icon

Vadilo by vám, keby partner nemá vodičský preukaz?

Dnes o 11:27

Mám len otázku, vadilo by vám keby váš partner/partnerka nemali vodičák ? Ak by vám partner/partnerka povedal/povedala že vodičák nepotrebuje a by ste ho stále mali vyvážať alebo partnerku vyvážať tak by ste ostali v takom vzťahu ?
Ďakujem za normálne odpovede

Strana
z6
anonym_680c59
Dnes o 11:32

@anonym_autor Nevadilo len keby sa na mňa stále nespolieha s odvozom

moze
Dnes o 11:33

Vadilo. Ak by som s takym partnerom chcela len travit prijemny cas a nespoliehal by sa stale na mne, v poriadku. Ale ak planujem s niekym buducnost, rozhodne nie. Ak by sa mne alebo detom nieco stalo, bude klopkat po susedoch? Poznam jedneho takeho, co "nepotrebuje" vodicak a myslim si o tom svoje.

autor
Dnes o 11:34
@anonym_680c59

@anonym_autor Nevadilo len keby sa na mňa stále nespolieha s odvozom

@anonym_680c59 a keby sa stále spoliehal/spoliehala na odvoz ? Mne to zo začiatku nevadilo ale teraz už mi to začína vadiť, musím stále vyvážať a cítim sa jak taxikár

anonym_eda256
Dnes o 11:34

len v pripade ze by si vypil pred cestou ak som sofer netolerujem ani pivo u spolujazdca, ideme autom tak sa nepije, inak soferujem rada takze mi nevadi mat v aute nesoferov.

anonym_10f1f4
Dnes o 11:35

Mne by vadilo, keby chlap nemal vodičák, je divné, prečo si ho nespravil. A hlavne, keby mi oznámil, že nemá vzťah k autám. To hovoria všetci, ktorí to skúšali a nešlo im to, tak ani nedokončili AŠ.

anonym_680c59
Autor odpoveď zmazal
anonym_680c59
Dnes o 11:36
@anonym_autor

@anonym_680c59 a keby sa stále spoliehal/spoliehala na odvoz ? Mne to zo začiatku nevadilo ale teraz už mi to začína vadiť, musím stále vyvážať a cítim sa jak taxikár

@anonym_autor ty nemusíš nič. Stačilo by sa o tom porozprávať a vyjasniť hranice

muchotrafka298
Dnes o 11:37

Ja vodicsky preukaz nemam a ani nebudem, mam panicke ataky za volantom. Zijem v meste, chodim normalne MHD do prace, vyuzivam v pripade potreby Bolt taxi. Nikto ma nikam nemusi rozvazat, viem prist sama. S partnerom bez auta by som problem nemala, ak by mi vo vsetkom vyhovoval. Je to minus, ale nie take, ze by som si napriklad s takym chlapom nic nezacala.

lindous
Dnes o 11:41
@anonym_autor

@anonym_autor toto je to čo by mi vadilo, ale je na tebe dať si hranice a je na nej/na ňom ako na to zareaguje...

sissy27
Dnes o 11:42

@anonym_autor nevadilo, ale taxikara mu robit nebudem. Takisto nebudem akceptovat “ale tam sa bez auta neda dostat”. A pokial chce ist na dovolenku ci vylet autom, bude sa podielat aj na nakladoch na cestu. Ak pojdeme vlakom ci busom, batozinu bude vlacit on. Nie som ochotna mat nizsi standard vo vztahu ako bez neho.
Pochopim, ak niekto nema vodicak z objektivnych dovodov.

anonym_b210ba
Dnes o 11:44
@anonym_autor

@anonym_autor už teraz ti to začína vadiť a čo potom neskôr, keď sa bude vo všetkom spoliehať len na teba( nákupy, deti do škôlok, krúžkov, výlety atď.)

autor
Dnes o 11:46
@anonym_eda256

len v pripade ze by si vypil pred cestou ak som sofer netolerujem ani pivo u spolujazdca, ideme autom tak sa nepije, inak soferujem rada takze mi nevadi mat v aute nesoferov.

