Účinnosť mágie pri návrate bývalého partnera
Ma niekto realnu pozitivnu skusenost s tym, ze sa mu za pomoci magie podarilo (niekto mu pomohol) vratit partnera pomocou magie ? Poprosim nepisat "blbosti" a odsudzujuce komenty....
Dúfam, že si neni ex môjho priatela, tá je taká prepnutá, že jej mater dala v kostole slúžiť omšu za to, aby sa k sebe vrátili 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@pasomnica hahaha, fuha, no keby som muž a zažijem toto, asi sa odstahujem z mesta, štátu a možno aj planéty 🫣🥹
Vymazala som komenty dievčatá, lebo tu mám špióna a nebudem svoje súkromie takto verejne odhaľovať 😉 kľudne píšte súkromnú správu ak chcete.
Pomôcť tomu môžeš čiernou mágiou, ale nemysli si že čierna mágia mu dá úprimný úsmev na tvári. Môže sa stať, že sa ho budeš chcieť zbaviť, lebo bude neznesiteľný a nebudeš môcť lebo mágia. Nepríjemný bude, lebo mu vezmeš slobodu...nebude spokojný, len bude pri tebe. Také veci si treba 2x premysliet. Lebo každá palica má dva konce.
Ja s tým mám pozitívnu skúsenosť. Mágiu lásky mi robila jedna pani zo Šiatorskej Bukovinky a vyšlo to.
Jej, aj ja som tam bola, pri pani Ľudmile Sabackej. Veštila mi a neskôr robila aj rituál lásky.
Jej, aj ja som tam bola, pri pani Ľudmile Sabackej. Veštila mi a neskôr robila aj rituál lásky.
@alansmother ahoj, pisala som ti spravu
Ja s tým mám pozitívnu skúsenosť. Mágiu lásky mi robila jedna pani zo Šiatorskej Bukovinky a vyšlo to.
@ida129 mágia nijaká nikdy nevyjde. Pozor,na prvý pocit áno,stane sa všetko,čo chces,aby sa stalo.
Problémy prídu o pár rokov a v tých najcitlivejších záležitostiach. Lebo vždy diabol urobí,čo potrebuje.