icon

Tykáte si so svokrami? Diskutujte o vašom vzťahu!

23. dec 2023

Ak ano, aky mate vztah?

13uzivatelka11
23. dec 2023

Vykam im, oni mne samozrejme týkajú a vzťahy mame super, svokra je synova učiteľka v škôlke a je to na nezaplatenie.

pe_mi
23. dec 2023

koľké,koľkí svokre tykate a svokrovi vykate.Pre mňa zvláštne

mikadooo
23. dec 2023

Áno, dobrý. Ale ako starnem, tak mi vadí stále viac maličkostí, aj ma to mrzí, začínam byť nejaká precitlivenejšia na "dobré rady". 🤷 Ale teda kúšem si do jazyka, snažím sa byť dobrou nevestou.

surama
23. dec 2023

Tykame si, vztah super.

nevenka
23. dec 2023

Tykame si a volam ju maminka. Svokra volam ocko. Moj manzel mojich rodicov tak isto oslovuje a tiez si tykaju. Vztahy mame vyborne, mame sa radi.
Svokra je takmer ako moja druha mama.

martinka13
23. dec 2023

Nie, je mi to proti srsti

mer12
23. dec 2023

Vykam, ale je mi to divné.Moj muž si z mojej strany tyka s kazdym, tak to mame zaužívané aj mám dojem, že si majú medzi sebou bližšie ako ja s jeho stranou rodiny. Dokonca s rodičmi si týkal skoro od zaciatku. A teda, jeho rodicia mali v čase, keď sme spolu začali chodiť ani nie 40r

zuzka1117
23. dec 2023

Ja si tykam so svokrovcami.

petamich
23. dec 2023

ano a vztah mame velmi dobry 🙂

ivangeline
23. dec 2023

Vykam. Velmi dobry. Mam ju rada.

petulda333
23. dec 2023

Vykam a vztah skvely

nikpa
23. dec 2023

Áno a vzťah taky normálny, vlažný by som ho nazvala.

biankaaaa
23. dec 2023

Tykám a vzťah máme dobrý 🙂

marianarem
23. dec 2023

Ja zial svokru nemam, nestihla sa dozit. Ale so svokrom som si tykala uz dost dlho predtym, nez sme sa dali s muzom dokopy. Manzel mojim rodicom tyka uz od prveho stretnutia. Vztah ma s nimi velmi dobry. Ja som mala so svokrom tiez zo zaciatku dobry, len on bol alkoholik s poruchou osobnosti a casom ma to zacalo uz dost stresovat plus som s nim mala neprijemne zazitky. Takze potom bol ten vztah uz taky s odstupom, ale v ramci moznosti ok. Za svokrou mi je luto, myslim, ze nas vztah by bol byval velmi dobry.

lubkovaandrejka
23. dec 2023

@pe_mi Mne to pride tiez zvlastne, ale musim povedat,ze tiez patrim do tejto skupiny. Svokra navrhla po svadbe tykanie, svokor je od svokry starsi o 11 rokov, je starsi ako moj dedko, takze povedal,ze jemu by to bolo divne, keby mu taki mladi tykali,takze si vykame..ale mne samej by to tiez prislo cudne. Svokre sa mi tyka lahko, my dve sme sa nasli :D. ( Ale obaja su velmi fajn🙂)

pe_mi
23. dec 2023

@lubkovaandrejka také ,že vojdem do miestnosti ,kde je svokor a svokra a poviem ahoj a dobrý deň,vieš..že aj v tej komunikácii prepínanie do vykania,tykania.no ale ako hovorím,aj manžel hovorí ,že so zaťkom,nevestou si tykať nebude.ja zase chcem.musime to zosúladiť ,keď na to príde 😅

lalilla
23. dec 2023

Svokre tykam, svokrovy vykam, nvm preco ani 😀 vztahy super

diewcatqoo
23. dec 2023

Vykam a vztahy nic moc. Len formalny, bavime sa o pocasi a tak, nikdy nezachadzam do osobnych tem.

lubkovaandrejka
23. dec 2023

@pe_mi no je to divne, akurat dnes som sa nad tym zamyslala :D este na rozlucku sa da povedat nieco neutralne, kde ich zahrniem oboch, ze majte sa.no,musite to tykanie-vykanie nejak zosuladit, lebo to bude cudne potom asi pre obe strany.

kikuska1416
23. dec 2023

Svokrovcov vykam, a však ak sa pozabudnem aj zatykam nič si z toho nerobia. Ale väčšinou vykam 🙂 vzťahy máme v pohode

sandra19860
23. dec 2023

Vykám...

siska53
23. dec 2023

Ano. Vztah bol skvely, svokor uz je mrtvy, svokra, s tou sa to pred casom pokazilo, ale roky to bolo dobre.

riyadh
24. dec 2023

Tykam aj svokor svokra.. So svokrou sa poznam rok dlhsie ako s manzelom..

adonish
26. dec 2023

Tykam a vztah máme dobrý 😊

vroni
26. dec 2023

Tykala som a vzťah výborný. S dcerinym frajerom si tykame tiež.

sulavikova
26. dec 2023

Vykám 21 rokov. Vzťahy otrasné. Počítam si dni, kedy “svokru” nestretnem, aby bol pokoj v rodine.

2006_1211
26. dec 2023

Ja s priateľovou mamou nie ale priateľ s mojou mamou hej

lorin29
27. dec 2023

Netykam a taky neutralny🙂
Ale môj muž si týka aj s mojou mamou aj s jej mužom

mimi3008
27. dec 2023

Tykam, vztah nadstandardny😍

andy_sixx24
27. dec 2023