Trénerka vs. moje príspevky na FB
Ahojte. Mam fitness trenerku boli sme aj kamosky dobre a ja som casom zacala zdielat na fb produkty na chudnutie ako privyrobenie si. Mozno je to blbost sama neviem robim to len 2 dni
Ona zato somnou prerusila treningy a vymazala si ma z priatelov. Zato ze sirim klamstva. Je to v pohode ?
@anonym_779de8 lenze to je take ze odsudim cloveka za nieco v co veri ? Uz sa necudujem preco su vojny. Ja nemam rada fica ale neodsudim cloveka ktoreho mam rada zato ze fica ma rad.
@anonym_autor tebe nedochádza, že podporou fejkových vecí jej narušuješ reputáciu??
Mozno sa rada proste len obklopuje inšpiratívnymi ľuďmi? Čo je jedna z naj stratégií v živote. Ja sa tiež nechcem spájať so všelijakými fundamentalistami, fanúšikmi Izraelu, ľuďmi zo všelijakých gentleman-clubov a so žiadnymi vecami, ktoré sa mi zdajú morálne poľutovaniahodné. Inak predávať nejaké chemické sajrajty na chudnutie (daj foto zloženia) najskôr škodlivé zdraviu spadajú tiež do takej kategórie, že to nerobi hocikto, bohužiaľ. Skôr človek bud s nižšou mentálnou kapacitou, že tomu nerozumie alebo taký, ktorému je vlastný profit priorita pred zdravím ľudí. Sorry.
@anonym_779de8 lenze to je take ze odsudim cloveka za nieco v co veri ? Uz sa necudujem preco su vojny. Ja nemam rada fica ale neodsudim cloveka ktoreho mam rada zato ze fica ma rad.
@anonym_autor keď už chceš trollovať tak po sebe čítaj. Najprv si písala že to zdielaš aby si si privyrobila, teraz už tým produktom zrazu aj veríš 🤣
@anonym_autor živnosť máš?
To za 2 dni čo s tým robíš si tak stihla zaspamovat jej online priestor, že sa s tebou už aj stihla rozlúčiť?
Asi ste neboli az take dobre kamosky, ak ta zrusila za nieco take. Nie je to stastny napad pod sukromnym uctom mat aj predaj podobnych veci. Mohla si si na to zalozit iny anonymny ucet iba na toto. Ludia su citlivi na to, aby ich ucet na sietiach niekto spamoval ponukami na pochybne produkty.
@anonym_autor lebo vie že veríš s prepáčením hovnám. A nechce byť s tým spájaná. Úplne ju chápem.
@anonym_779de8 akým hovnam verí Autorka ? , ved jasne napísala ze si len privyrobiť chce. Véd to je každého osobná vec. Keď ma možnosť privyrobiť si tak preco nie ? . Podľa mňa tá trénerka moc preháňa, a už keď aj boli že kamošky tak by sa tak mala aj zachovať a normálne jej to aj vysvetliť ze prečo a začo nie ?
@anonym_779de8 akým hovnam verí Autorka ? , ved jasne napísala ze si len privyrobiť chce. Véd to je každého osobná vec. Keď ma možnosť privyrobiť si tak preco nie ? . Podľa mňa tá trénerka moc preháňa, a už keď aj boli že kamošky tak by sa tak mala aj zachovať a normálne jej to aj vysvetliť ze prečo a začo nie ?
@anonym_68aac0 Samozrejme, ma moznost si privyrobit na comkolvek a trenerka ma zas moznost rozhodnut sa, ze nechce byt spájaná s niekym, kto vlastne privyrobenim si na takejto blbosti popiera princip jej prace. Ci tomu autorka veri, je v tomto celom nepodstatne, podstatne je, ze s tym spaja svoje meno. Suhlasim vsak s tym, ze tomu malo predchadzat vysvetlenie - prepac, ale nechcem byt spajana s hovadinami, ktore skodia mojej praci, preto sa nechcem byt vo fitku a ani na SS spajana s ludmi propagujucimi bullshity.
Tak ty schudneš pričinením trénerky a jej rad a ako dôkaz uvediesš ten sajrajt, ktorý predávaš? A sa jej divíš?
To mi príde ako extrém - prerušiť kontakt len preto že niekto robí niečo čo sa mne nepáči. Poznám x ľudí čo širia klamstvá, väčšinou nevedome - ale sú dospelí a považujem za ich vec a právo robiť čo chcú. Neviem čo by mi pomohlo prerušiť s nimi kontakt tak, že ich vymažem akoby neexistovali. Pokiaľ sa s nimi dá komunikovať tak komunikujem, pokiaľ nie tak to proste ignorujem - nikdy som nepochopila ak niekto pali totálne mosty len pre rozdielny pohľad na svet. Pokiaľ ide o niečo čo nie je nelegálne a vyslovene neubližuje. TO totiž prípravky na chudnutie nerobia.
Takto vymazať by som niekoho vymazala v prípade ak by robil niečo čo druhym ubližuje.
