icon

Smejte sa na trapasoch s pohostením: Pikošky a príhody

zuzinka888
17. apr 2024

Ahojte- taka odlahcená tema. Vcera sa nam teda manzelovi stalo toto. Prisla navsteva a kedze piju velku kavu ( cca350ml) a nechcu dlho cakat kym vychladne, davaju si do kavy kocku ladu. Ja som v nedelu varila velky hrniec vyvaru- zcedim a dam do mrazaku na kocky na lad a potom do oznacenej dozy - vyvar. A moj manzel im to dal do kavy🙈. A aby toho nebolo malo, este aj domacu limonadu s " ladom" pripravil. Tu som ochutnala (az ked navsteva odisla)aj ja, ze pochvalim, ked sa uz tolko snazil( vacsinou to nerobi). Tak by som rada vedela ci aj vy mate podobne trapasy s obcerstvenim..... a ci ste pred navstevou priznali farbu, kedze sa nasa navsteva tvarila, ze je vsetko ok. A teraz rozmyslam ci sa opsravedlnit alebo sa tvarit ze sa nic nestalo!

Strana
z2
rorino
18. apr 2024

@zuzinka888 😂😂prepáč,že sa smejem,ale krásny trapas

rorino
18. apr 2024

@tykat 😂😂😂

rorino
18. apr 2024

@andrea2323 😂😂😂

1mina
18. apr 2024

Nato spomíname radi stále - môj manžel v čase keď bol ešte len môj frajer, prvý krát u nás spal ešte v dome u rodičov sme boli, a teda ráno prišiel do kuchyne a moja mama mala v takej plastovej kuchynskej miske proste nachystané granule pre psov - a boli také guľaté tie granulky. A môj muž prvý raz videl svokrovcov a neviem proste si hodil par tich granúl z miske na stole do úst ,myslel si že sú to tie čokoládové guličky do mlieka- všetci oči naňho 😶 a ja som sa tak hrozne smiala že som nedokázala zo seba dostať slovo že nech to vypluje že sú to granule 😂😂😂 a on teda ako prvý krát pred svokrovcami že si myslel že sú asi staré tie guličky tak ich podstivo aj dojedol .... Potom môj otec veľmi rád vtipkoval ešte dlho či mu prichysta nejaké granulky 😂

luckynat
20. apr 2024

Moja svokra miluje take tie suche keksiky ku kave, ja vobec. Raz to muz kupil nam aj jej, ona poctivo zjedla ale u nas to ostalo neotvorene. Raz pri jednej navsteve som jej ich natlacila, ze nech si ich vezme, ze my take nelubime. A ona mi pocas dalsej navstevy hovori ze nech sa teda nehnevam ale tie “uzasne keksiky” co som jej naposledy podarovala boli uz tri roky po zaruke 😂😂😂😂 bohaca, hovorim si, ten cas ale leti, kto by povedal ze som ich v tej skrini mala tolke roky 🤣 a oduta bola hadam mesiac, ze som ju chcela nimi otravit 😜

marca12
21. apr 2024

@zuzinka888 ja by som sa im urcite ospravedlnila a povedala,co sa stalo. V tej kave museli plavat mastne oka. Akoze ok,slusni boli nefrflali. No na druhej strane dakujem pekne za taku navstevu,co vsetko zje bez komentara a doma si budu rozpravat ako ste im naservirovali kavu s mastnymi okami,cudnou chutou...

monnci2226
22. apr 2024

@marianarem toto s tymi cervikami v kapustinici sa stalo aj nam. 😂 na vianoce s muzom - pri sterdovecernom stole som si to vsimla ale nechcela som ,,pokazit,, muzovi chut do jedla tak som mlcala a svoj tanier zjedla. vecer v posteli som sa.mu priznala ze v kapustnici mame cerviky. a on mi ze ,, ja viem ja som ich videl, ale nechcel som ti pokazit chut,, 😂😂😂 taki sme na seba ohladuplni ❤️🤣

0silvia0
22. apr 2024

@1mina my sme tak mali pred 30-timi rokmi u rodičov perzsku mačku a kedysi neboli žiadne kapsičky a pamlsky, tak sme jej dávali vnútornosti. Raz za čas sa kúpili bravčové ľadvinky, naporcovali sa a dali do mrazničky. Potom keď bolo treba sme vybrali sáčok, dali do šálky a zaliali horúcou vodou aby sa to rozmrazilo a nakrájali sme mačke. Náš šetrný otec, večne hundrajúc, že všetko musí po nás dojedať videl na kuchynskej linke nevypitý "čaj", čiže plávajúce ľadvinky v horúcej vode pre mačku a vypil to. To, že nepije čaj zistil, až keď zbadal naspodku tie rozmrazené ľadviny, fuj, potom ho vraj naplo.
Už 30 rokov u nás koluje historka o ľadvinkovom čaji.

