icon

Trendy prečo ženy odmietajú mužov

slobodnyanonym
14. mar 2026

Prečo ženy v dnešnej dobe nechcu mužov?
Okolo seba mám velmi vela chlapov, ktorý su nemajú vztah.

Strana
z2
kabyko
15. mar 2026
@tiezjedna

@kabyko "priemerné ženy pozerajú po top 10%".... no dnes som už asi čítala všetko😂

@tiezjedna Ved to dokazuje každá šťatistika a prieskum. Väčšina žien proste pozerá po top 10% chlapov, takto funguje aj v prírode...

viestta
15. mar 2026
@kabyko

@tiezjedna Ved to dokazuje každá šťatistika a prieskum. Väčšina žien proste pozerá po top 10% chlapov, takto funguje aj v prírode...

@kabyko vidis, v prirode to funguje. Najlepsi samec odovzdava svoj geneticky material dalej. Len u ludi by si mali zeny vyberat neuspesnych samcov z lutosti.

kabyko
15. mar 2026
@a0

@kabyko toto tvrdia len tí, čo sú na spodku rebríčka vo zvyšných 90 percentách 🤣. Už chýba len poznámka, že všetky sú zlatokopky a chcú len tvoje peniaze (odhliadnuc od toho, že zarábaš podpriemerne).

@a0 Nie ale žena, ktorá nemá požiadavku aby muž zarabal nadpriemerne neexistuje ani keby sama bola nezamestnaná. A tieto hluposti o tom, ze to tvrdia ti co sú na spodku rebríčka si nechaj pre seba. To sú štatistický potvrdené fakty. Presne preto klesá pôrodnosť vo vyspelých krajinách, kde ženy majú rovnaké práva ako muži. Lebo ženy si môžu vybrať a vyberajú si stále tých najlepších, priemer ich nezaujíma aj keď same sú ten priemer.

A presne preto pôrodnosť neklesá na blízkom východe alebo v Afrike, kde žena nemá žiadne právo na nič. To všetko sú hole fakty.

a0
15. mar 2026
@kabyko

@a0 Nie ale žena, ktorá nemá požiadavku aby muž zarabal nadpriemerne neexistuje ani keby sama bola nezamestnaná. A tieto hluposti o tom, ze to tvrdia ti co sú na spodku rebríčka si nechaj pre seba. To sú štatistický potvrdené fakty. Presne preto klesá pôrodnosť vo vyspelých krajinách, kde ženy majú rovnaké práva ako muži. Lebo ženy si môžu vybrať a vyberajú si stále tých najlepších, priemer ich nezaujíma aj keď same sú ten priemer.

A presne preto pôrodnosť neklesá na blízkom východe alebo v Afrike, kde žena nemá žiadne právo na nič. To všetko sú hole fakty.

@kabyko ja by som tiež nechcela deti s niekým, kto sa postarať nevie o rodinu (čo z nízkeho platu jednoducho nejde).
A po tomto tvojom komentári sa už vôbec žiadna žena nikdy nepozastavi nad tým, prečo si sám.

anonym_4c8e62
15. mar 2026

“presne preto pôrodnosť neklesá na blízkom východe alebo v Afrike, kde žena nemá žiadne právo na nič. To všetko sú hole fakty.”
A sme doma. Tam, kfe zena nema ziadne prava sa jej funcia zredukovala na maternicu s nohami.
Ale zeny takto fungovat uz nechcu. A dobre robia😉.
A ze klesa porodnost v civilizovanych krajinach? No klesa a co teraz s tym. Aj dinosaury raz vyhynuli, tak vyhynie aj clovek. Ale kym nie, aspon si zeny zasluzia rozhodovat o svojom zivote konecne samy. A tie chudery v rovnikovej Afrike snad raz k tomu tiez dospeju

anonym_2e7db3
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
15. mar 2026
@kabyko

@kabyko veď presne môžu si vyberať ,konecne

tiezjedna
15. mar 2026
@kabyko

@kabyko to dokazuje zas len jedno - aj priemerná žena má viac rozumu ako zúfalec, ktorý vypisuje na MK😉

kabyko
16. mar 2026

Véd nikto to ženám nezakazuje a nič neprikazuje.. maju nato plne právo. Len potom nech sa nečuduju ze ich vzťahy končia tým, ze si našiel inú alebo končia ako slobodne mamičky alebo sa v 35ke začínajú naháňať za kýmkoľvek len aby mali dieťa. To všetko len preto, ze maju prehnané očakávania a požiadavky na mužov. A ti priemerni muži mohli byť v konečnom dôsledku lepší a vernejsi partneri len ich odmietli lebo nevyzerajú ako modely, nezarabaju tisíce eur a podobne. Ženy si všade nájdu nejaký red flag.

anonym_a50177
16. mar 2026
@viestta

@kabyko vidis, v prirode to funguje. Najlepsi samec odovzdava svoj geneticky material dalej. Len u ludi by si mali zeny vyberat neuspesnych samcov z lutosti.

