Trénerka vs. moje príspevky na FB
Ahojte. Mam fitness trenerku boli sme aj kamosky dobre a ja som casom zacala zdielat na fb produkty na chudnutie ako privyrobenie si. Mozno je to blbost sama neviem robim to len 2 dni
Ona zato somnou prerusila treningy a vymazala si ma z priatelov. Zato ze sirim klamstva. Je to v pohode ?
Existuje iba kaloricky deficit, nie zázračné produkty na chudnutie. Áno, šíriš klamstvá. A jej rozhodnutie bolo sa nekontaktoval s klamárom, jej život, jej rozhodnutie a tak to akceptuj.
Áno je to v pohode, tiež by som sa k tomu takto postavila
Tiež som si pár takýchto zablokovala takže sa jej vôbec nedivím
Tiež by som nechcela byť ako trénerka spájaná s klientom, ktorý toto propaguje na soc. sieťach. Čiže z profesionálneho hľadiska za mňa od nej správny krok.
Urobila správne s pochybnými predajcami sa nekamarátim.
Za mna toto by dospele zeny bez odkomunikovania nemali robit..co sme v skolke..normalne ti mala napisat, ze sa jej to nepaci a pod..
Za mna toto by dospele zeny bez odkomunikovania nemali robit..co sme v skolke..normalne ti mala napisat, ze sa jej to nepaci a pod..
@anonym_96ae9f a co by tym dosiahla?
Môj názor. Co je ju do toho ? Tvoj život, tvoja vec ,že čo robíš a predávaš, ju do toho nič, či ste boli "BFF" alebo ti bola trénerka nemá ti podľa mňa co zasahovať do tvojich vecí . bez komunikácie taka osoba ma u mna , podľa mňa nula bodov.
Môj názor. Co je ju do toho ? Tvoj život, tvoja vec ,že čo robíš a predávaš, ju do toho nič, či ste boli "BFF" alebo ti bola trénerka nemá ti podľa mňa co zasahovať do tvojich vecí . bez komunikácie taka osoba ma u mna , podľa mňa nula bodov.
@anonym_68aac0 tiez mi to tak pride ze ako jej to ublizuje ja som sa nikdy nestarala do toho kto si ako privyraba.
@anonym_96ae9f a co by tym dosiahla?
@anonym_ca1eb4 a co by tym mala dosiahnut? Podla mna kazdeho vec comu sa venuje a co pomaha. Ona autorku trenovala, za co jej platila zrejme, a comu veri autorka a ci do seba nieco pcha to je uz jej vec. Jedine ze by to chcela aj trenerka predavat.
@anonym_ca1eb4 a co by tym mala dosiahnut? Podla mna kazdeho vec comu sa venuje a co pomaha. Ona autorku trenovala, za co jej platila zrejme, a comu veri autorka a ci do seba nieco pcha to je uz jej vec. Jedine ze by to chcela aj trenerka predavat.
@1ivanka1 ano, pytam sa, co by dosiahla takym priamym rozhovorom, preco sa dotycna venuje propagacii takych a takych produktov? Dotycna by s tym prestala - nepravdepodobne. Isla by si dalej svojou cestou a ona by sa bud zachovala ako sa aj zachovala alebo by to akceptovala. Takze preto sa pytam, aky by to akoze malo mat zmysel.
@anonym_68aac0 tiez mi to tak pride ze ako jej to ublizuje ja som sa nikdy nestarala do toho kto si ako privyraba.
@anonym_autor ubližuje to jej reputacii. Ona sa trenovanim živí a nechce aby ju jej klienti s tebou alebo skor tvojou malou pochybnou podnikateľskou činnosťou spájali.
@anonym_autor spravila by som to isté mať takúto klientku. 🙂
Nechce byt s tebou nijako spajana, boji sa o reputaciu. Na jednej strane ju chapem a na druhej dufam, ze si to s tebou vydiskutovala a zdovodnila ti to.