1mina
22. apr 2024

@0silvia0 fuhas tak to by bolo pre mna za trest, ja som strasne hakliva na maso a surove hlavne sa mi hnusi, to by som sa asi povracala chudak :D :D :D :D ,,,ale to mi pripomina este jeden zazitok ked som byvala s rodicmi, mala som svoju oblubenu salku ako inak, bezna vec, a mama vecer vysmazala a nechapem preco zliala olej potom do tej mojej salky ze kym vychladne,,,, ja som rano vstala to uz som chodila na vysku, a myslela ze tam mam cistu vodu a tak som si schuti glgla 😨 nechapem doteraz ako som sa nepovracala, ale cely den ma napinalo vzdy ked som si nato len spomenula ma naplo :D

marianarem
22. apr 2024

@monnci2226 🤣🤣

madielilly
22. apr 2024

Nie je to síce pohostenie návštevy.Ale trapas mám tiež.Doma keď som bývala u rodičov,varievala som si sama.Vselijake jedla som skusala podla receptov.Hlavne azijsku a taliansku kuchynu.Nasu slovensku ani nie.Teoriu som vedela,ale prax ziadna.A ked som sa s priatelom nastahovali spolu do spolocneho podnajmu,tak som sa chcela ukazat aka som kucharka.Kedze on je prosefionalny kuchar.Tak,ze idem spravit nas prvy obed - pečené kura.Priatel mi predtym vravi,ale nezabudni ho dobre nasolit.... Tak som ho dobre nasolila zvonka aj zvnutra s sup ho do truby.A potom spokojna naservirovala.Priatel zacal jest.Ten vyraz ste nevideli este 😂😂 Ked sa ma spytal ze kolko soli som tam dala a ja som mu ukazala dozu kde polovica soli chybalo,tak sa az za hlavu chytal. Vravim,sak si vravel dobre nasolit,tak som dobre nasolila....😂😂Tak môj prvy obed skoncil v kosi....Ale nebojte,priatel je zivy a zdravy pri mojom vareni a dokonca si moje varenie uz aj pochvaluje ake je vyborne

tim23
22. apr 2024

@zuzinka888 jeden známy s rodinkou mali návštevu a na stole boli nejaké oriešky s hrozienkami. Návšteva si počas večera pochutnávala.. No, lenže s tým známym žila aj jeho mamka, ktorá predtým baštila študentskú pečať a keďže zuby nemala tak tie oriešky a hrozienka dávala do sklenenej misky. Známy keď videl ako návšteva vyjedá tieto ocmúlane oriešky tak sa skoro od hanby prepadol, ale radšej im to nepovedal.. To by bol asi väčší trapas 😁

heidi4
22. apr 2024

@tim23 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

evaachesa
22. apr 2024

@tim23 nieeeeee😱🤣🤣🤣🤣🤣

evaachesa
22. apr 2024

@0silvia0 fuuuj, riadne ma napína len pri tej predstave 🤢😅

liusa82
22. apr 2024

neviem či tu aj dačo také zaznelo.Ale mamina mala kolegyňu a jej sestra,ktorá si hrozne lúbila vypiť a ked bola u nich na návšteve viac dni,vyslopala pomaličky a potajomky všetok alkohol a kde bola tmavá flaša tam naliala vodu😀 tak to potom bola dobrá hanba ked chcela naliať inej návšteve a tam len voda z vodovodu🙂

heidi4
22. apr 2024

@liusa82 🤣🤣🤣🤣🤣

zuzinka888
autor
23. apr 2024

@tim23 🤢🤢🤮🤣

zuzinka888
autor
23. apr 2024

@liusa82 toto sa u nas robilo na svadbach- ked isiel zenich po nevestu- tak mu susedia postavili branu/ zatarasu na ceste a on musel nevestu vykupit - peniaze a alkohol inak ho nepustili. A aby usetrili nalievali do flias cistu vodu🤦🤦. Nikdy som toto nechapala hlavne ked si spomeniem kolko € stala svadba.

Strana
z2