icon

Už ste sa doma pohádali?

zeldia
23. dec 2024

My už áno koli nakupu Tiramisu🙂 snáď posledná hádka…

Strana
z3
margotka17
24. dec 2024

@katkaseiner presne tak sme aj my, aj doma aj v práci, aj vo sviatok....zatiaľ pohodka, občas zvýšime hlas kvôli práci, či každý objednal čo mal, či každý obvolal tých čo bolo treba.

keetrinn
24. dec 2024

My sme pohadani od nedele, muz sa so mnou nemieni baviť… to budú Vianoce 😔

ema22270
24. dec 2024

@keetrinn a to kvoli comu?

earlgrey
24. dec 2024

Hádka nie, len výmena názorov s kamošom cez messenger 🤣 Lebo ja už mám navarené, nohy vyložené a vraj som divná, lebo variť sa má až neskôr a ešte preto, že som si dala na raňajky niečo a vraj sa má dodrziavať pôst a somariny...mňa nech s týmto nikto neotravuje 🤣 idem ďalej kysnúť a napchávať sa...nech prasknem aj ja a aj ten dotyčný 🤣

zeldia
autor
24. dec 2024

@earlgrey my sme už po obede, tesco tiramisu dojedene. Práve som vyslahala smotanu a mascarpone a urobila “moje”. Vyložene nohy s kávou a ide sa pozerať filmy. Somarina toto nejedenie a potom sú všetci nervózni a ak ma človek už vek a neake problémy so zažívanim…

earlgrey
24. dec 2024

@zeldia No ja mám aj dieťa a v žiadnom prípade nebude hladovať do večera...kačka upečená, obed zjedený, koláče ochutnané...teraz sme dorobili aktivity nejaké...ideme na prechádzku a večer zase niečo vymyslíme a spať 🤣

petus998
24. dec 2024

@zeldia jasne ze áno po 11 rokoch manželstva a 3 deťoch 🤣🤣🤣

liusa82
24. dec 2024

nie bol našťastie pokoj.Jedine kocúr nás naštval lebo ukradol 2 podkovičky kapra z linky kým som bola na chodbe na toho sme nahučali ale inak nič🙂 ešte ja som mala blbú náladu dneska lebo ma hrozne hlava bolela odkedy som vstala ale šupla som si ibalgin a bol klud

Strana
z3