icon

Trávi váš partner príliš veľa času mimo domova?

23. júl 2024

Povedzte mi prosím, či je normálne, že môj manžel potrebuje byť skoro každý večer niekde preč z domu. Stále je v práci a občas ide na ryby. Má živnosť. Nezarába veľa peňazí,ako by mal po toľkom čase v práci. Máme aj malé dieťa. Ja už som si za tie roky posledné zvykla večer pozerať tv a ležať. Aj keď sa mi to nepáči,z domu preč ísť nemôžem večer, pretože niekto musí byť s dieťaťom. Má to tak aj nejaká iná žena? Ja sa bojím, že spolu ťažko vydržíme celý život keď spolu netravime čas večer.

Strana
z2
mk1111111111
24. júl 2024

Sama si si odpovedala, ste opacne povahy. On ma rad aj spolocnost, Ty chces, aby si ta spolocnost bola Ty. Ale, zaroven Ti vyhovuje nastavenie ze mozes pozerat film a oddychnut si po praci, lebo nie je doma. Cez vikendy neuteka, je s vami. Co viac chces? Pre Teba idealne. Ale.... mohla by si sa troska premoct, nelezat na gauci a sem tam mu urobit radost a za kamaratmi, alebo na ryby s nim vybehnut. To ho isto velmi potesi.

sashulla
24. júl 2024

Zapisovala by som si mesiac fungovanie v rodine a potom mu to predostrela. Tam to bude cierne na bielom kto ako trávi deň. A rozhodne by som si našla na tvojom mieste 2krat do týždňa aktivitu, tak to nemôže fungovať ze len on a ty nič.

Strana
z2