Toxický vzťah
Nemám sa komu s tým zveriť tak to idem napísať aspoň tu .
Ide o môj vzťah s priateľom , teda snúbencom . Dnes ráno keď som sa s ním normálne rozprávala mi povedal že nemám ziapať a ani som nekričala . Tak som sa radšej postavila a išla na balkón sa vyvetrať . On prišiel za mnou a povedal že nemám hádzať také ksychty , že som zase naje**** . A popri tom som si len chcela opraviť vrkoč . Potom keď som mu v klude povedala že sa porozprávame tak mi povedal že mu mám dať pokoj . Že som prije**** psychopatka a mám sa dať liečiť . A to som bola úplne v klude . Potom som ho chytila za ruku a povedala ze nech počká . Že sa ho nemám dotýkať . Tak vtedy mi povedal ze som je***ta p**a ale veľmi .
Nemôžem zato že mi vyhrkli slzy a tie tehotenské hormóny mi to ešte sťažujú . Ale kvôli môjmu drobcovi ktorý je ešte v brušku sa snažím byt úplne v klude . Nemám za potreby sa hádať alebo rozčuľovať . Som v 14 tt ale prvé tehotenstvo bohužiaľ skončilo v 11. tt zle . Aj keď som bola na kontrole v 12tt a doktorka povedala že drobec pekne rastie , hlavička je v poriadku , srdiečko bije ako ma , a drobec už 12 tt bol hyperaktívny , tak ešte stále príde na mňa taká chvíľa ze mám obavy . Ale stále si poviem ze všetko je úplne v poriadku a drobec je správy ako rybka a ani sa nenazdam a už ho budem držať v náruči .
Jedine čo ma drží v klude a pokoji je môje bábätko . Snúbenca milujem ale keď chce odísť tak nech ide . Nebudem ho držať .
@elizabet173 pubertiačka už dávno nie som .
a poradit chces s?
A otázka je aká?
Ci to bol len vylev?
@baby_28 Vlastný názor— čaká ťa veľmi veľmi velmi ťažký život…
Dotyčná už nemá účet na mk 🤷🏼♀️
Jasne ze prazdniny. Smutne je,ze aj troll sa len inspiruje pribehmi zien, akurat to napise viac poeticky
Myslim si o tom to, ze vztah vam prave konci a vychovavat dieta budes sama. Tehotenstvo (vykyvy nalady,..), porod vacsinou daju bodku vztahom pred krachom, ktore ti dvaja skusili zlepit prave dietatom.
@baby_28 f a k e
Tak moja odpoveď je ze je to korunovaný somár a veľmi pravdepodobne sa už chystaj na cestu slobodnej mamičky. Jedine e že by si takýto štýl konverzacie chcela ešte znášať veľa rokov
Gratulujem k výberu partnera.
@elizabet173 pretože si vytvára vymysleny svet, ako v manželstve a s dieťaťom sa z neho stane iný človek. Miluje niekoho, kto ju vôbec nemá rad
Pomoooc, ona ho miluje.. nemam slov.
Aj ja mam otazku, preco niekto kto ma nefunckcny otrasny vztah sa zasnubi a spravi si dieta?
@baby_28 myslim si,ze po potrate si mala prehodnotit,akeho otca vyberies svojmu dietatu. To akoze vazne si dobrovolne otehotnela s chlapom,ktory nema k tebe ziadnu uctu? Spravate sa horsie ako soplave deti. Ofucani,nadavat si a v takomto prostredi chcete vychovavat dieta? Mate este par mesiacov,aby ste ten vztah dali doporiadku a nenicili dalsiu detsku dusicku svojimi egami.

To ako fakt?Alebo prazdniny?.....