@anonym_eda256 chápem

autor
Dnes o 11:46
@moze

Vadilo. Ak by som s takym partnerom chcela len travit prijemny cas a nespoliehal by sa stale na mne, v poriadku. Ale ak planujem s niekym buducnost, rozhodne nie. Ak by sa mne alebo detom nieco stalo, bude klopkat po susedoch? Poznam jedneho takeho, co "nepotrebuje" vodicak a myslim si o tom svoje.

@moze ja tiež mám nato taký istý názor.

autor
Dnes o 11:48
@anonym_680c59

@anonym_autor ty nemusíš nič. Stačilo by sa o tom porozprávať a vyjasniť hranice

@anonym_680c59 na začiatku to bolo v pohode ale teraz sa cítim nato sám. Treba niekde ísť tak musím ja brať auto a šoférovať. Ideme niekde k lekárom tak ja beriem. Niekedy ak cestujeme dlhú cestu tak som unavený a proste partnerka to nerieši. Jej to je jedno

autor
Dnes o 11:50
@anonym_10f1f4

Mne by vadilo, keby chlap nemal vodičák, je divné, prečo si ho nespravil. A hlavne, keby mi oznámil, že nemá vzťah k autám. To hovoria všetci, ktorí to skúšali a nešlo im to, tak ani nedokončili AŠ.

@anonym_10f1f4 a partnerka ak by sa vyvážala ako princezná ?

anonym_2dc9aa
Dnes o 11:51

Môj partner nemá vzťah k autám. Ja som šoferka, ale on je samostatný. Rad sa prejde, ide autobusom, žiaden problém. Niekedy mi to chyba aby som sa povozila ja, no ale zvykla som si. Niekedy si ideme spolu autom, niekedy pešo, rôzne. Nepýta má však aby som ho vozila kade tade, to nie.

autor
Dnes o 11:52
@muchotrafka298

Ja vodicsky preukaz nemam a ani nebudem, mam panicke ataky za volantom. Zijem v meste, chodim normalne MHD do prace, vyuzivam v pripade potreby Bolt taxi. Nikto ma nikam nemusi rozvazat, viem prist sama. S partnerom bez auta by som problem nemala, ak by mi vo vsetkom vyhovoval. Je to minus, ale nie take, ze by som si napriklad s takym chlapom nic nezacala.

@muchotrafka298 ako hej to chápem. Skôr myslím to že sme z dedín a dosť dlhú diaľku od seba a vieš, cítim sa skôr ako taxikár. Treba niečo riešiť tak beriem auto, idem po partnerku a tak naspäť musím odviesť a ísť domov. Na vlaku a autobusu nechodí lebo nechce. U teba to je iné ak nemáš problém sa dostať k partnerovi tak v pohode

autor
Dnes o 11:53
@anonym_2dc9aa

Môj partner nemá vzťah k autám. Ja som šoferka, ale on je samostatný. Rad sa prejde, ide autobusom, žiaden problém. Niekedy mi to chyba aby som sa povozila ja, no ale zvykla som si. Niekedy si ideme spolu autom, niekedy pešo, rôzne. Nepýta má však aby som ho vozila kade tade, to nie.

@anonym_2dc9aa áno. Ja len niekedy si pripadám ako taxikár a mi to tiež niekedy chýba sa previesť 😃 len som si nejako na to už zvykol ale tiež sa cítim že som nato všetko sám v tejto kategórii

autor
Dnes o 11:55
@anonym_b210ba

@anonym_autor už teraz ti to začína vadiť a čo potom neskôr, keď sa bude vo všetkom spoliehať len na teba( nákupy, deti do škôlok, krúžkov, výlety atď.)

@anonym_b210ba s tým súhlasím. Len proste chýba mi niekedy sa previesť vieš. Nemám problém šoférovať ale tak stále to je namne

autor
@lindous

@anonym_autor toto je to čo by mi vadilo, ale je na tebe dať si hranice a je na nej/na ňom ako na to zareaguje...

