Trend - život bez muža
Všimli ste si ten trend? Vo svojom okoli mám čoraz viac slobodných žien a oni sú zrazu mega šťastné. Tak nefalšovane šťastné...
Necudujem sa 🙃
A teraz co? Vsak nech su stastne. Ci Nemas muza, nemas pravdy?
@viestta nechápem tomuto tvojmu komentáru🤷🏼♀️🤷🏼♀️ úplne zbytočný...
Necudujem sa 🙃
@ivik4 popravde ani ja 😂... Je to naozaj zaujímavé,ale na tej pokojnej slobode asi niečo bude
Po rozchode alebo po rozpade zleho vztahu/manzelstva si asi kazda vydychne a nejaky cas si uziva ten svaty pokoj.
Ja osobne si neviem predstavit byt roky/desiatky rokov sama. Ale niekomu to mozno tak vyhovuje.
Poznam ale aj babu okolo 50tky, ktora nas roky presviedcala, ako je jej samej super a nevie si predstavit uz byt vo vztahu. Az kym si ho nenasla a zrazu je zamilovana az po usi a cela stastna.
Po rozchode alebo po rozpade zleho vztahu/manzelstva si asi kazda vydychne a nejaky cas si uziva ten svaty pokoj.
Ja osobne si neviem predstavit byt roky/desiatky rokov sama. Ale niekomu to mozno tak vyhovuje.
Poznam ale aj babu okolo 50tky, ktora nas roky presviedcala, ako je jej samej super a nevie si predstavit uz byt vo vztahu. Az kym si ho nenasla a zrazu je zamilovana az po usi a cela stastna.
@hankab áno ani ja si to dlhodobo neviem sama na sebe predstaviť. Ale ženy z môjho okolia tak žiaria, pracujú zarobia si, užívajú si výlety priateľov.. taký iný život zrazu žijú. Minimálne teda takto na vonok
A naozaj sú také šťastné? Ak je to ťažký život s nejakým alkoholikom,agresorom tak sa nečudujem tiež,ale niektoré to môžu aj hrať a v skutočnosti sa im nedarí nájsť k sebe niekoho a vnútorne im tá blízkosť milovanej osoby chýba.
Vidis, a mne pride zbytocna tato tema
Podľa štatistík v roku 2030 ( čo je vlastne za rohom) bude každá 6.zena vo veku 30 rokov slobodna,bez partnera a bezdetná.Minule som to čítala.
Ja som bola dost dlhu dobu sama kym som spoznala manzela. A bolo to skvele obdobie mojho zivota, take slobodne. Nieco na tom bude. Ak mas priatelov alebo surodencov s detmi a nevadi ti sem tam samota tak je skvele byt sama, venovat sa sebe svojim konickom a praci bez obmedzeni kedy a ako ti to vyhovuje.
neviem čo je na tom nepochopiteľné, niekomu vyhovuje samota, venovanie sa samej sebe či sústredenie sa na kariérny rast, osobnostný rozvoj atď… otázka znie - prečo ťa to tak trápi? nie každého snom je mať vzťah
Keď sú napr. po zlých vzťahoch, po ťažkých rozchodoch, po rokoch života kedy neboli šťastné a spokojné tak samozrejme, že sloboda je pre nich ako vykúpenie...
Mam kamarátku, ktorá ťahá také kolečko - nemá vzťah, plače, že chce niekoho. Niekoho si nájde, je šťastná, po čase to pre ňu nie je ono, chce slobodu. Rozídu sa, je šťastná, no onedlho opäť po niečom túži, opäť si niekoho nájde, je šťastná ale onedlho zas chce slobodu a takto dookola.... Každého robí šťastným niečo iné,....
Ja som tiež bola rada single a to fakt že ozaj dlho.Aj teraz keď som už vo vzťahu normálne mi to obdobie chýba a keby sa rozídeme určite už nikoho znovu nehladám.Mne bolo samej dobre a to píšem ozaj nefalšovane dobre 🙂
Absolutne nevnimam takyto trend. Mam okolo seba dost vela solidnych manzelstiev (pokial teda ja mozem posudit), zopar manzelstiev kde sa pytam “na co este?” a zopar single osob ktore velmi tuzia nebyt single. A ti ktorym sa podari najst vztah, idu na to turbo rychlo. Asi je to mojim pokrocilym vekom 🫣
Môžu sa venovať samé sebe... Ja som tiež sama a spokojná. Ja už chlapom absolútne neverím, škoda energie. Lebo oni žijú z našej energie takže logicky keď nemáš chlapa tak všetko ostáva tebe 😏😂
Ja som si ten trend nevsimla (ale to neznamena, ze neexistuje), ale chapem ich. Ja som bola tiez so single zivotom velmi spokojna.
Ja ked citam pribehy niektorych zien tu na konovi,vobec sa necudujem,ze si zeny uzivaju same bez muzov. Ak mali muza debila leniveho,ktory si zo zeny spravil matku a sluzku,obmedzoval ju,vydeloval peniaze,to by som aj ja bola stastna,slobodna. Keby som ja ostala sama,bolo by mi velmi tazko. Mam velmi dobreho muza,napomocneho,viem sa onho opriet,sme partaci,no mne by velmi chybal.
Ja ked citam pribehy niektorych zien tu na konovi,vobec sa necudujem,ze si zeny uzivaju same bez muzov. Ak mali muza debila leniveho,ktory si zo zeny spravil matku a sluzku,obmedzoval ju,vydeloval peniaze,to by som aj ja bola stastna,slobodna. Keby som ja ostala sama,bolo by mi velmi tazko. Mam velmi dobreho muza,napomocneho,viem sa onho opriet,sme partaci,no mne by velmi chybal.
@marca12 presne to iste som chcela napisat, o minutu si ma predbehla :D
A problém je kde?
Ja som jedna z tých, čo je sama a som takto úprimne šťastná. Mám veci, ktoré chcem dosiahnuť, potrebujem k tomu voľnosť, žiadne obmedzenia a celkovo po vzťahu netúžim. Len stres a neistota navyše.
Ja zasa nechápem tých, ktorí sú stále s niekým, lebo nechcú byť sami. Boli tu aj také ženy, ktoré zostávali v toxickom vzťahu, lebo že nechcem zostať sama. Na hlavu.
Vidis, a mne pride zbytocna tato tema
@viestta tak načo na ňu reagujes a zapajas sa keď je zbytočná 😂😂😂🤷🏼♀️
neviem čo je na tom nepochopiteľné, niekomu vyhovuje samota, venovanie sa samej sebe či sústredenie sa na kariérny rast, osobnostný rozvoj atď… otázka znie - prečo ťa to tak trápi? nie každého snom je mať vzťah
@t1nusa ale ja netvrdím že to nechápem alebo že ma to trápi, práve naopak 😅 je to veľmi zaujímavé... Tak som na to otvorila tému či tento "trend" vnímam len ja alebo to tak naozaj je
@heminepa tiež to mam podobne ako ty. Som šťastne vydatá ale keby sa niečo stalo radšej by som zostala sama 🙏🏼
@gov áno aj s tým súhlasím, všetko ma svoje výhody ale aj nevýhody

A teraz co? Vsak nech su stastne. Ci Nemas muza, nemas pravdy?