V ktorom veku ste stretli svoju spriaznenú dušu?
Mam 20 rokov, som trochu v tom zúfalstve kde by som chcela mať seriózny vzťah. Pre mňa je ľahké sa dať do vzťahu ale môj najväčší problém je či si vôbec sadneme a či ta druha polovička by chcela byt v serióznom vzťahu. Neviem či mam hľadať alebo čakať. Či to samo časom vôbec príde?
Z vlastných skúsenosti by som určite nehľadala na tinderu.
Ja som mala 26 rokov, manzel 20, ked sne sa spoznali, rok sme si pisali, potom sme spolu 3 roky chodili a tento rok oslavime 13 rokov od svadby, klape nam to prenaramne vo vsetkych oblastiach zivota 🙂
Spoznali sme sa cez televizny teletext, obaja sme boli na opacnych koncoch republiky ❤
@claraaaa niečo ako ten pravy/práva neexistuje
Takmer 18
@claraaaa v 38 rokoch. 4 roky po nevydarenom manzelstve lasku svojho zivota.
ja mam 32 a este stale cakam ... ale mas len 20, je velmi mala pravdepodobnost ze je to perspektivne ... jedine co ale mozes spravit je normalne sa ho spytat ako vidi svoj zivot a vas dvoch do buducna
Mala som 39, manžel 36, bola to láska na prvý pohľad z oboch strán.
Sme spolu 10 rokov ako pár, manželia 7.
Na lásku nikdy nie je neskoro. Ak má prísť, tak príde.
Mala som 21, bol to niekto kto by ma v živote nenapadol ,(kamarát) a predtým som bola veľmi sklamaná z jedného vzťahu, keď som sa bála že budem navždy sama.. dnes mi to už príde úsmevné, že som si to myslela..
@claraaaa neries to. Laska pride sama. Ja som mal viac vztahov, dlhsie trvali do 4 rokov. S manzelkou sme sa dali dokopy v 34. Zbieraj skusenosti , ked pride ta prava aby to u islo ako po masle.
V 19tich ☺️ 13 rokov sme spolu a máme dcérku 4 ročnú ☺️😍

Mala som 21, manžel 35 (vekový rozdiel, čistá náhoda)a nie nestretli by sme sa nikdy keby okolnosti môjho života neboli také aké boli.Sadli sme si úplne dokonale.
Nebol to môj prvý vzťah a myslím si, že niekedy nás naše rozhodnutia aj tie zlé privedú na správnu cestu.
Nemáš málo rokov ani veľa.Tiež som bola pripravená na vážny vzťah oveľa skôr, ovplyvniť sa to však nedá.
Pohybuj sa na miestach kde sú ľudia ktorí majú rovnaké záujmy ako ty.Tam je asi najväčšia šanca niekoho spoznať