@anonym_autor kedze uz vies, preco s tebou prerusila kontak neostane ti nic ine len to akceptovat. A ano, siris klamstva, pretoze pri chudnuti funguje iba menej prijat ako vydat, ziaden pripravok neobabre tu jednoduchu rovnicu. Mohla ti to aj na rovinu oznamit, bolo by to od nej ferove, ale ako to spravila je jej rozhodnutie a treba to respektovat.
ak prezentujes chemiu ako zdroj chudnutia atvojej super postavy -klames zakaznikov a zhadzujes trenerku kt vynalozila usilie aby si vyzerala lepsie a ty povies ze je to vdaka pripravkom - sa jej necudujem,ze to s tebou ukoncila .. riadna podpasovka
@anonym_autor spravila by som to isté mať takúto klientku. 🙂
@anonym_779de8 lenze to je take ze odsudim cloveka za nieco v co veri ? Uz sa necudujem preco su vojny. Ja nemam rada fica ale neodsudim cloveka ktoreho mam rada zato ze fica ma rad.
Dúfam, že nebudeš svoje vydreté výsledky, s ktorými ti pomohla ona používať na propagáciu produktov, ktoré predávaš… viem, že s týmto majú fitness tréneri veľký problém, ukradnuté a zneužité foto… v podstate ideš svojim privyrobenim proti jej práci a ako trénerka s tebou zrejme nechce byť naďalej spájaná a tomu sa nečudujem… akože dať si preč človeka z priateľov, keď ste boli kamošky mi je zvláštne, predpokladám, že to bol súkromný a nie pracovný profil…nuž asi ťa brala viac ako klientku, než ako kamošku
@anonym_autor A kto vie, ze ta trenuje ona? Je to nejaka trenerka svetoveho formatu? Mne pride, ze si nasla iba zamienku prerusit kontakt.
.. áno, každého osobná vec, čím si privyrába, čo si dáva na soc. siete atď.. ale tento konkrétny prípad sú veci, ktoré spolu súvisia.. ak by autorka na soc. sieťach propagovala ja neviem chov sliepok v byte 😁, tak ok, trénerka s tým súhlasiť nemusí, ale malo by jej to byť jedno.. toto je však úplne iný prípad.. fitness tréner vz. zázračné produkty na chudnutie.. ľudia si tú trénerku môžu takto nepriamo cez jej klientku začať spájať s klamlivými produktami, čím sa jej poškodzuje meno.. nehovoriac o tom, že keď už tak namiesto uznania progresu vďaka spolupráci s trénerkou sa dočkala akurát tak rizika poškodenia mena...
to vôbec nie je o odsúdení človeka na základe toho v čo verí - keby ťa odsúdila na základe viery v Boha alebo v mimozemšťanov alebo ja neviem, to je iná debata... ale ona sa len skrátka rozhodla prerušiť väzby, ktorými by si mohla poškodiť meno
Ja fakt nechápem, že niekto tieto súvislosti nevidí 🤔
@anonym_779de8 lenze to je take ze odsudim cloveka za nieco v co veri ? Uz sa necudujem preco su vojny. Ja nemam rada fica ale neodsudim cloveka ktoreho mam rada zato ze fica ma rad.
@anonym_autor Ty si sa rozhodla ľudí klamať, ok. Ona s Tebou prerušiť kontakt tiež ok. Či len Tvoje rozhodnutie musia ľudia akceptovať?
@anonym_autor lebo vie že veríš s prepáčením hovnám. A nechce byť s tým spájaná. Úplne ju chápem.
@anonym_autor vieš, každý máme štandardy nastavene inak. Niekto vysoko, iný podlezie. Ak to co robíš bolo proti jej zásadám a zároveň ju to mohlo profesionálne poškodiť, spravila správny krok.
A teda ja osobne by som vymazala človeka aj za to ze ma rad Fica a jemu podobných. Bez zachvevu, máme možnosť si vybrať ľudí ktorými sa obklopujeme.
Ja som tiež zo sociálnych sieti odstránila ľudí propagujúcich rôzne MLM srandy, lebo to je otravné a liezlo mi to na nervy… ale nemám problém s nimi pokecať, či skočiť na kávu, pokiaľ mi to tam nebudú ponúkať alebo ma nebudú chcieť do svojho super tímu 😅 …a že ťa nechce ďalej trénovať je pre mňa úplne pochopiteľné
Zrejme ako trenerka ma skusenosti s firmou ktorej produkty propagujes a vie ze je to scam. Mozno si sa mala s nou najprv poradit ci ti vie o tom nieco povedat...
Tak ono záleží aj akým spôsobom ich prezentujes? Osobne si myslím že si napísala len A a nenapísala si aj B.
A zrejme tam aj nejaká komunikácia prebehla a neurobila to z ničoho nič.
Ja som tiež pár takých "kamošov zrusila" lebo boli otravný a samy spam.

@anonym_autor z jej strany je to v pohode je.