Trávi váš partner príliš veľa času mimo domova?
23. júl 2024
Povedzte mi prosím, či je normálne, že môj manžel potrebuje byť skoro každý večer niekde preč z domu. Stále je v práci a občas ide na ryby. Má živnosť. Nezarába veľa peňazí,ako by mal po toľkom čase v práci. Máme aj malé dieťa. Ja už som si za tie roky posledné zvykla večer pozerať tv a ležať. Aj keď sa mi to nepáči,z domu preč ísť nemôžem večer, pretože niekto musí byť s dieťaťom. Má to tak aj nejaká iná žena? Ja sa bojím, že spolu ťažko vydržíme celý život keď spolu netravime čas večer.
Zapisovala by som si mesiac fungovanie v rodine a potom mu to predostrela. Tam to bude cierne na bielom kto ako trávi deň. A rozhodne by som si našla na tvojom mieste 2krat do týždňa aktivitu, tak to nemôže fungovať ze len on a ty nič.

Sama si si odpovedala, ste opacne povahy. On ma rad aj spolocnost, Ty chces, aby si ta spolocnost bola Ty. Ale, zaroven Ti vyhovuje nastavenie ze mozes pozerat film a oddychnut si po praci, lebo nie je doma. Cez vikendy neuteka, je s vami. Co viac chces? Pre Teba idealne. Ale.... mohla by si sa troska premoct, nelezat na gauci a sem tam mu urobit radost a za kamaratmi, alebo na ryby s nim vybehnut. To ho isto velmi potesi.