Už nevydržím tú samotu
Prosím čo mám robiť ja už nevydržím tu samotu zbláznim sa už ani plakať sa mi nechce. Musí to skončiť nejako. Nenávidím sa. Chcem kamaratou a frajerku !!!!!! Už sa to nedá toto všetko !!!!!!!!!!!! Musí sa dačo zmeniť !!!!!!!!!!!!!!!
@karolinakr neklamem v ničom vám
@dadis neviem čo napísať všetko beriete strašne oficiálne ja to tak neberiem ja len proste nechcem byt sám to je jedno kamarátka frajerka manželka bude čo bude to je jedno. Bol som včera na diskotéke v Poprade a celý večer sám nikto sám nebol nikto nikto. Vo mne sú také nervy že zatiaľ čo si iný užívajú ja sa režem doma. Iný môžu si robiť čo chcu a nikto ich nekomentuje a ja som furt za autistu debila. Riešenie je jedno za všetko môže matka všetky tie pocity vo mne keď sú nervy hneď matka. Musím s ňou to poriesit nejako a odblokuje sa hlava
@tobias123321 S tymto tvoja mama nic nema. Kym nepochopis vyznam vztahov, tak vztah sctebou mozny nebude. Ved sa vcit do pocitov mladej zeny, co ziska, ak bude s tebou.
@dadis za všetko môže mama to je isté. Jak má vychovali taký som. Len ona sa nechce zmeniť keď som aj bol s ňou dakedy ona furt svoje hnusný zaryty človek. Ona má sibnute názory ona je určite na hlavu
@dadis ja prosím chcem sa stiskat prečo žiadna to nechcete somnou čo z vás ubudne. Nerozumiete tomu nikto lebo ste to nezažili asi keď sa vás cely život nikto nedotkne len vás bijú
@tobias123321 Mamu zo svojho zivota odstrihni. Kym nepochopis, ze zeny nie su nastrojom tvojho uspokojenia (citoveho, ci sexualneho), ale bytosti s rovnakymi citmi a potrebami, tak to budes mat tazke. Preco by sa nejaka mala "obetovat" a robit ti dobre?
@tobias123321 ak opomeniem všetky Tvoje diagnózy, tak Ty nevieš ani čo chceš. Na jednu stranu sú všetky "ku*vy" čo to neberú vážne a podvádzajú a na druhú stranu, keď tu dostaneš rady, tak to tu všetky berú hneď vážne a Ty sa chceš len "stískať"... Tak to sa môžeš aj s tou "ku*vou". Alebo to teda začni brať vážne ale sa podľa toho začni aj chovať.
A či by z nás ubudlo? Áno. Zo mňa určite. Aj keď som ešte bola slobodná, tak som nemuchlala s každým koho som stretla na diskotéke alebo v bare. Vždy to bol človek s aspoň nejakou perspektívou do budúcnosti, keď som zistila, že nie, tak dovidenia.
Problém je ten, že ženy sa dívajú na teba cez prsty. Pričom nemajú častokrát príčinu reagovať, tak ako reagujú. Napr. mám diagnózu asi najťažší typ duševnej poruchy, aký existuje, ale je to nepríjemné len v akútnom stave. Akútny stav som mal len raz v živote, lebo starám sa o seba. Tiež nemám v živote veľa žien. Poviem, lebo chcem byť čestný a je po všetkom. Tak chodím na stacionár, a tam sa učím všetko. Nielen, čo sa týka ochorenia, ale aj komunikácie a tak… Mám tam aj niektoré kamarátky, ale bojím sa ich pozvať vonku niekde. Na stacionár musím chodiť a keby sa niečo pokazilo, tak by ma mrzelo to veľmi. Preto musím oddeľovať stacionár od reálneho života. V reálnom živote nedarí sa vôbec. Poviem, tak že necítim sa ani sám. Mám veľmi veľa záľub, kamarátov, rôznych stretnutí a tak.
@dadis jak obetovať kurnik šak normálny vzťah jak každý iný ja normálne fungujem az na nejaké veci ... Mám pocit že nechápete nikto ani dnešný svet čo je láska. Nie len počúvať tie vaše drísty oficialitky traposiny rýchla doba veľa povinností bla bla bla. Vzťahy majú deti bezdomovci úplne chorý ľudia a majú sa radi . Nič si nikto nevazite
@tobias123321 ved ty si pisal, zeby z nej neubudlo..ubudlo..aj z tej k.rvy ubudne, preto si za to dava nemalo platit a nevies, ze z toho ma rozne issues (zavislosti, poruchy), s radostou to urcite nerobi a na lasku tyzden randenia je malo.
@dadis ja sa stále s nimi rozprávam oni somnou mne je ľúto že to robia nie som žiadne necitlivé prasa ku nim. Minule ma jedna zavolala von sama od seba že citi že som iný ako ostatný muži čo ku nej chodia
@tobias123321 Na fb je skupina Autisti sa nudia, tam si píšu svoje zážitky a problémy, možno sú aj iné skupiny. Ale ak sa chceš priateliť s nejakým dievčaťom, tak najprv sa musíš správať a rozprávať slušne, držať pod kontrolou.
