Tri roky vzťahu bez výsledku
Ahojte,
mam 38, zamilovala som sa do priatela priam hned. V januari som prekonala operaciu myomov, tesila som sa, ze konecne po pol roku hojenia uz mozem mysliet na rodinu. Tu prislo ale vytriezvanie. Hadky okolo toho, ze ja chcem dieta, nebodaj svadbu a poziadanie o ruku. Ostali mi oci v plac. Pridem si tak strasne oklamana. Bojim sa, ze som si tymto vztahom odstrihla moznost mat dakedy deti. Asi ma uplne dorazilo psychicky, ze som v profile na zonamke, ked sme sa zoznamovali nemala to, ze hladam muza na vztah a chcem dieta. Prosim nepiste mi o naivite, mam teraz tak ubolenu dusu, ze z tohto sa budem dostavat este dlho.. Co robit dalej... presla si niektora z vas niecim podobnym? Dakujem
@anonym_autor vyzera to ze vsetky cervene kontrolky si seriovo menila na ruzove a teraz ta to dobehlo.
@martinmmartin neviem co na takuto odpoved odpisat asi nic
@anonym_autor neostávaj s mužom ktorý si ťa nechce vziať za ženu a nechce s tebou deti. Pre takého nie si viac ako rohozka. Inú radu nemám. Ale mám za sebou dosť životných skúseností, preto ti radím tak, ako ti radím.
Máš 38, to ešte neznamená že nestíhaš nájsť si niekoho normálneho a založiť si rodinu. Kopa žien mali prvé dieťa po 40tke
@anonym_autor neostávaj s mužom ktorý si ťa nechce vziať za ženu a nechce s tebou deti. Pre takého nie si viac ako rohozka. Inú radu nemám. Ale mám za sebou dosť životných skúseností, preto ti radím tak, ako ti radím.
@hopsas tak ja som uz rozhodnuta, ze tomuto vztahu je uz koniec
Bohužiaľ chlapi sú aj takýto. Máš iba 38. Ešte máš čas si založiť rodinu. V dnešnej dobe to nie je žiadny problém. Len už maj viac otvorené oči zisťuj pýtaj sa od začiatku jasne hovor čo chces a ak on ujde aspoň hneď vieš na čom si alebo ak chce niečo iné ani v komunikácii nepokračuj. Otázku toho kto čo chce a hľadá musíš mať vyriešenu hneď. A skôr sa vykašli na zoznamky tam chlapi hľadajú väčšinou iba zábavu. Viem že teraz je to pre teba katastrofa ale toto je dnes bežná realita a treba byť viac realistka a dať si pri spoznávaní čas. Máš ešte fakt čas a všetko stihneš ak chces deti základ je nájsť im dobrého otca a to nemôžeš brat hneď hocikoho.
Máš 38, to ešte neznamená že nestíhaš nájsť si niekoho normálneho a založiť si rodinu. Kopa žien mali prvé dieťa po 40tke
@mimikarol asi som vo faze otazok, ze preco a preco ja
ale akože za 3 roky ste to nerozoberali - až teraz? 😒
Bohužiaľ chlapi sú aj takýto. Máš iba 38. Ešte máš čas si založiť rodinu. V dnešnej dobe to nie je žiadny problém. Len už maj viac otvorené oči zisťuj pýtaj sa od začiatku jasne hovor čo chces a ak on ujde aspoň hneď vieš na čom si alebo ak chce niečo iné ani v komunikácii nepokračuj. Otázku toho kto čo chce a hľadá musíš mať vyriešenu hneď. A skôr sa vykašli na zoznamky tam chlapi hľadajú väčšinou iba zábavu. Viem že teraz je to pre teba katastrofa ale toto je dnes bežná realita a treba byť viac realistka a dať si pri spoznávaní čas. Máš ešte fakt čas a všetko stihneš ak chces deti základ je nájsť im dobrého otca a to nemôžeš brat hneď hocikoho.
@anonym_f91901 to je na tom zle, ze my sme si fakt rozumeli a mali sme sa dobre, ale posledne hadky uz boli velmi tazke... myslim, ze som podcenila to, ze som sa skor nepytala co a ako, ze sa to nejak po case podda. Teraz plakat nad rozliatym mliekom
ale akože za 3 roky ste to nerozoberali - až teraz? 😒
@biba_18 rozoberali, len ja som zas nejak velmi nechcela tlacit
No mne sa stalo nieco podobne: mala som 22 ked sme sa spoznali, asi pol roka sme sa stretavali a potom 5,5 rocny vztah. Myslela som si ze najvyssi cas zacat riesit dieta a svadbu a on mi ohlasil ze sa na to neciti, ze on to moze riesit hocikedy, ze sa chce zabavat. Mala som tesne pred 30-kou a pocit ako keby sa mi zrutil svet. Do dvoch rokov som otehotnela a mam syna a ineho partnera ale teda uz som sa poucila, ziadne cakanie na gogota sa nedeje
@anonym_autor to nie iba ty takyto problém rieši veľa žien. Už si poucena nabudúce žiadne čakanie ak sa nič nikam nehýbe treba sa pohnúť a hľadať ďalej nemôžeš si zakladať na niekom kto chce žiť inak ako ty
@sova7 vsak uz ponaucenie mam velke
Poznam dva pary, co mali podobne, jedni sa vzali a za 2 mes rozviedli. 11 rokov vztahu, to druhe tiez tak dlhsie. A div sa svete do roka mali novych partnerov a hned deti.
