icon

Uvažujem, že si nájdem milenca

18. júl 2021

Baby, rozmýšľali ste už niekedy nad milencom? Môj muž neznáša rodinné aktivity a výlety. Máme 2,5r dieťa. Keď vidím, ako každý chodí spoločne na dovolenky a užívajú si spoločný čas, tak mám chuť sa rozviesť. Chcela by som niekoho, kto si to bude s dieťaťom a so mnou užívať. Ten môj ešte aj návrh na prechádzku za zmrzlinou ofrfle, lebo si chce oddýchnuť, pozrieť dobrý film a je utahany z práce. Argumentuje tým, že robí práce okolo domu a robí to pre nás. To sú jeho výhovorky. Už keď sa niekde vyberieme, tak je nervózny, potom som nervózna aj ja a dieťa to samozrejme vycíti. To sú naše večné hádky. Som stále sama s dieťaťom a keď má on voľno, tak sa mu nikam nechce.
Myslíte, že nájdem niekde na "zoznamke" normálneho chlapa, ktorý by sa dokázal venovať rodinným aktivitám?

Strana
z3
petrowna
18. júl 2021

@hazelgracegus áno chcel viac aj napriek tomu že ona mu stale opakovala ,že len kamaráti budú,nič viac...
Tak preto hovorím ,že existujú taký chlapi ,len ho treba nájsť...

78787878
18. júl 2021

Au pair ? Ale ten sa hlada na profesii, nie na zoznamke 🙂

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
18. júl 2021

no tak sa rozved. Alebo zacni aj ty pracovat a potom uvidis, ako budes prekypovat energiou.

bajka16
18. júl 2021

Moja môj tiež pracuje a robí okolo domu a zvieratiek ale určite ho nejdem teraz nahrádzať zato že je unavený.. Neviem ty máš koľko rokov? Takto detinsky to riešiť asi nie je najšťastnejšie riešenie (pre teba) lebo nakoniec spadnes na hubu ty.. Ver ci never má toho dosť aj ten môj aj ten tvoj a to musíte riešiť inak nie zoznamkou a hneď poza chrbát sa ťahať s druhým lebo si zduta a nudíš sa 🤦🏻‍♀️

elizabet173
19. júl 2021

manžel s tým samozrejme súhlasí, že?

autor
19. júl 2021

@petrowna 👍

viestta
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
Autor odpoveď zmazal
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
21. júl 2021

@viestta
@hazelgracegus dievčence, robite srandu, ale taky hodinovy manžel by sa zišiel a dobrý námet na živnosť 🙂
Opraviť kohútik a prechádzať sa v parku, to by som brala 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
minimie
Autor odpoveď zmazal
minimie
Autor odpoveď zmazal
magnetk
21. júl 2021

na "zoznamke" normálneho chlapa, ktorý by sa dokázal venovať rodinným aktivitám ?????? Som sa zasmiala. Asi ťažko tam takého nájdete. 😉

magnetk
21. júl 2021

@viestta len aby si aj manžel potom nezaplatil nejakú tú hodinovú ...😉🙂

minimie
Autor odpoveď zmazal
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
21. júl 2021
karolinakr
21. júl 2021

Alebo vieš čo, prečo milenca? Najdi si kamarata najlepšieho alebo kamaratku a možte chodit do ZOO na tury do parku a za zabavou, Ak by to bol chalan nech sa nezamiluje ak si najdeš kamošku, ešte lepšie,Nemusite byt s mužom ako dvojičky, kam jeden tam druhy. Mne sa raz v živote podarilo mat kamarata s totožnými zaujmami, ale to bol velky zazrak, kam sa niečo navrhlo, tam sa išlo, šport, vystavy, kupalisko bicykel korčule kultura, kina, kavy, koncerty..ale to si musíš sadnúť s druhou stranou. Ešte aj psa sme chodili venčiť spolu

mamusa34
27. júl 2021

Preboha 😂no moja nájdi si ..a bodaj by to prasklo a uvedomila by si si čo máš doma .l

Strana
z3