Urážlivá mama

5. dec 2023

Baby ,prosím vás má tu niekto mamu ,ktorá sa pre všetko uráža ? Ktorá ,si všetko berie k srdcu a ktorej je ťažko niečo vysvetliť ?Nie je stará má 55rokov, čiže tam ešte o nejakej stareckej diagnóze nie je reč..mňa to strašné vyčerpáva ..všetko musí vedieť , do všetkého rozprávať ale keď hovorím že niečo chcem inak tak vidím ,že sa jej to nepozdáva ..má ťažký život s bratom a nevestou ,niekedy mám pocit že jej je ľúto ,že oni nežijú náš život, neviem to vysvetliť..možno pochopíte..
A nie nebyvame spolu ..

januska12323
5. dec 2023

Nemusíš jej všetko hovoriť. Keď máte iný názor na niečo tak sa o tom nebavte, presuň rozhovor k inej téme.

mimi3008
5. dec 2023

@januska12323 Ano, este je aj v rovnakom veku, ako tvoja. Tiez by najradsej mala vsetko pod kontrolou, o vsetkych mala prehlad a kedze zistila, ze my si to takto nenechame, citi sa ohrdnuto a raz za par mesiacov sa snazi moj otec s tum "spravit poriadky", dohovara nam, chce neustale vazne rozhovory o tom, ako sa chovame k mame...pri tom sa nechovame zle, len chceme vlastny zivot.

autor
5. dec 2023

@mimi3008 áno presne a šľak má ide z toho trafiť ...napríklad ona nechápe že mám toho veľa , naozaj ,biznis, deti , domáce úlohy, 5 psov , nesťažujem sa na svoj život , mám ho super ,taky som si vybrala ..ale jej je vždy zaručene horšie...cítim sa zle, jej je horšie čo sa sťažujem ..boli ma hlava? Jej ide vybuchnúť

mimi3008
5. dec 2023

U nas toto praveze problem nie je. Ale tiez nemozem spomenut, ze je niecoho vela, lebo sa ku nam okamzite nastahuje mi pomahat a uz neodide (obrazne povedane)

michaela412
5. dec 2023

Moja má 53 a tiež je taká, že sa za všetko uráža. Ja som zvyknutá na rovinu povedať všetko a ona sa hneď urazí. Niekedy môj tón reči nie je taký ako si ona predstavuje a už sa urazí. Niečo srandujeme - ona povie, že to nie je vtipné. Pritom majú moji rodičia všetko, žiadne problémy. Otec má firmu, som sním v jednej kancelárií každý deň a nikdy sa nehádame a všetko je v poriadku. S maminou som chvíľku a už nie je dačo dobré. Takú povahu má zvláštnu, aj so sestrou sme jej vraveli, že nemôže byť vkuse taká vážna. Chvíľku sa kontroluje a potom je zas to isté.

egonsk
5. dec 2023

Neni ta tvoja mama v znameni LEV? 🙂 Levice vacsinou chcu mat svoje kuriatka pod kridlami stale...