icon

Už som to vzdala s láskou

zufalalevel9
27. apr 2020

Ani neviem ako začať, ale moje meno asi hovorí za všetko. Pokúsim sa to zhrnúť, lebo viem, že nikomu sa nebudú chcieť čítať moje slohové práce... :D
Jednoducho som zúfalá z mojich vzťahov. Mám 25 rokov a preskákala som si toho viac než dosť. Mala som dokopy dva vážnejšie vzťahy, ktoré trvali cca 2 roky. Posledný skončil v roku 2015 a už je 2019. Nejde o to, že by som stále myslela na ex, ale s nikym mi to nikdy nevýjde. Je veľa chalanov, s ktorými som to skúsila v dobrej viere - páči sa mi, priťahuje ma, je tam iskra, rozumieme si... stretávame sa a zrazu mi odíde zo života, len tak🤷🏻‍♀️
Ja viem, že aj ja mám chyby, ale že by som bola až taká vadná? Už som si dala od mužov aj prestávku, že nikoho nechcem vidieť ale potom sa zas niekto objaví, kto sa mi zapáči ale koniec koncov to skončí rovnakým scénarom. Chcem sa len tupo spýtať či len ja mám také nešťastie?
Bude to niekedy lepšie? Prešli ste si podobným?
A ešte ďalším mojim problémom je nikdy nekončiaci príbeh - Prečo odhadzujeme niekoho kto pre nás spraví všetko a ideme si dolámal nihy za totálneho ... ?! :(
Mám 25 a mám pocit, že nikdy nebudem mať svoju rodinku... že som nejak zaostala a že takto to už ostane.

Strana
z2
zufalalevel9
autor
28. apr 2020

@perdulka7 Ďakujem 🙏
Mne práveže táto diskusia dosť pomohla a áno cítila som sa zúfalá preto som sem napísala. A naozaj mi to pomohlo. Aj taký zdrb- že čo mi šibe v 25 riešiť či ostanem sama.... že ešte mám toho veľa pred sebou. Dodalo mi to práveže veľa pozitívnej energie, za ktorú Vám všetkým dakujem čo ste mi sem napísali. Človek niekedy len potrebuje počuť od iných, starších a skúsenejších... ❤️🙏

lintu
28. apr 2020

Povedala by som, že to strašne riešiš. Príliš nad všetkým rozmýšľaš, analyzuješ to. Cielene hľadáš vzťah. Na chalanov sa pozeráš len ako na potenciálnych partnerov.... Keby si sa uvoľnila, začala ich brať viac len ako ľudí, bolo by to asi lepšie. Nebav sa s nimi "lebo vzťah". Bav sa s nimi, lebo sa chceš naučiť hrať na hudobnom nástroji, lebo chceš ísť na výlet, lebo si chceš len tak pokecať o knihách.... a zrovna s tým a oným dotyčným to ide. Láska príde ani nebudeš vedieť kedy a ako. To nie je niečo, čo si vytvoríš. To sa proste stane.
Ǎno, rozprávať ti tu o tom a presviedčať ťa, nemá zmysel. Teraz ti to hlava neberie. Máš v nej určitý model a iný si nevieš predstaviť. Tiež mi kedysi trvalo, kým som pochopila, o čom to iní hovoria.

lucilaines
28. apr 2020

Od sedemnastich som mala 6 rocny vazny vztah. Ten potom skoncil a ja som tri roky alebo aj dlhsie bola bud sama alebo so samymi pripadmi. Najprv som si uzivala nadobudnutej slobody, 25te narodeniny som stravila v Kanade opita pod obraz na strasnej party, ani neviem ci som vtedy niekoho mala, lebo som to striedala velmi rychlo. Proste cista katastrofa 😀ked som sa vyburila a prisla k rozumu, cele som to utla a ze budem uz hladat niekoho normalneho na normalny vztah, no bez sance. Podobne ako u teba, aj boli nejaki chalani, ale vzdy to cele nejako vysumelo ani som nevedela preco. 5 years later, pred tridsiatkou som uz bola velmi stastne vydata za uzasneho chlapa a drzala si babatko v rukach 🙂 takze casu mas dost, uzivaj si zivot, randi, cestuj, bav sa, ked ten vztah a rodina pride tieto moznosti budu navzdy prec 🙂

lija22
28. apr 2020

@zufalalevel9 ahoj zlato. v 25 som zazivala ako single lady tie najblaznivejsie party, ktore bysom zadana nedala ani omylom. Mozeme ti 300 zien napisat, ktore sme toho praveho stretli az daleko daleko neskor. Ale kym pride dam ti jeden tip, na vyplnenie casu. Napis si zoznam veci/zaxitkov, ktore zvladnes do 30. Kludne to vyzen do extremu. Ja som mala takyto a od 30, ze si budem hkadat muza 🙂 ver ci never chybala mi jedna, coby dve polozky ( uplne sibnute) a v den 30 narodenim som sa v pravi zoznamila s novym kolegom...bla bla uz davno mojim muzom.

michaela224
28. apr 2020

Ahoj ;) Môj názor je taký:
V 25.r sú vážne vzťahy..Podľa toho čo tu píšeš,že si mala dva vážne vzťahy,tak to si bolá veľmi mladunke žiena ;) taký pubertacký vzťah..Teraz by som povedať mohla,že teraz si užívaj,tež sa zo života,usmievaj sa..Teraz ti ide ešte len do života ako sa vraví ;) Nič si nestratila,nezmeškala,o nič si nepríšla ;) Až teraz ta čakajú tie pekné chvíľe,dní 🙂 keď si povieš že nebudem zúfať,veď aj mňe príde chlap,a možno až vtedy,keď to budeš najmenej čakať,a budem veľmi rada ;) Maš maš smolu,v takých chlapov,ktorý len nie sú priprávený na stavaný dlhý vzťah,a chcú sa len pohrať a Čaw 🙉🤔Ty si ešte mladá,život máš pred sebou, máš veľmi vysokú šancu,že ten pravý ešte len príde.Metreba sa hňed strácať,a vešať hlavu!!
Dŕžim prsty😉Nech nájdeš toho správneho😉

hankm
30. apr 2020

@zufalalevel9 mas este v hlave extra bordel, ako muz, stretnut ta, tak by som nemal zaujem o viac, nez len pobavenie sa. Je dobre, ze mas brzdu v podobe pritazlivosti, zbytocne by s tebou zabijali cas muzi, ktori maju upratane v hlave. A ti, z ktorych mas motyliky tak oni si safe, oni ta ani nepocuvaju. Urobia co treba a ide sa o dum dal 😉 v podstate si este normalny vztah nemala, tie dva pubertalne, ani nesranduj....

rencina_4
30. apr 2020

mozno sa ti to tak teraz zda, no isto nie je neskoro na zalozenie si rodiny a stretnutie tej pravej lasky. len sa nesmies upnut len na to negativum. neboj sa isto sa aj tebe v tomto smere zadari

metuzalem
3. máj 2020

@zufalalevel9 ja som stretla svojho teraz uz muza v 27. Po kratkych 6 rokoch chodenia sme sa vzali 😂 🍾🍷 teraz cakame prve babo👶. Na taketo závery si este mlada 😉

Strana
z2