Poznam dva pary, co mali podobne, jedni sa vzali a za 2 mes rozviedli. 11 rokov vztahu, to druhe tiez tak dlhsie. A div sa svete do roka mali novych partnerov a hned deti.
@kiki68 🙂 to su pekne zivotne pribehy veru 🙂
Skončí to a skus hľadať stastie inde.
Ja son sa v 38, tesne pred 39 zoznámila a do 43 este stihla 2 zdravé detičky. Držím palce
Skončí to a skus hľadať stastie inde.
Ja son sa v 38, tesne pred 39 zoznámila a do 43 este stihla 2 zdravé detičky. Držím palce
@anonym_bf3b48 dakujem, a velmi pekne sa to cita
@biba_18 rozoberali, len ja som zas nejak velmi nechcela tlacit
@anonym_autor už som zistila že ak máš vo vzťahu pocit že isté témy nemozes preberať lebo nechceš tlačiť na pílu bojíš sa reakcie nevieš čo povie či o neho neprídeš máš strach o niečom hovoriť že sa nieco pokasle vsetko je pekne len sa nesmú otvárať témy kam smerujeme lebo bude po pohode tak si s nesprávnym človekom.
No mne sa stalo nieco podobne: mala som 22 ked sme sa spoznali, asi pol roka sme sa stretavali a potom 5,5 rocny vztah. Myslela som si ze najvyssi cas zacat riesit dieta a svadbu a on mi ohlasil ze sa na to neciti, ze on to moze riesit hocikedy, ze sa chce zabavat. Mala som tesne pred 30-kou a pocit ako keby sa mi zrutil svet. Do dvoch rokov som otehotnela a mam syna a ineho partnera ale teda uz som sa poucila, ziadne cakanie na gogota sa nedeje
@anonym_11a00e godota, nie gogota🙃
@kiki68 🙂 to su pekne zivotne pribehy veru 🙂
@anonym_autor ja som zazila v 30 po 7 rokoch rozchod, kde mi vykrical, ze neviem ani dieta donosit a nasiel si inu. Tak som zostala zrazu sama, do pol roka som nasla mojho muza a po 3,5 roku spolu sme mali prve dieta, teraz mame druhe. Hlavu hore, ide sa dalej. Bud rada, ze to skoncilo takto a nie v 50tke
@anonym_11a00e godota, nie gogota🙃
@anonym_0a8ae4 aj koko*a ked sme pritom :D
Dokopy ste sa dali ked si mala 35, tak to by bolo dobre si hned ujasnit, ze kto co chce od zivota. Chapem ako 20rocna baba to riesit nebude, ved je mlada, ale okolo 30tky uz sa netreba bat otvorit usta a narovinu povedat co chces. Teraz co najrychlejsie ukonci vztah, ktory nikam nesmeruje a hladaj muza, ktory chce rodinu. Este to nie je stratene.
@anonym_autor Srdce si si zlomila sama. Na tvojom mieste by som sa zmierila AJ s moznostou, ze mozno deti nikdy mat nebudes. Najst schopneho muza nie je ako nakup na internete, ze "last minute" vlozis do kosika a hotovo. Treba ratat so vsetkym v takom veku.
Byt tebou utekam na kliniku si zamrazit vajicka. Znama mala v 38cke uz vazny problem otehotniet a vtedy nadavala ze keby mala zamrazene, nemusi riesit akurat adopciu
@anonym_autor a vy ste si to za tie 3 roky nevydiskutovali? Svadba? Deti? Rodinny zivot?
@anonym_autor tým že ostaneš v tomto vzťahu sa odstrihneš od toho mať niekedy dieťa… s iným by to možno šlo 🙂. Odíď a buď šťastná.
@anonym_autor čo robiť? Nič, veľmi si idealizujes rodinu, deti. Veľa žien je v počas materstva nešťastná, vyčerpaná a tak. Chlapi sú väčšinou nanič, veď to sama vidíš. Buď rada, že si sama s dieťaťom neostala.
@anonym_0a8ae4 Daj si zamraziť vajíčka, bude sa Ti ľahšie dýchať.
V 35 by som mala už jasno,čo chcem a tak isto by som aj komunikovala s partnerom,jasne a na rovinu. Teraz pred 40tkou už je to buď alebo. Musíš rátať aj s tým, že môžeš zostať aj bez detí, keď doteraz si sa nevedela vyjadriť.

@anonym_autor vyzera to ze vsetky cervene kontrolky si seriovo menila na ruzove a teraz ta to dobehlo.