@lindous súhlasím s tebou

anonym_10f1f4
@anonym_autor

@anonym_10f1f4 a partnerka ak by sa vyvážala ako princezná ?

@anonym_autor tiež by to bolo mínus, ale sú prípady, kedy je lepšie, že nemá vodičák.

muchotrafka298
@anonym_autor

@muchotrafka298 ako hej to chápem. Skôr myslím to že sme z dedín a dosť dlhú diaľku od seba a vieš, cítim sa skôr ako taxikár. Treba niečo riešiť tak beriem auto, idem po partnerku a tak naspäť musím odviesť a ísť domov. Na vlaku a autobusu nechodí lebo nechce. U teba to je iné ak nemáš problém sa dostať k partnerovi tak v pohode

@anonym_autor to je individualne, ja zijem v meste aj som vzdy zila, cize moznosti dopravy su. Tiez nemam problem ist vlakom, autobusom (lodou som chcela napisat ze tiez, ale mam kinetozu 🙈). Ja nemam najmensi problem prist niekam takto, ze mna netreba vozit 150 km napriklad. Staci, ze by niekto pre mna prisiel napriklad k vlaku, kedze na dediny ta doprava nejazdi ako v meste kazdych 10 minut. Ale su aj mensie mesta, kde je to tragedia. Opytaj sa, ze preco nechce? Kde ma problem?
A ked niekam idem s niekym dlhsiu trasu, je uplne normalne, ze prispejem na benzin. Proste sa na tom vydavku podielam. Alebo idem s niekym na vylet, on zaplati benzin, ja trebars vstupenku do muzea.

anonym_c89eef
Dnes o 11:56

@anonym_autor nemáme auto, všade chodíme mhd ale rozhodne by sme sa nenechali vyvážať jeden druhým, duplom chlap

arianna25
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 11:56
@sissy27

@anonym_autor nevadilo, ale taxikara mu robit nebudem. Takisto nebudem akceptovat “ale tam sa bez auta neda dostat”. A pokial chce ist na dovolenku ci vylet autom, bude sa podielat aj na nakladoch na cestu. Ak pojdeme vlakom ci busom, batozinu bude vlacit on. Nie som ochotna mat nizsi standard vo vztahu ako bez neho.
Pochopim, ak niekto nema vodicak z objektivnych dovodov.

@sissy27 si to napísala úplne výstižne.

ivka225
Dnes o 11:57

Keby nemá, to by mi vadilo. Ale keby nemal, tak to nie.

autor
Dnes o 11:57
@anonym_10f1f4

@anonym_autor tiež by to bolo mínus, ale sú prípady, kedy je lepšie, že nemá vodičák.

@anonym_10f1f4 s tým súhlasím

pralinka25
Dnes o 11:58

sranda ty si prvy chlap ktoreho vidim tuzit po tom aby ho vyvazala zena 😀 vacsina chlapov to vyuzije len v krajnom pripade kedy si chcu vypit. inak radsej soferuju sami.

autor
Dnes o 11:58
@anonym_c89eef

@anonym_autor nemáme auto, všade chodíme mhd ale rozhodne by sme sa nenechali vyvážať jeden druhým, duplom chlap

@anonym_c89eef chápem ťa.

autor
Dnes o 12:00
@pralinka25

sranda ty si prvy chlap ktoreho vidim tuzit po tom aby ho vyvazala zena 😀 vacsina chlapov to vyuzije len v krajnom pripade kedy si chcu vypit. inak radsej soferuju sami.

@pralinka25 nevadí mi to. Len niekedy by som si na oslave aj vypil a nemôžem keďže partnerka nema vodičák. Zas nechcem žeby ma vyvážala. Len niekedy ak ideme na dlhý výlet tak by mohla odsoferovat aspoň tú cestu domov 😃 minule som bol tak unavený keď sme šli z výlety okolo 2 rána domov a proste musel som šoférovať aj keď som bol veľmi unavený.

Strana
z6