Hnevať sa na mamu je zbytočné, ako viem mamy deťom s touto dg. veľa obetujú.
A sebapoškodzovanie to už vôbec nie, treba robiť užitočné veci, nie mínusové.
@tobias123321 Možno len si až príliš dobrý. Tu ťa odsúdili skoro všetky, ale nič nie je čiernobiele. Treba však niečo robiť pre to, aby si nebol sám. Zvoľniť tempo, chodiť vonku v pohode. Skúšať oslovovať nejaké ženy a tak. U mňa je problém ten, že mám takú diagnózu, akú mám schizofréniu, ale nie som žiaden čert. Skôr som skôr veľmi dobrý chalan a od žien počúvam len, že ako mi nechcú ublížiť. Mne to nevadí, nedokážem ešte bohužiaľ milovať celým svojím srdcom, čo si uvedomujem, že je problém. Verím, že raz stretnem dievča, ktoré prebudí niečo vo mne, ako keď som bol úplne zdravý. Dovtedy však vydržať. Dovtedy musím pracovať na sebe, či už na stacionári alebo v skutočnom živote...
@kim2028 no pozri sa, ty to vidiš ako odsudenie, ja ako radu a chapavost staršich skusenych žien..ja robim tiež velke pokroky, v 17 by som možno na tuto temu ani nereagovala..vy ste tak negativne voci vsetkym ludom nastavení, že i chapavost beries ako utok na svoju osobu.Dalšia vec, pišes, že je prilis dobry - prečitaj si celu diskusiu a šialene vykriky, že rychlo nič nevydrži, mama je ku..to ti pripada ako celka dobrota? najväčši problem vidim v tom, ze on čaka, že sa vsetci zmenia, len on nechce na sebe pracovať..a najuspešnejsi su ti, ktori makaju sami na sebe..Tiež hladam uspešne vzory v živote, rozhliadam sa okolo seba a to su ludia, čo maju disciplinu, nevzdavaju, robia pokroky smerom k lepšiemu atd..Vy mate choroby, o kt.môže odbornik niečo povedať, neni to sranda..
@karolinakr veď niekto môže mať aj zlých rodičov, či nie? Niektorí rodičia vedia byť aj skutočne hnusní a asi vie dobre, prečo píše to, čo píše... Môj prípad je iný, ja mám tých svojich veľmi rád, nedám na nich dopustiť. ku našim chorobám v dnešnej dobe sa dá všetko zvládnuť a ani liečená schizofrénia nemusí byť už veľkým strašiakom. Ako som písal chybu som spravil len raz, že som jednu ťažkú situáciu neustál. Psychiater povedal mi jasne, pokiaľ budem sa správať naďalej tak, ako správam sa tak by som sa až do takého zlého stavu už nemusel nikdy dostať.
@kim2028 ja nie som odbornik v prvom rade, nechcem radit hluposti ale z mojho pohladu sa tu ženy nevysmievali, praveže na to, ake tu je ovzdusie, este velmi chapavo sa pustali do rad.Ja samozrejme prajem kazdemu lasku, ale prečo su veci tak ako su, netušim..
@tobias123321 bol som na psychiatrii musel som polícia má hľadala doma som už a nič sa nemení čo mám robiť prosím
@luccija TO S TYM PSOM MYSLIS VAZNE, SA SPAMATAJ!!!!!!!!!!
ako si na tom teraz tobias?
@raztovsetkozmizne smutno strašne mi je
@tobias123321 Ahoj, som z okolia Popradu. Ak by si potreboval pokecať, tak napíš
@ellgiordani ahoj napísal som ti 🙈

Ty maš v prvom rade nepokoj srdci, tam ti žiadna žena ani prostitutka nepomože .Potrebuješ ist do kostola sa modlit za pokoj a dostaneš take naplnenie, ze sa budeš citit šťastny, to je jedna vec, za druhe tvoj hnev sa zmierni, za tretie, život nefunguje tak, že co chcem, musi byt teraz hned, lebo sa podrežem alebo niekoho dorežem..Toto robia rozmaznane deti a aj ked maju vsetko, vacšinou zle skončia, lebo prva prekažka ich skoli. Disciplina, vytrvalost, musiš mat pod kontrolou sameho seba..Na tvojom mieste začnem robit šport, kde vybiješ prebytočnu energiu. A tiez si myslim, že nas šališ, najprv sa chces zabit, lebo nemas pracu, potom povieš, že robiš a mas aj svoj byt.Potom sa lutuješ, ze nemaš dievča a potom zistime, ze okrem prostitutok maš každy tyžden inu a od nas chces, aby sme ti zabezpečili, aby ta chcela..Ty z nas robiš debila, ja som ti naletela ale už viac nie. Ty si proste rozmaznane decko neukaznené ...