icon

Toxické a nešťastne manželstvo s Turkom: Skúsenosti a rady zažili ste?

Dnes o 10:32

Idem s kožou na trh. I keď som sa tejto diskusie bála sama pred sebou otvoriť.
Poprosím anonymne.
Spoznali sme sa pred 9 rokmi na zoznamke. Zamilovala som sa ako blázon. Odišla tam na dovolenku. A prakticky začali sme spolu žiť. Bol to nádherný muž. Bola som strašne mladá a sprostá. Neskutočne som sa zamilovala. Muž mojich snov. Nikdy som krajšieho charizmatickéjsieho muža nestretla. Zasnúbili sme sa okamžite. Malo to rýchly spád. Ja som aj napriek mojim rodičov, kt. Ma odhovarali. Odsťahovala som sa za nim. Vydala som sa. Dieťa nemáme. Lebo manžel je divný človek. Zdá sa, že ani veľmi nechce dieťa. Nemá k deťom vzťah. Je to taky divný turek. Počas manželstva som si všimla, že neustále vypisuje iným ženám. Kontaktuje ich a namotava a bali. Zistila som, že to má ako ego boost.je ku mne totálne neúctivy.bez rešpektu sa správa. Správa sa akoby som bola vzduch alebo neviem.

Strana
z7
anonym_db3605
Dnes o 21:19

Istanbul to už európska strana tam sa ani nedá stretnúť žena so šatkou, len nejaká stará..a ona tu píše nezmysli totálne, že deti musia chodiť v šatkách..
Podľa mňa si to vymýšľa fakt celé a sniva sa jej o moslimovi akurát tak
Potrebuje pozornosť a chce byť strasašne zaujímavá

anonym_ebc893
Dnes o 21:24

Že ty sedíš zavretá niekde v Chminianskych Jakubovanoch alebo Jarovniciach? Zdrapol ťa poriadne obdarený "spoluobčan" a presviedča ťa o tom, že len bitkou ti dokáže svoju lásku a musíš ho poslúchať na slovo. Rómovia sa tiež nerozvádzajú.
Prepáč, ale keby bola pravda, čo píšeš, pýtala by si sa na možnosť, ako z toho pekla utiecť. Alebo si už úplne prišla o rozum a už sa ti pomôcť nedá.

simca06022011
Dnes o 21:29
@anonym_autor

@simca06022011 dvakrát sa mi vyhrážal rôznymi vecami co by mi urobil ak ujdem od neho

@anonym_autor no vsak pridi so sr a uvidis.. to uz je len zivot triast sa v turecku pred muzom a obhajovat to velkou laskou

anonym_65f9a7
Dnes o 21:33

Medzičasom niekde na slovenských lazoch...

anonym_db3605
Dnes o 21:34
@anonym_autor

@anonym_8dbf1d a kto ma ako v Turecku rozvediee?

@anonym_autor keď si mala civilný sobáš na matrike tak rovnako ako tu, podáš žiadosť na súd.
Zapni mozog..

anonym_db3605
Dnes o 21:42
@anonym_65f9a7

@anonym_65f9a7 😆😆😆 pecka👌 ona je vydatá 9 rokov a už zabudla kde sa vydávala a pýta sa na MK kto ju rozvedie🙏🏼 to je v riti

anonym_db3605
Dnes o 21:52
@anonym_65f9a7

@anonym_65f9a7 ešte dole na obrázok dopisať :,,a kto ma teraz v Turecku rozvedie?!,,😂

autor
Dnes o 22:53
@anonym_db3605

Istanbul to už európska strana tam sa ani nedá stretnúť žena so šatkou, len nejaká stará..a ona tu píše nezmysli totálne, že deti musia chodiť v šatkách..
Podľa mňa si to vymýšľa fakt celé a sniva sa jej o moslimovi akurát tak
Potrebuje pozornosť a chce byť strasašne zaujímavá

@anonym_db3605 a kde píšem o Istanbule? Istanbul je modernejší. Rám sme mali sobáš. Potom žijeme v jeho anatolskej dedine som písala bože ved čítaj celu diskusuu

autor
Dnes o 22:54
@anonym_db3605

@anonym_65f9a7 ešte dole na obrázok dopisať :,,a kto ma teraz v Turecku rozvedie?!,,😂

@anonym_db3605 bože ste fakt zlaté robiť si z niekoho srandu a z Rómov

autor
Dnes o 22:54
@anonym_65f9a7

@anonym_65f9a7 no vtipné no... Nebudem to komentovať

autor
Dnes o 22:55
@anonym_ebc893

Že ty sedíš zavretá niekde v Chminianskych Jakubovanoch alebo Jarovniciach? Zdrapol ťa poriadne obdarený "spoluobčan" a presviedča ťa o tom, že len bitkou ti dokáže svoju lásku a musíš ho poslúchať na slovo. Rómovia sa tiež nerozvádzajú.
Prepáč, ale keby bola pravda, čo píšeš, pýtala by si sa na možnosť, ako z toho pekla utiecť. Alebo si už úplne prišla o rozum a už sa ti pomôcť nedá.

@anonym_ebc893 nie nesedim nikde. Sedím doma pri mužovi v Turecku ktorý už odfukuje a ja ešte na mk

autor
Dnes o 22:56
@anonym_db3605

@anonym_autor ty si dobrá huba, do Istanbulu chodím v lete, v zime, bola som tam dokonca v nemocnici a chodila som na vyšetrenia, to ty žiješ v bubline vymyslenej v tvojej chorej hlave

@anonym_db3605 a kde píšem ze žijem v ísť? Aspoň čítaj diskusiu. Mali sme tam svadbu nie ze tam žijeme omg!

anonym_651916
Dnes o 22:58

@anonym_autor Chcem ti len povedat, ze nemusis zostat v situacii, v ktorej sa citis psychicky a fyzicky tyrana alebo ponizovana. Mas pravo odist a zacat novy zivot, ak to tak citis. Kedze nemas deti, tvoj navrat na Slovensko je z pravneho hladiska jednoduchsi. Ak mas slovensky pas alebo obciansky preukaz, mozes si zabezpecit cestu na Slovensko. Ak doklady nemas alebo ich ma manzel, obrat sa na slovenske velvyslanectvo v Ankare, ktore ti moze poradit a pomoct. Pred odchodom si, ak je to mozne, priprav doklady, telefon, peniaze, dolezite dokumenty a kontakty na ludi, ktorym doverujes. O svojich planoch hovor len s ludmi, ktori su na tvojej strane a ktorym plne doverujes. Ak sa bojis jeho reakcie alebo mas pocit, ze by ti mohol branit odist, vyhladaj pomoc policie alebo organizacie pre zeny zazivajuce domace nasilie. Najdolezitejsie je, aby si vedela, ze existuje cesta von.

anonym_65f9a7
Dnes o 23:01
Strana
z7