Ublížil som priateľke
Veľmi sa za to hanbím ale potrebujem sa vyrozprávať alebo vypočuť názor niekoho nestranného pripadne niekoho kto ma s tým skúsenosť ...
S priateľkou sme sa pred týždňom pohádali na obvyklú tému " deti " , viac krát sme sa na tom už pochytili v minulosti ale stále sme to na koniec urovnali ... Moja priateľka je o niečo staršia než ja , ma už dve dospelé deti ďalšie už samozrejme nechce ... V roku 2020 som sa rozhodol aj som jej to povedal že radšej budem bez vlastných deti než bez nej . Od vtedy neviem prečo som mal nejakú potrebu ju s tým podpichovať , samozrejme že niekedy to vyhrotilo do ďalšej hádky , ktorú sme vyriešili po nejakom čase ... Hádky u nás prebiehali spôsobom že ja som začal zvyšovať hlas až kričať , ona zas sa utiahla do seba a po väčšine nechcela nič riešiť v donnu chvíľu ...Po par dňoch sme stále problém vyriešili pre to že nikdy som ju nechcel stratiť .Hádky boli všelijakého druhu , za všelijakých okolnosti a stavov, za triezva aj v opitosti.. Nikdy som na ňu nedvihlo ruku , nikdy som jej neublížil .. Milujem ju ... .Posledný rok bol skoro ukážkový na to aké mame povahy...
Pred dvomi týždňami nastala situácia keď sme sa zasa pochytili na rovnakú tému . Triezvy sme neboli ,teda ja určite nie . Pri hádke som ju škrtil , ten moment si nevybavujem absolútne...
Po par dňoch odišla a dva týždne som sa s ňou nevedel skontaktovať žiadnym spôsobom .
Je mi to strašne ľúto ,mrzí ma to a som s toho zlomený .. Nikdy nič podobne sa nestalo , a to za žiadnych okolnosti ...... Áno mam krátku zápalnú šnúru ,mam agresivitu v sebe keď som naštvaný ,ale neublížil by som nikomu koho milujem , jej určite nie ... Pred týždňom keď som za ňou šiel aby sme sa porozprávali , zavolala na mňa políciu lebo sa bála ... Ďalší týždeň bol bez komunikácie . Dnes sme sa konečne porozprávali po telefóne , ale nechce ma vidieť , neverí mi ,boji sa ma , nechce to urovnať ani vrátiť sa ..... Ľúbi ma aj nenávidí , je sklamaná a zdrvená s toho čo sa stalo. Je mi s toho celého na nič ,.
Je nejaká šanca také niečo napraviť, odpustiť, alebo získať nejakým spôsob dôveru človeka späť?
Byt tebou,necham ju,nekontaktujem. Toto,co sa stalo,sa dlho nabalovalo a skrtenim si to zaklincoval. Daj jej slobodu. Mozno je to definitivne navzdy a mozno sa casom vrati. Ak ju chces naspat,musis kej dat pokoj. Tym,ze ju budes neustale kontaktovat,zhnusis sa jej este viac. No uprimne,ja by som ti uz ziadnu sancu nedala. Toto je nepripustne,nemali ste zdravy vztah.
@sergo1750 ak je hlúpa , tak Ti dá šancu ......to vie len ona , neviem ako je na tom a či si váži samu seba, ak má nedostatok sebahodnoty a sebadôvery ,tak To dá šancu ......pokús sa nasmerovať na seba , prestaň piť, kričať a začni makať na sebarozvoji, veľa 🍀
@zoro9836 pocuvaj, chlap sam priznal, ze je vybusny, ze sa hadali aj za triezva aj s chlastom, ze on zvysuje hlas a ziape a ona vzdy cuvne a uzavrie sa.. kurva, ved to je ukazkove psychicke tyranie. On je agresivny, sam sa prizna, ozerie sa a zo slovnej agresie je fyzicka, on ju skrtil! Obhajujes ho, aj keby mal v ruke noz? Alkohol neospravedlnuje! Mozno akurat vysvetluje okolnosti, ale neospravedlnuje. To by totiz znamenalo odpustenie. A to moze len ta, co ju napadol a ublizil jej.
@ukulela presne tak, aj keby ju neškrtil tak vyskakoval na ňu a kričal a ona sa stiahla, prečo asi? Lebo sa bála a on si myslel že vždy to nejak uhladí, že si to vysvetlia... áno ja to tiež vidím ako psychické týranie a tie dristy že má krátku zapalnú šnúru? Takto to ospravedlňovať? Koho to zaujíma jeho šnúra? Nech si ju strčí do zadku a žene nech dá pokoj, nijako sa to jeho správanie ospravedlniť nedá
všetci ste tu jak tak pozerám odborníci a psychológovia, všetci ma poznáte , všetci vidíte do ľudí ... vlastne všetci všade boli , všetci všetko videli ,,, len foťak doma zabudli ....
pravda je ale taka ze minimalne polovica z vas nieco neustala ... ako si niekto moze nieco z huby vypustit o cloveku ktoreho absolutne nepozna ... polovica z vas alkoholika nevidela ani z rychlika ... a nie, nemam problem s alkoholom .. vypit si a ozierat sa, je kurva diametralny rozdiel ......ty posledny co si pisal ,, odkial si nabral ze som sa spil??? je to tam napisane??? aale mate aspon nad cim vytvarat konspiracne teorie ... nikdy som svoje chyby neobhajoval ,,nikdy som svoje chyby nezvaloval niekoho ineho . ya svoje chyby som stale zodpovedal ...... aj teras za svoj cin ponesiem plnu zodpovednost ........... dakujem za nazory .....