Vadilo by vám, keby si muž pri vás obzerá iné ženy?
Uprimne. Viem ze sa kazdy muz obzrie. Ale ako reagujete ked si muz obzera vo vasej pritomnosti ine zeny? Som precitlivela ked mi to vadi?
Ked je sam tak nech sa pozrie. Ale v pritomnosti rodiny aby sa obzeral a otacal je asi moc ci?
Nie je obzeranie ako obzeranie. Pozriet sa ok. Ale obzeranie sa stylom ze cumi ako tela alebo sa obzera doslova ze su ide krk vykrutit je odveci a to hovorim z oboch stran. Taky chlap je slizoun.
Ja ti poviem moju skúsenosť na jar sme kupovali stoličky na balkón bola tam slečna čo zo skladu podavala material u nás stoličky a vybavovala reklamacia mój somár bol maximalne očarený slečnou v aute mi povedal,že stále lieta je šikovná a narobý sa ja som sa len usmiala a nepovedala som nič v inom obchode som sa ja zas usmiala a žmurkla na.fakt pekného upraveného muža ,ktorému som sa zjavne páčila ja ,ale ja som to spravila naschvál okato aby to môj muž videl doma mi povedal ,že som s ním flirtovala odpovedala som mu áno miláčik to preto aby si si uvedomil čo by si mohol stratiť aj o mňa môže mať záujem iný muž a je len na mňe či ma doženieš k tomu aby som mu dala pocit že má u mňa dáku šancu od tohto dňa si slečny nevšíma
Mne je jasné že každý človek pozerá po ľuďoch čo sa mu páčia, ja nie som ziadna vynimka a tiež sa mi páčia muži, pozriem na nich.. a je mi jasné že aj môjmu mužovi sa páčia ženy a pozrie na nich.. ale teda aby ich ocumoval ako uchylak, tak áno - to by mi vyslovene vadilo... Dá sa pozerať nenapadne a bez toho aby pomaly slintal.. ak niekto vyslovene ocumuke, príde mi to choré..

Bol taky vzdy a ty čakáš ze sa zmení... Najdi chybu.