icon

Toxický vzťah

baby_28
5. júl 2023

Nemám sa komu s tým zveriť tak to idem napísať aspoň tu .

Ide o môj vzťah s priateľom , teda snúbencom . Dnes ráno keď som sa s ním normálne rozprávala mi povedal že nemám ziapať a ani som nekričala . Tak som sa radšej postavila a išla na balkón sa vyvetrať . On prišiel za mnou a povedal že nemám hádzať také ksychty , že som zase naje**** . A popri tom som si len chcela opraviť vrkoč . Potom keď som mu v klude povedala že sa porozprávame tak mi povedal že mu mám dať pokoj . Že som prije**** psychopatka a mám sa dať liečiť . A to som bola úplne v klude . Potom som ho chytila za ruku a povedala ze nech počká . Že sa ho nemám dotýkať . Tak vtedy mi povedal ze som je***ta p**a ale veľmi .

Nemôžem zato že mi vyhrkli slzy a tie tehotenské hormóny mi to ešte sťažujú . Ale kvôli môjmu drobcovi ktorý je ešte v brušku sa snažím byt úplne v klude . Nemám za potreby sa hádať alebo rozčuľovať . Som v 14 tt ale prvé tehotenstvo bohužiaľ skončilo v 11. tt zle . Aj keď som bola na kontrole v 12tt a doktorka povedala že drobec pekne rastie , hlavička je v poriadku , srdiečko bije ako ma , a drobec už 12 tt bol hyperaktívny , tak ešte stále príde na mňa taká chvíľa ze mám obavy . Ale stále si poviem ze všetko je úplne v poriadku a drobec je správy ako rybka a ani sa nenazdam a už ho budem držať v náruči .

Jedine čo ma drží v klude a pokoji je môje bábätko . Snúbenca milujem ale keď chce odísť tak nech ide . Nebudem ho držať .

viera
5. júl 2023

To ako fakt?Alebo prazdniny?.....

poly1
5. júl 2023

@viera na 100% prázdniny....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
baby_28
autor
5. júl 2023

@elizabet173 pubertiačka už dávno nie som .

petamich
5. júl 2023

a poradit chces s?

jaskolka
5. júl 2023

A otázka je aká?
Ci to bol len vylev?

baby_28
autor
5. júl 2023

@jaskolka mňa zaujíma aká je odpoved žien , čo si o tom myslia . Vlastný názor.

janka_23
5. júl 2023

@baby_28 nazor? ze bola veľká chyba urobiť si dieťa s takým muzom

mikadooo
5. júl 2023

@baby_28 môj názor je, že s takým pi***som by som si dieťa nikdy nespravila. Popracuj na svojom sebavedomí, alebo na objektívnom opise toho, čo sa vlastne stalo. Raz by ma môj partner nazval niečím z vymenovaného, už by nebol môj partner.

alexnina777
5. júl 2023

@baby_28 Vlastný názor— čaká ťa veľmi veľmi velmi ťažký život…

patus_2
5. júl 2023

@baby_28 ak chces do konca života, aby si ty a aj tvoje deti počúvala aká si pri***, tam nech sa páči, zostaň a miluj ho naďalej. Ak ho chces opustiť tak teraz, kým nemáš ešte dieťa je ideálna príležitosť.

huxy
5. júl 2023

Dotyčná už nemá účet na mk 🤷🏼‍♀️

majlo1234
5. júl 2023

Jasne ze prazdniny. Smutne je,ze aj troll sa len inspiruje pribehmi zien, akurat to napise viac poeticky

liljana
5. júl 2023

Myslim si o tom to, ze vztah vam prave konci a vychovavat dieta budes sama. Tehotenstvo (vykyvy nalady,..), porod vacsinou daju bodku vztahom pred krachom, ktore ti dvaja skusili zlepit prave dietatom.

lienka.7
5. júl 2023

@baby_28 snáď ma za to nebloknu.. ale co by som spravila ja? Takú by som mu jeb.... žeby sa naučil lietať aby sa nerozplestil na chodníku pod tým balkónom. Sorry, ale to je ale MEGA chuj. 👎👎👎

hladamematku
5. júl 2023

@baby_28 f a k e

jaskolka
5. júl 2023

Tak moja odpoveď je ze je to korunovaný somár a veľmi pravdepodobne sa už chystaj na cestu slobodnej mamičky. Jedine e že by si takýto štýl konverzacie chcela ešte znášať veľa rokov

stanulienkat
5. júl 2023

Gratulujem k výberu partnera.

viera
5. júl 2023

@baby_28 MNE SA SKOR LUBI VETA: 👍Snúbenca milujem....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
5. júl 2023

@elizabet173 pretože si vytvára vymysleny svet, ako v manželstve a s dieťaťom sa z neho stane iný človek. Miluje niekoho, kto ju vôbec nemá rad

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
la_dolce_vita
5. júl 2023

Pomoooc, ona ho miluje.. nemam slov.

nikyball
5. júl 2023

Aj ja mam otazku, preco niekto kto ma nefunckcny otrasny vztah sa zasnubi a spravi si dieta?

marca12
5. júl 2023

@baby_28 myslim si,ze po potrate si mala prehodnotit,akeho otca vyberies svojmu dietatu. To akoze vazne si dobrovolne otehotnela s chlapom,ktory nema k tebe ziadnu uctu? Spravate sa horsie ako soplave deti. Ofucani,nadavat si a v takomto prostredi chcete vychovavat dieta? Mate este par mesiacov,aby ste ten vztah dali doporiadku a nenicili dalsiu detsku dusicku svojimi egami.