Účinnosť mágie pri návrate bývalého partnera
Ma niekto realnu pozitivnu skusenost s tym, ze sa mu za pomoci magie podarilo (niekto mu pomohol) vratit partnera pomocou magie ? Poprosim nepisat "blbosti" a odsudzujuce komenty....
Ze "nepisat blbosti" 🤣A otazka je aka?😅
Dúfam, že si neni ex môjho priatela, tá je taká prepnutá, že jej mater dala v kostole slúžiť omšu za to, aby sa k sebe vrátili 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@pasomnica hahaha, fuha, no keby som muž a zažijem toto, asi sa odstahujem z mesta, štátu a možno aj planéty 🫣🥹
@mamickalisticka no popravde, on by to možno tiež rád urobil, keby mohol 🫣
@earlgrey ??? čo? a jak to, že si sa nepochválila..Bol to Princ Krasoň?
Vymazala som komenty dievčatá, lebo tu mám špióna a nebudem svoje súkromie takto verejne odhaľovať 😉 kľudne píšte súkromnú správu ak chcete.
@earlgrey kto tu šmejdí a čmuchá? 😂
Pomôcť tomu môžeš čiernou mágiou, ale nemysli si že čierna mágia mu dá úprimný úsmev na tvári. Môže sa stať, že sa ho budeš chcieť zbaviť, lebo bude neznesiteľný a nebudeš môcť lebo mágia. Nepríjemný bude, lebo mu vezmeš slobodu...nebude spokojný, len bude pri tebe. Také veci si treba 2x premysliet. Lebo každá palica má dva konce.
Ja s tým mám pozitívnu skúsenosť. Mágiu lásky mi robila jedna pani zo Šiatorskej Bukovinky a vyšlo to.
Jej, aj ja som tam bola, pri pani Ľudmile Sabackej. Veštila mi a neskôr robila aj rituál lásky.
Jej, aj ja som tam bola, pri pani Ľudmile Sabackej. Veštila mi a neskôr robila aj rituál lásky.
@alansmother ahoj, pisala som ti spravu
Ahoj, odpísala som.
Ja s tým mám pozitívnu skúsenosť. Mágiu lásky mi robila jedna pani zo Šiatorskej Bukovinky a vyšlo to.
@ida129 mágia nijaká nikdy nevyjde. Pozor,na prvý pocit áno,stane sa všetko,čo chces,aby sa stalo.
Problémy prídu o pár rokov a v tých najcitlivejších záležitostiach. Lebo vždy diabol urobí,čo potrebuje.