@viestta Priroda ma aj druhu stranu. Ze ako nie je zaujem o "menej" vykonnych samcov, nie je zaujem o (stare) neplodne samice. Plus problem je v zlom odhade situacie. Ak mam v 20tke 5 napadnikov, po 40-50tke to bude nula (skonci plodnost a s nou aj mlady vzhlad). Vela zenam to nedochadza, ziju dnes, ako keby zajtra nebolo. A odmietaju uplne normalnych muzov, lebo si myslia, ze ved pride nieco este lepsie. Asi si myslia, ze ich staroba obide. Kym je tych 5 napadnikov, tak euforia, vysoke sebavedomie a prebera sa. Potom po 40tke stazovanie sa a vyplakavanie, kde su normalni muzi. Bud su zadani, alebo nechcu stare, ktore sa im predtym akurat smiali a potom po smiechu prisiel v starobe plac. Daju prednost mladsim, alebo miesto s tucnou a starou zenou daju prednost tomu byt single.

viestta
16. mar 2026
@anonym_a50177

@viestta Priroda ma aj druhu stranu. Ze ako nie je zaujem o "menej" vykonnych samcov, nie je zaujem o (stare) neplodne samice. Plus problem je v zlom odhade situacie. Ak mam v 20tke 5 napadnikov, po 40-50tke to bude nula (skonci plodnost a s nou aj mlady vzhlad). Vela zenam to nedochadza, ziju dnes, ako keby zajtra nebolo. A odmietaju uplne normalnych muzov, lebo si myslia, ze ved pride nieco este lepsie. Asi si myslia, ze ich staroba obide. Kym je tych 5 napadnikov, tak euforia, vysoke sebavedomie a prebera sa. Potom po 40tke stazovanie sa a vyplakavanie, kde su normalni muzi. Bud su zadani, alebo nechcu stare, ktore sa im predtym akurat smiali a potom po smiechu prisiel v starobe plac. Daju prednost mladsim, alebo miesto s tucnou a starou zenou daju prednost tomu byt single.

@anonym_a50177 da sa to aj naopak otocit. Chlapi neudrzia vztah s "priemernou" lebo furt maju v hlave, ze mozu najst lepsi model. No a vlak utecie jednym aj druhym. Kolki tu na MK vyplakavaju, ze nevedia najst zenu. Lenze oni uz su v kategorii "prezrety". A este su preberavi, lebo "staru" nechcu a mlade zas nechcu ich, co je podla chlapov nehorazna priebercivost zo strany zien. Mali by byt rady, ze sa nejaky vyskytne.
Ja hovorim, lepsie byt sama ako z nepouzitelnym. Chvalabohu uz neplati "Nemas chlopa, nemas pravdy". Zena nestraca na hodnote ak je sama.

anonym_0d6728
16. mar 2026

@slobodnyanonym však aký sú muži. Neschopný, rozmaznaný, pc hodični, krčmy atď. Načo je komu taký chlap. Kedysi keď ešte živili rodiny tak to ženy museli prežiť.. ale dnes ? Dnes si ženy vystačia aj samé a ešte im je lepšie, lebo za nemusia o muža starať 😂

anonym_a50177
17. mar 2026
@viestta

@anonym_a50177 da sa to aj naopak otocit. Chlapi neudrzia vztah s "priemernou" lebo furt maju v hlave, ze mozu najst lepsi model. No a vlak utecie jednym aj druhym. Kolki tu na MK vyplakavaju, ze nevedia najst zenu. Lenze oni uz su v kategorii "prezrety". A este su preberavi, lebo "staru" nechcu a mlade zas nechcu ich, co je podla chlapov nehorazna priebercivost zo strany zien. Mali by byt rady, ze sa nejaky vyskytne.
Ja hovorim, lepsie byt sama ako z nepouzitelnym. Chvalabohu uz neplati "Nemas chlopa, nemas pravdy". Zena nestraca na hodnote ak je sama.

@viestta Vztah je ako obliehany hrad. Ti dnu chcu von, ti von chcu dnu. Aka hodnota? Nikoho nezaujima, kto si co spravi so zivotom. Max par ludi z okolia dotycneho, rodicia? Ci je s niekym, je sam(a), ma deti, nema, koho si najde, nenajde... je jeho/jej problem. Kazdy ma cas a energiu riesit seba a svojich blizkych.

anonym_a50177
17. mar 2026
@anonym_0d6728

@slobodnyanonym však aký sú muži. Neschopný, rozmaznaný, pc hodični, krčmy atď. Načo je komu taký chlap. Kedysi keď ešte živili rodiny tak to ženy museli prežiť.. ale dnes ? Dnes si ženy vystačia aj samé a ešte im je lepšie, lebo za nemusia o muža starať 😂

@anonym_0d6728 Co si kto najde, to ma. Zijeme si chvilu nad pomery, tak sa da zit aj single. Ked sa zivot nad pomery skonci, zase ludia zistia, ze spolocny zivot a spojenie sil (ci uz s rodicmi, detmi, partnerom) je lahsi. Otazka je, ci potom niekoho takeho este najdu a budu mat.

anonym_1c2042
17. mar 2026

@slobodnyanonym zeny by chlapov aj chceli , lenze poriadnych a kvalitnych do vztahu. Spoznala som chlapa, co mal pred 40 tkou a v zivote nezil so zenou, hoci byval samostatne, potreboval priestor pre seba. Frajerka, ano ale iba na par hodin, a potom moze ist prec lebo ma svoje. Najlepsie, ak ona bude ta co dava vzdy viac. Bol akurat pekny , nic viac. Nemalo to zmysel. Zeny chcu chlapa, o ktoreho sa da opriet, je zodpovedny, neutekaju mu ruky od seba ( myslim tym aspon trochu pracoviteho ) a pri probleme nezdrhne. Jednoducho mentalne zreleho muza.

Strana
z2