Vadí vám stretávanie priateľa s jeho bývalou?
Ahojte.
Rada by som sa vás opýtala na váš názor.
Chcela by som sa opýtať na názor, vadilo by vám ak by si vás partner chodil sadnut na pivo a podobne s jeho partiou, kde sa nachádza aj jeho bývala frajerka? Dokonca minule bol aj 3 dni na chate, kde sa nachádzala ona aj jej kamarátky, mna na tu chatu ani nezavolal lebo by som vraj aj tak nešla.
Stále sa kvôli tomu hádame, mna ako ženu to uraza že môj priatel takto niekde vysedáva na pive s nimi, s ňou… podľa mna sa to nepatrí. Jeho kamaráti mu však nedávajú na vyber, pretože aj keď im to už viac krát vysvetlil, dotyčná a jej kamošky sa tam vždy objavia 🙂)
Ja rozumiem že chce byt s kamarátmi, ale vadí mi že keď idu na pivo je tam aj ona, že idu pozerať futbal je tam aj ona, že idu na kúpalisko je tam aj ona… tá chata má však dostala najviac…
Priateľa ľúbim, rozumieme si, ale toto je jedna vec ktorá mi proste vyslovene prekáža a je to najväčší dôvod našich hádok..
Ďakujem za všetky názory, rada si ich vypočujem.
@lonely66 jasne, ze na chatu automaticky zavolajú aj baby. Vsak co si budú bambusy lestit sami🙈🤣🤣🤣
Zase si tu nevravme, ze tam hrali monopoly a pili nealko radler.
@sasinka1268 pokial ti o tej chate ani nepovedal, tak nechcel aby si tam jednoducho bola. Otázka je prečo.
Vadí ti len ex alebo aj ostatné ženy?boli aj tie súčasťou už predtým ich partie? Ak si nebola príčinou ich rozchodu tak viac ako že sa ex objavuje v ich partií pretože pre nejaká dôvod je ex . Viac by mi vadilo že klame
Keby ťa na tú chatu zavolá šla by si?
@sasinka1268 pošli ho do riti, vsak je mu prednejšia nejaká partia poloožranov a poloku**iciek. Isto to netoleruj, pretože on ťa pri takomto jeho lifestyle pošle do riti skorej
@sasinka1268 ty to mas v hlave úplne v poriadku poskladané všetko. Uz len to, ze ma za potreby sedieť pravidelne v krčme s kamošmi a piť je úplne mimo a ty nemáš dôvod sa tiež stat krčmovou povalackou kvôli tomu ako tu písala jedna komentujuca. No a, ze chodí na chaty so svojou ex to by asi vadilo tiež väčšine.
@lienka.7 povedal mi o nej, ale ako píšem, povodne mali ísť len oni ako chalani. Potom mi povedal že tam ide aj ona s jej kamoškami. Ale cely čas mi tvrdil že keď ide ona, že on tam nepojde.. a deň predtým má postavil pred hotovú vec že on tam proste ide, že sa tam tešil.
@sasinka1268 ano, davkoval ti to postupne👌
Keby ta tam chcel, tak ti rovno povie, počuj Zuza, cez víkend je chata s kamošmi, ide tam síce aj Mara, ale ja ju mam v paži, lebo som s tebou a ona je mi ukradnutá. Uzijeme si to tam aj s partiou spolu s nimi.
Inak uprimne, toto "partiovanie" mi príde také detinské ze az vo vašom veku. 🙈
Keby mne toto spravil, tiež si vyrazím so starou partiou. A keďže ja som bola kvietok svojho času, tak on by sa trápil viac ako ja 😂😂
Neviem. Toto je zlozite. Oni boli kamarati a partia davno pred tebou. Najhorsia vec ktoru ludia robia je ze sa s novym vztahom vzdavaju vsetkeho. To nildy vo vysledku nerobi dobrotu. Neviem v tomto pripade by museli z partie vylucit ju co je hlupost alebo on by musel zabudnut na celu partiu co tiez nie je dobre.
Ja som teda vzdy bola nazoru ze frajera mam vzdy s celou jeho rodinou a aj kamosmi. Ked som videla ze hodnoty v rodine alebo partii su neprekonatelne ine nezivila som ani vztah lebo taky vztah vacsinou nema buducnost.
S kamosmi som sa vzdy snazila skamaratit. Nevies si predstavit aky benefit to prinasa. Kadeco sa dozvies. Nemuseli to byt zrovna moji kamosi na zivot a na smrt ale snazila som sa vzdy najst si cestu. A teda aj sa mi to vzdy podarilo.
Inak tymi hadkami ho presviedcas skor o tom ze ty nie si idealna.
Vies ako sa hovori priatelov si drz blizko nepriatelov este blizsie.
Myslim ze v tejto forme vam to nevydrzi. Ja by som chodila s nim a snazila sa zapadnut. Ak ti nesedia tak ani on ti casom sediet nebude.
@sasinka1268 ja som bola v situácii, keď môj už manžel patril do zmiešanej partie, v čase ked sme spolu začali chodiť. S ním som trávila týždeň na intraku, víkendy sme sa striedali, nakoľko sme mali vzťah na diaľku, ale stávalo sa aj, že sme boli na víkend oddelení. Vtedy bol s nimi, napovedala som na to ani pol slova, boli to kamaráti.
Po čase pár ľuďom v partii začalo vadiť, že trávi veľa času so mnou, víkendy u mňa, že s nimi nechodil na diskotéky.
On si vybral, chcel tráviť čas so mnou. Po viacerých výmenách názorov sa od nich odstrihlol. Zostal mu kamarát, ktorý sa tiež odsrtihol, pretože si tiež uvedomil, že to čo mu urobili, nebolo správne.
Ja si myslím, že človek by si už mal v takých prípadoch prehodnotiť, čo od života chce a ako vážne to s tým druhým myslí. Samozrejme, kamarátov potrebujeme, ale nie až v takej miere aby to bolo na úkor vzťahu.
@sasinka1268 necitala som vsetky komentare, kazdopadne ja uz mam rodinu s muzom, ktory ma partiu kamosov a je tam aj moj ex a sem tam sa stretneme aj na chatach, aj na pive a obaja sme tak daleko v zivote ze nikomu by to nenapadlo riesit
Su to jeho kamosi, ked ta volaju chod, ex je ex pre nejaky dovod , neries ju
@sasinka1268 ja som chlap a vadilo by mi to keby ze som zena :D
Vadilo by mi to a to som tolerantná až až.... ešte by som rešpektovala ak by to bolo 1-2 krát mesačne posedenie s partiou kde je aj ona. Ale teda určite by som nebola ok stým aby takto chodili na chaty, kúpaliska a podobné akcie.
@sasinka1268 toto netoleruj.
Ex je sucastou partie, takze by to bolo este ok. Je ine keby tam isiel kvoli nej. Pre neho to uz je uzavreta vec. V partii ma kamaratov s ktorymi sa stretava a zabava, takze ich opustat nebude len preto, ze tam je aj ona, ktoru mozno ani neregistruje. Taktiez zalezi ako casto je s kamaratmi a ci im nedava prednost pred tebou. To by mne vadilo viac aj keby tam ex nebola.