavu pre chlapca a nie si prvá, ani posledná. Preto hlavu hore a postav sa k tomu čelom. Neviem koľko máš rokov, ale povedz si, chceš takto žiť dalej? XY rokov ?
Nebudem klamať, bude to ťažké, ale potom si uvedomíš, že toto bolo najlepšie rozhodnutie, že si odišla.
Ako radí melanta, kúp si letenku a odleť, keď bude práci. Doma ti pomôžu a začneš žiť a užívať si život. Možno v budúcnosti spoznáš človeka, ktorí si ťa bude vážiť, ako ženu, ako človeka.
Silno držím palce

@anonym_5e8286 stratila som hlavu už pri prvom stretnutí s ním.chcela som ho viac než čokoľvek. Môžeš vedieť keď som sa odsťahovala za nim. Zvykla som si na život tu. A úprimne Slováka už nechcem. Takže zase budúci manžel by bol turek '((((((ale chcem už normálneho

autor
Dnes o 11:56
@anonym_23739b

Ved zijes tunajsi sen. Muz fesak, robit nie ze nemusis, ale nesmies. On ta zivi a pretiahne vsetko, co sa necha.

@anonym_23739b tunajší sen? Aký sen žijem koho sen?

autor
Dnes o 11:57
@anonym_4404aa

Žila som 11rokov v Rakusku. Turkov tam je asi viac, ako domácich. Poznam ich veľa, rôzne povahy, črty, sympatie, ale nikdy by mi nenapadlo ani omylom s jedným z nich zit😵‍💫 môže byt krásny ako obrázok, je to Turek…áno, poznam veľa Sloveniek, ktoré dopadli ako ty (teda všetky, ktoré poznam)

@anonym_4404aa čiže ženské.... Fyzická agresia urážky a pod ponižovanie ... A zostali s nimi ci odišli?

autor
Dnes o 11:57
@anonym_2a8137

A preco neprides spat na slovensko? ved pod k rodicom. Rozved sa. Ved nemate deti o jeden velky problem menej. Byt na tvojom mieste si dam sakra pozor aby som neotehotnela...

@anonym_2a8137 nemám sa kam poriadne vrátiť

autor
Dnes o 11:58
@katarinaba

Tak ono - takeho chlapa kludne najdes aj na Slovensku. Vacsina tychto toxickych a manipulujucich muzov je na zaciatku vztahu perfektnych. Ako sa hovori - muz sa zamiluje do toho co vidi (preto sa zeny maluju) a zeny sa zamyluju do toho, co muz rozprava (preto muzi vedia hovorit to, co zeny chcu pocut). Zial, netrva to navzdy.
To, ze je turek a nemate dieta - v tvojom pripade vidim ako plus. Ja by som doslova usla. Rozvod riesila na dialku (aspon podla AI to je mozne). Kazdopadne, na vstup na Slovensko potrebuje viza a mozno, keby si na cudzineckej policii nahlasila, ze je pre teba nebezpecny, tak by mu viza nevydali. Na Slovensku by si mala byt v bezpeci.
Nikdy chlap na zaciatku vztahu nepride a nepovie - cau ja som Jozo / John / Mohamed / Liu a som toxicky a nasilny muz, budem ta bit, znasilnovat, podvadzat. Ano, kulturne rozdiely su velkym problemom.
Teraz prestan riesit minulost a zacni riesit buducnost. Nebude to lepsie. NEBUDE. Utec, nehovor mu, ze chces niekam ist. Zober len najnutnejsie veci, kup si letenku a chod domov. Ostatne vyriesis z bezpecia.

@katarinaba lenže na sk by som mužovi toto netolerovala co tolerujem tu extrémne veci tolerujem

autor
Dnes o 11:59
@anonym_1e2aba

Neviem čo si čakala,len drž huba a šuchaj pekne nožičkami že si pekne zabezpečená
Vieš koľko žien sa na SVK musí starať o debila a ešte aj o dve deti a pritom prispieť na všetky výdavky z rodičáku? Niektoré ani nemajú kam ísť...ty máš...tak? Nebola by si ani prvá ani posledná čo sa s turkom rozviedla

@anonym_1e2aba zabezpečena? Ved zarába malo ako tu

autor
Dnes o 11:59
@anonym_8b69dc

Zijes bezny zivot manzelky v Turecku... nie horsi nie lepsi... je otazka, co s tym urobis... nerozumiem, preco po rokoch nemate deti...aspon by si sa nenudila no... nerozumiem, co robis cele dni uplne vazne... doma, domacnost, jasne sex, ale co inak? Ved bez deti tam ani bordel nemas ako mat...

