V práci sa mi páči jeden (chlap) zákazník
Ahojte, som čašníčka. Síce mam priateľa a môže to vyznieť odomňa hnusne ale už nám to nefunguje dlho.
V práci sa mi páči jeden (chlap) zákazník. Rozmýšlala som ako by som sa mu mohla prejaviť alebo ukázať.
Vždy keď pridem, obsluhujem ho iba ja 😀 vždy pekne poďakuje, poprosí, je veľmi milý a usmeje sa na mňa.
Ale neviem ako ďalej. Chcela by som spraviť ja ten prvý krok a preto potrebujem menšiu radu.
Či na papierik napísať moje telefónne čislo a dať mu to spolu s jedlom na stôl, alebo tam napísať nech mi napíše on svoje telefónne čislo ak má zaujem (čož asi pri sebe nenosí len tak pero)
Budem rada za každú radu. Každopádne kolegyne vedia že mám priatela takže len tak prehovorit sa mu nemozem pretoze čo by si pomysleli že hej…
Vopred ďakujem za každú užitočnú radu ❤️
@luciapanakova najskor ukonci jeden vztah a potom zacinaj druhy a myslim, ze keby mal zaujem, tak by ti to dal najavo, ale z toho co opisujes tam nic navyse nevidim, ked mi casnicka donesie to co som si objednala tiez sa podakujem a aj usmejem.
@gov s tym ukončením vztahu je to ťažšie, kedze spolu byvame a nemam kam ist tak bude lepsie asi pockat.
A účet mu tiez dáva kolegyňa ale skusim to nejak vymysliet.
@luciapanakova najskor ukonci jeden vztah a potom zacinaj druhy a myslim, ze keby mal zaujem, tak by ti to dal najavo, ale z toho co opisujes tam nic navyse nevidim, ked mi casnicka donesie to co som si objednala tiez sa podakujem a aj usmejem.
@domkakvet tie jeho pohľady stoja za všetko, ked ich nevidis tak nemozes posúdiť. Ale rešpektujem aj tvoj nazor
Jaj, tak ty nemas kde byvat... To planujes tak, ze sa odstahujes od terajsieho rovno k tomu zakaznikovi, nech nemusis tolkokrat balit kufre?
Civilizovany clovek najprv uzavrie vztah az potom zacne novy...
@domkakvet tie jeho pohľady stoja za všetko, ked ich nevidis tak nemozes posúdiť. Ale rešpektujem aj tvoj nazor
@luciapanakova tak o pohladoch si v prispevku nic nepisala a ak nemas kde byvat, tak ten vztah s tym zakaznikom je uplne nerealny, co mu povies, ze sa k nemu rovno nastahujes?
Fuuuu, tak toto je silná káva. Neskončim jedno, lebo nemám kde spať, tak nabalím zákazníka a prespím s ním, ci u neho? Najskôr sa treba postaviť na vlastné nohy a potom riešiť zvyšok. Ci mu posunieš číslo, on ho vyhodi do koša, lebo pohľad sa dá vyložiť rôzne a potom sa to dozviem tvoj a budeš mat kufre pred dverami?
Charakter. Nabalit si dalsieho ale s prvym sa stale tvarit ze si jeho frajerka, len preto lebo nemas kam ist s igelitkami.
Niekde sa stala chyba.
Uprac si najprv seba a svoj zivot trochu, a az potom ries vztahy a druhych ludi.
Nechcem sa ta dotknut ale je to maximalne trapne zakaznikovi podsuvat cislo alebo si ho pytat od neho.
Ak chlap chce, sposob ako ti dat najavo, ze si mu sympaticka si najde. Ak by prvy krok spravil on je to absolutne v poriadku. Ty tam pracujes, mala by si si zachovat profesionalitu. By som sa od hanby prepadla, ak by zvlastne zareagoval alebo radsej prestal chodit.
A idealne si pred tym doma uprac.
Určite nedávaj zákazníkovi papierik so svojim číslo k účtu - je to nevhodné a neprofesionálne z tvojej strany…ako žena mu tak môžeš naznačiť svoj záujem - dlhšou konverzaciou, opýtaním sa aký mal deň, úsmevom…proste skúsiť či sa chytí…ale nie hneď čakať pozvanie na rande, nevieš či nie je ženatý, či nechodí sám preto že má náročnú robotu a chce mať trochu kľudu a ešte mu bude čašníčka dávať lístky a tlačiť ho do situácie ktorá mu možno trochu polichotí, alebo mu bude nepríjemná…nesiľ to a nezabudaj že muži sú lovci a keď ženu chcú tak preto aj niečo urobia…a nečakajú lístky s číslom pri účte. Tento nápad mi príde zúfalý a tak trochu vlezlý. Asi je k tebe len zdvorilý a ty si to zle vysvetľuješ. Možno nie si jeho liga. A najprv sa rozíď s prvým frajerom, až potom si hľadaj ďalšieho.
…šéf by asi tiež nebol nadšený že mu tam obťažuješ zákazníkov. Zabudni na ten nápad a zmaž toto FÓRum.
Zeny,zeny...
Stale nepoucitelne..
Preco sa takto ponizujete???
Pohlady???
Ty si neho na mäkko,tak si pohlady vysvetlis po svojom...
