icon

Trendy prečo ženy odmietajú mužov

slobodnyanonym
Včera o 17:43

Prečo ženy v dnešnej dobe nechcu mužov?
Okolo seba mám velmi vela chlapov, ktorý su nemajú vztah.

anonym_5ebc06
Včera o 17:48

😂😂😂 dlhy víkend, však….

marci9
Včera o 17:48

Ženy chcú mužov, ale kvalitných. Žiadna príčetná žena si nezavesí na krk chlapa, ktorý zníži jej životnú úroveň.

a0
Včera o 17:52

@slobodnyanonym minimálne preto, že ženy už nemusia, ale môžu.
Už nejde o sociálny status, financie, ani o to nutne splodiť potomka. Nik 30 ročnú ženu dnes nenazve starou dievkou, žena si vie sama zabezpečiť bývanie, aj životnú úroveň akú chce.

motylik2559
Včera o 17:55

@slobodnyanonym Hlavne takych ako ty nechcu, lebo zalozis 4 nezmyselne temy za sebou na mamickovskom fore, to nie je ani pritazlive ani normalne. Akurat tak odpudive na chlapovi ako si ty🙄

januska12323
Včera o 18:13

Teba nebudú chcieť ani chlapi.

minenkaa
Včera o 18:17

@slobodnyanonym lebo majú blbe otázky

anonym_f9034d
Včera o 18:33

Tak ak si ty a tvoji kamoši taký ako bol môj ex a expartneri niektorých kamošiek tak sa ani nečudujem že sú sami.
Ktorá súdna žena by v dnešnej dobe vešala dobrovoľne na krk takých chlapov

anonym_b94228
Včera o 18:35

S prvymi troma prispevkami 100% suhlasim, lepsie sa to ani neda napisat. 2x som sa rozchadzala pretoze ma chlapi tahali dole, zivotnou urovnou, ich komfort bol dolezitejsi ako vyuzitie ich potencialu pre lepsi zivotny standard, alebo mi branili v mojich kariernych krokoch, pripadne v zivotnych cieloch, vsetko mi negovali, nepodporovali ma. S dalsimi 3 som sa rozisla pretoze mi nesmierne ublizovali/ponizovali/vyuzivali - bola som akoby psych.troska z tychto vztahov, vycerpana, bez sil, so zdrav.problemami. Nasledne som sa rozhodla, ze to mozem kaslat, ked som bola sama, bola som najspokojnejsia, najzdravsia, darilo sa mi. Takze preco chlapa nie? Pretoze ziaden mi nedal to, co ako uspesna, samostatna zena potrebujem- lojalitu, bezpecie, starostlivost, plnit si podobne zivotne ciele.

Ako som vzdy vravela, pre mna muz neexistuje, hladala som niekoho ako som ja, kombinacia vysoka inteligencia, moralne zasady,ludskost + ambicioznost. A v jednej osobe to tazko najst, najma u muzov. Ak su ambiciozni, su vacsinou majetni a takmer vzdy im vtedy chyba EQ, maju posramoteny charakter a ine preferencie zien, skor na zabavky ... Na druhu stranu, ak su to charakterni muzi, boja sa kariery a zodpovednosti🤷‍♀️

anonym_a309b8
Včera o 19:34

@slobodnyanonym chcú mužov, ale nie takych ako si ty , ktorí sa lutujú na mamičkovskom fóre, ak to z teba vyžaruje aj vonku... hmmm... treba sa nastaviť a ísť iným smerom

anonym_72219b
Včera o 19:39

@slobodnyanonym lebo vzťahy idú v dnešnej dobe do hája. Vďaka sociálnym sieťam je ľahké podvádzať napr. partner sedí vedľa teba a píše s milenkou atď. Je ťažké niekomu veriť. A niektorí muži sa nevedia správať sú drzí, majú nevhodné narážky a potom sa čudujú prečo sú ženy na nich naštvané... Mnohí majú digitálne vzťahy namiesto skutočných. Dôvodov je veľa.

anonym_f795b7
Včera o 20:05

Tvoje príspevky pôsobia primitívne, zúfalo a nepríťažlivo.Ak si takýto aj naživo, tak si budeš podobné otázky klásť ešte veĺmi dlho.

anonym_f66e7f
Včera o 20:08

S môjho pohľadu preto lebo v dnešnej dobe to niesu chlapy ale chlapci .A aj keď vyzerá ten chlap "muzne"tak v hlave toho veľa nemá

martinmmartin
Včera o 21:16

80% zien da sancu iba 20% muzov . Hold prirodzeny vyber

grimnir
Včera o 22:48

V dnešnej dobe sa treba naučiť žiť sám a bez vzťahov. Každý si môže vyberať a odmietať. A samozrejme, ženy chcú iba tých, kto ich nebude ťahať dole, ale skôr hore.

grimnir
Včera o 22:55
@martinmmartin

80% zien da sancu iba 20% muzov . Hold prirodzeny vyber

@martinmmartin Osobne s tým nesúhlasím, keďže potom by nebolo toľko ľudí vo vzťahu. Ale na tejto stránke to niekedy aj tak vyzerá.
A tým nemyslím chcieť ambiciózneho muža, alebo niekoho, kto dobre zarába. Mám na mysli posmešné komenty typu "ak nemáš/nie si, tak nie si muž".

lentakyterapeut
Včera o 23:55

@slobodnyanonym jednoducha odpoved. Vyssi intelekt ( v priemere), vyssie vzdelanie a vacsi zaujem. Mozu si vyberat a preto jedna cast muzov fnuka a druha ich nestiha obstastnovat.