@anonym_8b69dc domácnosť prechadzka on nákupy cvičenie a čítam robím dobrovoľníctvo pestujem niečo a učím sa jazyk

anonym_23739b
Dnes o 12:00
@anonym_autor

@anonym_5e8286 stratila som hlavu už pri prvom stretnutí s ním.chcela som ho viac než čokoľvek. Môžeš vedieť keď som sa odsťahovala za nim. Zvykla som si na život tu. A úprimne Slováka už nechcem. Takže zase budúci manžel by bol turek '((((((ale chcem už normálneho

@anonym_autor Nadej umiera posledna? Mala by si pochopit, ze inak sa spravaju ti muzi v Turecku, inak - miernejsie v komunite v eu a uplne inak v europe mimo svojej komunity. Keby ta neupratal a ty si neskakala ako on rozkaze, tak by vsetci z okolia na naho pozerali ako na trapka a ze nie je poriadny chlap. Takze vymenis iba jedneho tureckeho idiota za ineho tureckeho debila, lebo ich vieru, mentalitu, vychovu a prostredie nezmenis.

autor
Dnes o 12:00
@anonym_23739b

Zahladela si sa do pekneho obalu a zhniteho vnutra. Bud trp, alebo odid. Je to na tebe.

@anonym_23739b práve do krásy sa ale neoplatí za hľadieť

autor
Dnes o 12:01
@januska12323

Myslíš že sem príde za tebou? Veď tu nikdy nebol ani nevie kde bývaš.

@januska12323 tu je to inak. Nechápeš tunajšie pomerom

zuzacka16
Dnes o 12:01
@anonym_autor

@zuzacka16 ono to bolo také krok po kroku odhaľovanie z mojej strany y. Veľa vecí mi nehralo už pred svadbou. Potom zatajovanie klamstvá postupne ženy vyplávali na povrch zaujímavé

ok, tak ti to poviem inak..chceš ďalších 9 rokov či aj viac trpieť, žiť v klamstvách a ešte bonus bude keď si s ním urobíš dieťa..dobre vieš, že Turci majú úplne inú, odlišnú kultúru ako my, že môžu mať viac žien, že si pre nich len slúžka, podržtaška, keď niečo potrebujú, natrela by si ich na chlieb a že ak tam ostaneš a náhodou po čase ti už fakt bude svietiť červená kontrolka, že naozaj musíš odísť, že už bude neskoro? že sa už odtiaľ nikdy nedostaneš? to chceš..ale ako čítam, zatiaľ nemáš až tak úplne otvorené oči, vyplakávaš tu, ale robiť pre to nechceš nič..skús si prečítať zopár príbehov, čo to ženy zažili a podarilo sa im odísť, lebo by inak aj zomreli..možno potom naberieš gule!!!!

lindusss2016
Dnes o 12:11
@anonym_autor

@zuzacka16 ľahko sa ti to povie. Ze zbal sa. 9 rokov fuč?

@anonym_autor 9 rokov je uz fuc, cas nevratis. Mas na vyber, bud ti ujdu dalsie roky s debilom, alebo zacnes konecne zit. Otazka: on deti nechce, ale ty si ich tiez nechcela?

sisska96
Dnes o 12:12

Iná kultúra a mentalita. Normálne sa zbal a vrať sa na SK

lindusss2016
Dnes o 12:12
@anonym_autor

@anonym_autor a ktory turek by si ta vzal rozvedenu, co usla od muza? 🤔 Ale radsej navzdy sama, ako s takym cudom..

autor
Dnes o 12:13
@lindusss2016

@anonym_autor a ktory turek by si ta vzal rozvedenu, co usla od muza? 🤔 Ale radsej navzdy sama, ako s takym cudom..

@lindusss2016 vsak prave ze ziadny turek by si ma nevzal po rozvode :( a este trable s ex, kedze by som usla od neho, oni su na toto haklivi :(

autor
Dnes o 12:15
@lindusss2016

@anonym_autor 9 rokov je uz fuc, cas nevratis. Mas na vyber, bud ti ujdu dalsie roky s debilom, alebo zacnes konecne zit. Otazka: on deti nechce, ale ty si ich tiez nechcela?

@lindusss2016 nejak sme nikdy o detoch moc nehovorili, nechali sme to nejak tak, sme skor dobrodruzne typy, zbalime sa, ideme na hory kade tade, neviem nejak nam to fungovalo bez deti, a nejak ja po nich extra netuzim a tiez je to risk s moslimom asi preto aj. nejak mozog mi to nedal do suladu a on ma niekedy podicpihne ze dieta by bolo fajn,ale este mladi, netlacime na to. ved mame len 32. a on je taky dobrodruh, vzdy je kade tade ako by sa staral o dieta.

autor
Dnes o 12:15
@zuzacka16

ok, tak ti to poviem inak..chceš ďalších 9 rokov či aj viac trpieť, žiť v klamstvách a ešte bonus bude keď si s ním urobíš dieťa..dobre vieš, že Turci majú úplne inú, odlišnú kultúru ako my, že môžu mať viac žien, že si pre nich len slúžka, podržtaška, keď niečo potrebujú, natrela by si ich na chlieb a že ak tam ostaneš a náhodou po čase ti už fakt bude svietiť červená kontrolka, že naozaj musíš odísť, že už bude neskoro? že sa už odtiaľ nikdy nedostaneš? to chceš..ale ako čítam, zatiaľ nemáš až tak úplne otvorené oči, vyplakávaš tu, ale robiť pre to nechceš nič..skús si prečítať zopár príbehov, čo to ženy zažili a podarilo sa im odísť, lebo by inak aj zomreli..možno potom naberieš gule!!!!

