icon

Účinnosť mágie pri návrate bývalého partnera

ultimo
23. mar 2025

Ma niekto realnu pozitivnu skusenost s tym, ze sa mu za pomoci magie podarilo (niekto mu pomohol) vratit partnera pomocou magie ? Poprosim nepisat "blbosti" a odsudzujuce komenty....

Strana
z4
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
oli18
23. mar 2025

Ze "nepisat blbosti" 🤣A otazka je aka?😅

oli18
23. mar 2025

@enmery ved volby ukazali, aj tu denne vidis

pasomnica
23. mar 2025

Dúfam, že si neni ex môjho priatela, tá je taká prepnutá, že jej mater dala v kostole slúžiť omšu za to, aby sa k sebe vrátili 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

maury
23. mar 2025

@pasomnica fiiiha a zabralo to ? 😁

pasomnica
23. mar 2025

@maury no malo to presne opačný efekt 😆

mamickalisticka
23. mar 2025

@pasomnica hahaha, fuha, no keby som muž a zažijem toto, asi sa odstahujem z mesta, štátu a možno aj planéty 🫣🥹

laila22
23. mar 2025

@ultimo vypocuj si podcast nezhasinaj... Tam je taká časť, aj ,,navod,,..Ale, nedopadlo to dobre.

hopsas
23. mar 2025

@ultimo šibe ti ? Uvedomujes si s čím sa chces zahrávať?

pasomnica
23. mar 2025

@mamickalisticka no popravde, on by to možno tiež rád urobil, keby mohol 🫣

earlgrey
Autor odpoveď zmazal
enmery
24. mar 2025

@earlgrey Neverím, že Ťa zlomil nejaký chlap. Véď si už žiadneho nechcela😉

earlgrey
Autor odpoveď zmazal
enmery
24. mar 2025

@earlgrey Jeho pohľad?😄 To znie ako z hollywoodskeho filmu.

earlgrey
Autor odpoveď zmazal
enmery
24. mar 2025

@earlgrey Veľmi rada si prečítam. Ešte je to čerstvé?Nieže si ho hneď nastahuješ domov a budeš obskakovat😂

earlgrey
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
24. mar 2025

@earlgrey ??? čo? a jak to, že si sa nepochválila..Bol to Princ Krasoň?

earlgrey
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
24. mar 2025

@karolinakr
@enmery

Vymazala som komenty dievčatá, lebo tu mám špióna a nebudem svoje súkromie takto verejne odhaľovať 😉 kľudne píšte súkromnú správu ak chcete.

karolinakr
24. mar 2025

@earlgrey kto tu šmejdí a čmuchá? 😂

earlgrey
24. mar 2025
mantilka
24. mar 2025

Pomôcť tomu môžeš čiernou mágiou, ale nemysli si že čierna mágia mu dá úprimný úsmev na tvári. Môže sa stať, že sa ho budeš chcieť zbaviť, lebo bude neznesiteľný a nebudeš môcť lebo mágia. Nepríjemný bude, lebo mu vezmeš slobodu...nebude spokojný, len bude pri tebe. Také veci si treba 2x premysliet. Lebo každá palica má dva konce.

ida129
4. máj 2025

Ja s tým mám pozitívnu skúsenosť. Mágiu lásky mi robila jedna pani zo Šiatorskej Bukovinky a vyšlo to.

alansmother
4. máj 2025

Jej, aj ja som tam bola, pri pani Ľudmile Sabackej. Veštila mi a neskôr robila aj rituál lásky.

ultimo
autor
7. máj 2025
@ida129

Ja s tým mám pozitívnu skúsenosť. Mágiu lásky mi robila jedna pani zo Šiatorskej Bukovinky a vyšlo to.

@ida129 ahoj, pisala som Ti spravu

ultimo
autor
7. máj 2025
@alansmother

Jej, aj ja som tam bola, pri pani Ľudmile Sabackej. Veštila mi a neskôr robila aj rituál lásky.

@alansmother ahoj, pisala som ti spravu

ida129
7. máj 2025

Ahoj, odpísala som.

simi3366
16. máj 2025
@ida129

@ida129 ahoj vies pls posunut kontakt? Dakujem

terezka1947
17. máj 2025
@ida129

@ida129 mágia nijaká nikdy nevyjde. Pozor,na prvý pocit áno,stane sa všetko,čo chces,aby sa stalo.
Problémy prídu o pár rokov a v tých najcitlivejších záležitostiach. Lebo vždy diabol urobí,čo potrebuje.

Strana
z4