Ver mi..keby chcel,uz daaaavno by si o tom vedela
Ty len tak zufalo hladas unik zo vztahu .. zacni zhanat nove ubytko mozes mat spolubyvajuce . A potom mozes naznacit Komu len chces ze si single ready to mingle . Nie je zdrave zacinat novy vztah kym
Byvas s priatelom . Naco si komplikovat zivot ?+ davat cislo zakaznikovy bez vyziadania je nie len neprofesionalne ale aj trapne . Mna v jednom podniku zamestnanec pozyval na kavu ., a uz som tam radsej nikdy nesla
@gov s tym ukončením vztahu je to ťažšie, kedze spolu byvame a nemam kam ist tak bude lepsie asi pockat.
A účet mu tiez dáva kolegyňa ale skusim to nejak vymysliet.
@luciapanakova Aha..a to už ho chceš podvádzzať, keď ste ešte spolu ? Uf,,
Srdcu nerozkážeš. Pri toľkej láske sa môže stať, že skončíte na ulici a sama. Ale ak už naozaj príval hormónov nemôžte, či nechcete zastaviť, jemne mu naznačte o koľkej skončíte v práci a nechajte sa prekvapiť. Sú len dve možnosti, alebo príde, alebo nie.
Zeny,zeny...
Stale nepoucitelne..
Preco sa takto ponizujete???
Pohlady???
Ty si neho na mäkko,tak si pohlady vysvetlis po svojom...
Ver mi..keby chcel,uz daaaavno by si o tom vedela
@osky Možno je nesmelý.
@luciapanakova Tak pred kolegynami sa hanbis nanho prehovorit,lebo mas priatela. A pred nim by si sa nehanbila? To uz je len terno pre chlapa. Zena,ktora sa mu ponuka a navyse zadana. Dievca,spamataj sa. Takyto bordel maloktory chlap oceni,jedine tak na tvojej urovni nejaky chudak. Najskor si ukonci nefungujuci vztah a potom ries inych chlapov. Takto sa to naozaj nerobi
Nedá sa ani vedieť, či on nemá nejakú priateľku, dokonca manželku a hľadá len nejaké
rozptýlenie, za ktoré muži často čašníčky považujú.
Ale mohol by sa ho opýtať, keď bude vhodná chvíľa, či si nevymeníte tel.čísla, ako zareaguje.
@luciapanakova vždy pekne poďakuje, poprosí, je veľmi milý a usmeje sa na mňa ... Nooo, vieš, možno je to len milý zákazník 🤔😀
Keď chces normálny vzťah nič iné ti neustáva len najpr rozchod, ak nechceš pokaziť nový vzťah.
Keď mu napíšeš číslo, môže to pochopiť, že máš záujem len o flirt. Chlapi sú lovci, nepodhadzuj sa nebude si ťa tak ceniť.
Ja to nemyslím zlé ale a čo ak ten tvoj zakaznik je ženatý zasnubení.Ma niekoho môže mať priateľku snúbenicu tehotnu.Nič o ňom nevieš a ideš robiť toto. Radšej si to poriadne premysli.Môže sa to dozvedieť jeho priateľka/žena aby TI neurobila scénu nie každa žena je taka že sa na tom zabavi a smeje. Na tvojom mieste by som si najprv všetko overila na 100% a potom konala. Najprv si over všetký fakty aby si neostala sklamana. Nie všetci ženatý chlapi nosia obrúčku sú aj taký čo nenosia. A dalej nemáš kam ísť ako píšeš takže najprv ukonči vzťah najdi si bývanie a potom rieš ostatne veci.Alebo by si hned sa chcela nasťahovať k novemu objavu.Toto nie je šťastný postup ked nevieš ako to má ten tvoj zákaznik doma.Ten lepši prípad bude že nema nikoho je slobodný lenže to TY zatiaľ nevieš.Slobodný bez zaväzkov bez deti, rozvedeny,vdovec s deťmi takže možnosti je veľmi veľa. Najprv pozisťuj potom konaj.Aby namiesto telefonneho čísla na bločku nezavolal ON ale jeho polovička.
@luciapanakova daj mu kludne svoje cislo na papieriku. Uvidis.
@luciapanakova Ach bože kde to žijeme (Ruža pre nevestu, Vezmeš si ma), ženy sa posunuli asi do iného levelu. Asi som staromódna, ale keby mal o teba záujem, určite ti číslo podsunie on. Ale aby zadaná žena podsuvala číslo neznámemu mužovi z ktorého má pocit že sa na ňu usmieva a hľadí? Každý chlap sa rád pozrie na peknú ženu, to neznamená že s ňou chce deti
Skús mu vyliať kávu (radšej ľadovú!) na nohavice do rozkroku.
A potom mu to začni servítkou utierať. A hneď si overíš pár dôležitých detailov.
Teda aspoň vo filmoch to vždy zaberie.
😉
Hmm, ze bude lepsie pockat... jaaaj, ked nebudes uspesna u zakaznika, tak bude dobry uz aj priatel? Skor by si mala nieco spravit pre to, aby ti to s priatelom fungovalo.
U priateľa bývať a na druhej klobáse skackať, to by sa ti páčilo čo? 🤌🏻 V životopise máš uvedený aj charakter?