To mi príde ako extrém - prerušiť kontakt len preto že niekto robí niečo čo sa mne nepáči. Poznám x ľudí čo širia klamstvá, väčšinou nevedome - ale sú dospelí a považujem za ich vec a právo robiť čo chcú. Neviem čo by mi pomohlo prerušiť s nimi kontakt tak, že ich vymažem akoby neexistovali. Pokiaľ sa s nimi dá komunikovať tak komunikujem, pokiaľ nie tak to proste ignorujem - nikdy som nepochopila ak niekto pali totálne mosty len pre rozdielny pohľad na svet. Pokiaľ ide o niečo čo nie je nelegálne a vyslovene neubližuje. TO totiž prípravky na chudnutie nerobia.
Takto vymazať by som niekoho vymazala v prípade ak by robil niečo čo druhym ubližuje.
@ria_sprout veď nechápeš pointu? Ona schudne s pomocou trénerky a bude propagovať, že s tabletkami? Chce byť sama reklamou, že tie tabletky funguju. Oblb na ľudí.
@ria_sprout veď nechápeš pointu? Ona schudne s pomocou trénerky a bude propagovať, že s tabletkami? Chce byť sama reklamou, že tie tabletky funguju. Oblb na ľudí.
@anonym_1bf74f nie nechápem, ja som blbá. Milujem keď mi niekto príde niečo vysvetliť týmto spôsobom. 🙄
@anonym_autor je to od nej trápne a detinské a nie tvoja kamarátka nikdy nebola. Maximálne tak známa a ešte aj klientka
@anonym_68aac0 tiez mi to tak pride ze ako jej to ublizuje ja som sa nikdy nestarala do toho kto si ako privyraba.
@anonym_autor vsak ona sa tiez nestara do toho ako zarabas, nepisala ti tam komenty, neodradzala ludi.
Len proste zrusila kontakt na soc. sieti, kedze sa venuje oblasti fitnes, nechce byt spajana s niekym co si zaraba v tejto oblasti klamanim. Tak predsa mysli na svoju povest a svoj biznis.
@ria_sprout toto ale nie je rozdielny pohlad na nejaku beznu temu vo svete. Ale klucova podstatna tema z oblasti ktorej sa venuje.
Trebars asi ani bezny lekar nedrzi na soc. sietach ludi co tam zdielaju veci ako ockovanie = rakovina, prip. ze vam narastie 2. hlava
Dobre spravila👌 To je ako keby si ty vlastnila aerolinky a tvoji priatelia zacali sirit,ze robis chemtrails. Urcite by si bola nadsena.
@anonym_autor dôvod, prečo ťa zrušila, vieš, ako sama uvádzaš (za to, že klameš). Takže ti to odkomunikovala. Ona ti nebráni v tom pokračovať, nenúti, aby si s tým prestala, len ako trénerka nechce byť s tebou spájaná, ako bolo už spomenuté. Tvoje rozhodnutie je predávať to, jej, že nechce byť kvôli tomu s tebou spájaná.
@ria_sprout toto ale nie je rozdielny pohlad na nejaku beznu temu vo svete. Ale klucova podstatna tema z oblasti ktorej sa venuje.
Trebars asi ani bezny lekar nedrzi na soc. sietach ludi co tam zdielaju veci ako ockovanie = rakovina, prip. ze vam narastie 2. hlava
@romino tak nepoznáš všetkých lekárov. Moja kamarátka lekárka ma na FB pár dezolatov, keď raz patria do rodiny, tak to tak jednoducho je. To že ich má medzi priateľmi neznamená, že s nimi súhlasí, to že ich vymaže zase nič nevyrieši. Zase neprecenujme sociálne siete.
Trénerka môže urobiť čo uzná za vhodné, ja zase nevidím zmysel v tom niekoho mazať pre jeho divné názory.
@romino tak nepoznáš všetkých lekárov. Moja kamarátka lekárka ma na FB pár dezolatov, keď raz patria do rodiny, tak to tak jednoducho je. To že ich má medzi priateľmi neznamená, že s nimi súhlasí, to že ich vymaže zase nič nevyrieši. Zase neprecenujme sociálne siete.
Trénerka môže urobiť čo uzná za vhodné, ja zase nevidím zmysel v tom niekoho mazať pre jeho divné názory.
@ria_sprout Mozno s tymi lekarmi nebol dobry priklad. Lekar asi neprezentuje na soc. sieti, co robi - aby si tak robil reklamu, lakal klientov atd. Fakt to berie ako volnocasovu soc. siet, fotky z dovoleniek atd (aspon ja to takto vidim)
V pripade fitness ta trenerka tipujem si "buduje siet". Propaguje co robi, buduje si meno ..a bum, tam nastava problem.

A tá fitness trénerka tiež ponúka nejaké produkty ? Lebo po pravde aj takýto čo trénujú predávajú skoro vždy niečo a propagujú mnohokrát ozaj všeličo. Nie je to tiež u nich len o cvičení. Ale zarábajú aj na rôznych divných produktoch. Ak by aj ona ponúkala, tak potom sa nemá čo do teba starať, či ponúkaš aj ty. Ja osobne by som si nikdy nekúpila žiadne takéto produkty, ani od trénerky, ani od iných čo to ponúkajú a už vôbec nie od Influencerov. Influencerky ponúkajú a propagujú často kozmetiku. Tak rovno takú by som si nekúpila. Lebo vždy tam ide o to, aby oni zarobili a spropagujú mnohokrát hocijaký bordel. A to už je na danom človeku či to kúpi alebo nie.