@zuzacka16 ale turci ofiko nemozu mat viac zien naraz podla prava

zuzacka16
Dnes o 12:16
@anonym_autor

@anonym_autor prepáč musím sa smiať..ži ďalej tam v tej svojej nespokojnej bubline a urob si ešte dieťa..nemá význam ti už čokoľvek napísať, si už rozhodnutá..

anonym_2b2414
Dnes o 12:19

@anonym_autor ja vzdy ked citam podobnu diskusiu, velmi by som chcela vidiet toho chlapa, co za to ponizovanie a podvadzanie stoji 😅😁 ja viem ze sa hovori, ze ked do pekla, tak na krasnom koni, ale fakt by som ho chcela vidiet, lebo toto musi byt iny zrebec ked ani nevera, ani agresia, ani zly zivot nevadia a nestacia nato, zbalit sa a odist 😂😂😂 prepac ze ta nepolutujem, ja sa totiz drzim toho, ze ako sa zariadis tak mas a budem zla, ale aspon nemate deti co by museli tymto trpiet 🫣 ako ti kocky pisali, bud trp dalej dalsich aspon 9 rokov, alebo odid. Zavolaj rodicom nech po teba pridu ked nemas ani vlastne peniaze. Alebo si pytaj vreckove a odloz si na letenku bokom.

melanta
Dnes o 12:25

Autorka, keď čítam tvoje reakcie, tak napíšem to takto (a budem veľmi slušná) - bola si mladá a spr**tá, teraz si staršia a ešte spro****šia. Nie som vulgárna, pojem sprostá si použila ty sama. Aj mi ťa bolo ľúto, mala som pocit, že chúďa žieňa je v úzkych. Ale ty točíš stále o tom istom, na návrhy vrátiť sa reaguješ negatívne. Ty máš ťažký život pretože si sa tak rozhodla. Ako tu niekto napísal, ty si sa prišla iba poľutovať. Ale ty si ľútosť nezaslúžiš, lebo ty reálne nechceš nič zmeniť. Ako si napísala, ste s mužom dobrodružné typy.

anonym_dfa139
Dnes o 12:28

No tak si sa vyrozpravala a mozes teda pokojne dalej zit s tymto psychopatom, ktory sa k tebe sprava ako k handre, nevazi si ta absolutne, psychicly a dokonca uz aj fyzicky ta tyra atd atd. Atd. Ale ved vydrzis (a bude horsie), ked uz je taky krasny a ty ho tak velmi milujes 😂🙈. Sice som sa nedozvedela, co presne na nom tak milujes, ale nevadi no 😀

sisska96
Dnes o 12:33
@anonym_autor

@anonym_autor Ty si už na hlavu.

anonym_dfa139
Dnes o 12:35
@anonym_autor

@zuzacka16 ľahko sa ti to povie. Ze zbal sa. 9 rokov fuč?

@anonym_autor A?? Ludia sa rozvadzaju aj po 20, 30 rokoch. To je co za argument? 😅 Ale vsak trp dalej (a bude sa to len stupnovat), nerozumiem na co si tu vobec pisala, ked nechces nic zmenit a si ochotna dalej takto zit. Jaaaj je taky krasny a velmi ho milujes 😅

anonym_dfa139
Dnes o 12:36
@anonym_autor

@anonym_99ea58 ono mi všetko kontroluje. Ja nemám účet a skutočne si nemám ako poslať veci na slovensko. Plus nepracujem. Nemám peniaze

@anonym_autor Naozaj blahozelame k vyberu partnera 🙈

autor
Dnes o 12:38

Prosím neutocte tu na mňa. Viem ze si zaslúžim sfuknutie ale nie až takéto... Dosť co manžel mi dáva zabrať

anonym_f88e48
Dnes o 12:42
@anonym_autor

@anonym_autor len s ním pekne zostaň keď chceš len turka, aby si nenatrafila ešte na väčšieho blbca ako máš, si na tohto chmuľa zvyknutá všetko mu plníš, on ťa podvádza a iné neduhy má, ale ty to zvládaš

anonym_f88e48
Dnes o 12:45
@anonym_autor

@anonym_23739b práve do krásy sa ale neoplatí za hľadieť

@anonym_autor tú krásu vidíš len ty, iná by nanho ani nepozrela