icon

Udržiavať vzťah na diaľku?

31. júl 2025

Baby toto je veľmi ťažka situácia pre mňa teraz... Mám 19r a ide o muza. Bola som na dovolenke a rodičmi, posledná dovolenka s nimi. Spoznala som tam uzasneho muža, zaľúbila som sa do neho. Trávili sme spolu veľa času... neni to ako tá dovolenková láska, naozaj ma mal rád. Už som doma dva týždne a on mi stále píše ako sa mám, čo robí a tak. Udržiava kontakt. Hrozne mi chýba. Chcela by som ho ešte raz vidieť toto leto. Myslíte že mám ísť za ním? Mám prísnych rodičov, avšak som dospela a zodpovedná... Ja viem že je to šialené, ale máte takéto zahraničné vzťahy niekto? Aj on mi vravel že by prišiel na sk, len nemôže teraz kým je sezóna kvôli práci... Rozmýšľala som že poviem našim že idem na chatu a pôjdem ho pozrieť, ale to by asi nebolo veľmi bezpečné... Prosím, nepíšte mi že som poblaznene decko, začínam v októbri vysokú školu, som rozumná a ten muž mi dal za ten krátky čas viac ako iný za pol roka... Čo robiť v mojej situácii? Zabudnúť alebo udržiavať vzťah?

Strana
z2
priscilla07
1. aug 2025

Moji rodičia sa tak spoznali. Otec pracoval na chorvátskom pobreží ( staval lode), a tešili sa na autobus plný Slovenských zdravotných sestričiek, mama bola medzi nimi. Robil si srandu že ju zbalil na zmrzlinu. Ale mnohým to nevyšlo ...

renesance80
2. aug 2025

@anonym_autor ale figu nech on pekne príde za tebou, aj ja napíšem aj tisícim ludom ahoj chýbaš mi a rozposlem to jednou správou, za chlapom by som nebehala

princezna_bosorka
2. aug 2025

@anonym_autor zabudni, byvala kolegyna sa uz sla za svoju lasku vydavat... tiez sa poznali 2 tyzdne a par mesiacov spolu chatovali. Prisiel kvoli svadbe (cca. 3 mesiace do svadby) a potom zrazu ticho. zistovala som co je vo veci - zo svadby zislo, kedze jej rucne - strucne vysvetlil, ako si predstavuje spolocny zivot a s monoklom sa
vydavat nechcela.

procrastique
2. aug 2025

Majiteľ niekoľkých obchodov bude nakoniec zamestnanec, ktorý si ani nemôže dovoliť letenku na SVK :D

domkakvet
2. aug 2025

@anonym_autor urcite nechod ty za nim, nech pride on.

Strana
z2