icon

Vadilo by vám, keby muž dal dezert sestričke?

8. mar 2024

Ahojte baby muž dnes šiel k zubárovi a kupil aj dezert sestričke k MDZ - sestrička je mladá. Vadilo by vám to ? Alebo nie ? My s manželom sme tiež pomerne mladí máme 35 rokov. Mne to prišlo divné lebo môj muž ma problém aj niečo kupiť učítelkám do školky a zrazu pre sestričku dezert...

Strana
z8
nika185
17. mar 2024

@dogblock škriepna to žena hm, urážanim ma ale nevytočiš, som školená voči takým povahám, je to len o tom aká si, len aby si v budúcnosti našu pomoc nepotrebovala sama, keď sa rozčuluješ nad hlúposťami a vieš urážať ľudí, ale keď sa možno raz, keď neskrotiš tú svoju svoju povahu, ku nám do ústavu dostaneš, potom uvidíš možno aj mňa aj moju profesiu, rada sa ti osobne predstavím, len keď sa náhodou ocitneš na mojom oddelení ver, že už nebudeš o sebe vedieť a budeš v inom svete, pozastavuješ sa fakt nad hluposťami, riešiš nepodstatné veci a mňa tu ideš urážať? No si veľmi ďaleko od toho, aby si mňa zložila a ja chvalabohu mám takých ludi v paží, na tvoje komenty už reagovať nebudem, už som si o tebe vytvorila dostatočný obraz a to mi bohate stačí 😉

charlotte911
17. mar 2024

@dogblock preco ju urazas, má pravdu, tebe vadi ako nas oslovuju, pracujes v zdravotnictve? ty si asi este moc mladá a pochybujem že máš deti, keď tak zmyslas a urazaj sa kolko tu chceš, nemas pravo niekoho urazat a ano nika185 ma pravdu, pozastavujes sa nad hlupostami a ked ti to tu niekto vytkne, tak utocis, sa zamysli nad sebou a tak ako ti píše, zbrzdi lebo ti prepne, v zivote budes ako riesit zlozitejsie situacie ked poukazujes ze sestricka je oficialne sestra, to vie aj dement, ty mas kolko rokov ze tak zmyslas a urazas, neprimetane tu reagujes jedine ty

dogblock
17. mar 2024

@nika185 sranda, ze vsetko, co pises o mne, sedi presne na teba. zaujimava projekcia ;) ja pokojne odpovedam, ty sa nasieras a urazas, sama sa nicis

dogblock
17. mar 2024

@charlotte911 je dost trapne pisat z 2 nickov, nika. ako hovorim, nikoho neurazam, zhadzujes sa sama akurat ty. myslim, ze nie si psychicky ok

charlotte911
17. mar 2024

@dogblock ty si fakt vadná

dogblock
18. mar 2024
Strana
z8