Túžba po spoločnom dieťati
Ahojte vie že to asi tu nepatrí ale potrebujem sa vyrozprávať a samozrejme príjmem aj nejaké rady dúfám že píšem pochopiteľne😊 Mám 10 ročné (z predošlého vzťahu ) dieťa , s manželom som spolu 9 rokov samozrejme aj on má dieťa z jeho predošlého vzťahu. Ale žijeme spolu len my traja ja manžel a moje dieťa .Na začiatku nášho vzťahu sme sa rozprávali o našej budúcnosti a povedali sme že nechceme spoločné dieťa ale samozrejme po čase som začala túžiť po spoločnom dieťati aj som mu to pred rokom priznala 😔 načo on samozrejme nesúhlasil , že on nechce ale videl namňa že ma to trápi a že strašne túžim po bábu 🥰 po čase sa teda rozhodol že dobre môžme to skúsiť súhlasi . Ale problém je v tom čo ma veĺmi vytáča že hovorí že súhlasi ale máme nechránený styk len 1× max 2x za pol roka už posledné roky . Samozrejme funguje to medzi nami vtedy a aj to vtedy keď už namne vidí že mi to strašne vadí že nie sme tak spolu pohlavne a aj sa kvôli tomu hádám sním . Samozrejme chápem aj jeho že je aj unavený z práce aj všetko že nevládze atď.. ale podla mňa to je málo že len 1-2krát za pol roka . A ked teda súhlasi aby sme mali spoločné dieťa tak ako sa to teda podarí keď nie sme spolu len tak málo , ja viem čo si myslíte že to sa mám sním rozprávať ja sa sním otom rozprávam a trápim aj plačem a on to vidí ale stále tá istá odpoveď že áno chcem aj keď v kútiku duše viem že len kvóli mne lebo sa trápim to chce , vôbec sa mňa ani nedotkne , neobíjme a nič podobné už roky nič ani také večerné túlanie nič ja neviem v čom je problém už som sa aj to pýtala a žiadna odpoveď len ako píšem raz za čas ten pohlavný styk a toľko. Aj som sa sním otom rozprávala že prečo len toľko málo a stále len výmysly nevládze atď , podvádzať ma určite mepodvádza to viem . neviem čo mám robiť vy by ste čo robili mojom mieste ? Ďakujem
Tak to je fakt veľmi málo, a keď by si mu normálne povedala,že bude teda sex chránený? Lebo je fakt reálne možné,že on skrátka nechce dieťa a toto je jeho "spôsob"
Načo chces dieťa s mužom ktorému na tebe nezáleží a nezaujíma sa o Teba? Nechce dieťa..
Tak sama vieš že on to dieťa nechce. Povie že chce a hovorí to len preto aby si naňho netlačila, neprehovárala ho
Divná komunikácia, žiadne dotyky, malo sexu, očividne máte nejaký problém vo vzťahu. Buď je to len tento jeden, alebo viac.
Do takej situácie nie je najšťastnejšie si spraviť dieťa. Daj si to s ním najprv do poriadku.
takze spolu vobec prakticky nemate sex, dieta nechce tak sa tomu vyhýba ako moze
Milovať sa 2 za pol roka je choré.....intimita spája by ma piclo.

Ako máte len ten nechránený styk 1-2x za pol roka,alebo celkovo styk len tak zriedka?