Vadilo by vám, keby vám muž povie, že ste trdlo?
Píšem si s jedným mužom... Plánovala som stretnutie, ale na jednu vec v rámci komunikácie mi povedal, že som trdlo. Teda neviem či som ja precitlivela alebo nám zvláštne očakávania...napr mojej mame oco v živote také niečo nepovedal... Aký máte na to názor?
Jaj a vek 40 rokov
@anonym_autor ty si teda trdlo ,keď ta to rozhadze
A vám bežné muži hovoria, že ste trdlo?
Tak toto uz je na dnes moc....to hadam nemyslis vazne 🤣🤣🤣
Tsk toto je na rozvod ….zsjtra ráno sed u právnika
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
To je také pekne podarene trdlo trdielko😍
Podľa mňa 🥰
Veď to je milé. 🤗🤗
@anonym_autor Prosím ťa to je skôr milé. Nechcel ťa rozodne tým uraziť.
@anonym_autor čo by si robila keby ti povedal,že si drbnuta
@anonym_autor Keď niečo popletiem, tak áno... sama sebe aj horšie poviem, on sa len s láskou zasmeje, že som trdlo 😅 v správach sa ten tón môže stratiť, ale tiež myslím, že to myslel tak milo
@anonym_autor mne bezne tak manzel povie-"Ty si take moje trdlo"Mysli to v dobrom a este ked sa tak na mna zamilovano pozrie idem sa roztopit🩷
a ako ti pomoze vediet ci nam to vadi alebo nie? ak to vadi tebe tak sa budes nutit aby ti to nevadilo len preto ze zenam z kona to nevadi? ak ti to vadi teraz bude aj neskor.
P.S. mne by to nevadilo.
Dnes čo téma, to snehová vločka ako vyšitá.
@anonym_autor podla mna mas velmi mileho partnera. Bud rada, ze ti nepovedal to co naozaj si.
@anonym_autor daj mi jeho adresu, napisem mu, nech da gned ruky od teba prec. Dufam, ze to rychlo zisti
@anonym_autor ha ha to ma pobavilo 😎😂😂😂
my to bezne pouzivame. ono zalezi ci po pouzijes aby si dotycneho urazila (asi to tak vnimas) alebo len sa chces milo pousmiat nad tym co spravil clovek
Slovo trdlo je podľa mňa milé pomenovanie keď niekto urobí blbosť.. hovorím to aj svojim deťom. Alebo že ty si lolo.. ani neviem čo to znamena, príde mi to proste milé..
Ďakujem za normálne odpovede, možno som precitlivela, keďže som si v živote prešla už všeličím a bojím sa veriť mužovi a možno hľadám na ňom chyby...
@anonym_autor Áno, mal pravdu si trdlo. Niekoho sebavedomého by niečo takéto predsa neurazilo a zobral by to ako milú srandičku. Si precitlivelá.
Ďakujem za normálne odpovede, možno som precitlivela, keďže som si v živote prešla už všeličím a bojím sa veriť mužovi a možno hľadám na ňom chyby...
@anonym_autor a nebolo by lepšie tento problém riešiť s odborníkom, ako možno ničiť nejakému chlapovi kľudný život riešením banalít? Ja ti rozumiem, popálený človek si už dá na oheň pozor, lenže on za to asi nemôže.
Začiatok vzťahu je aj o vymedzovaní hraníc, môžeš mu povedať, že si na také veci citlivá a že vieš, že to nemyslí negatívne, ale TY máš problém. Už druhá vec je, či to prijme s pochopením, alebo mu to urazí ego.
@anonym_autor ze si asi este viac nez trdlo. pretoze to nie je nic skarede.
Keby ti povedal ze si j*nuta, sprostá, atd, to nepoviem. Ale trdlo/tela/tapa a neviem co všetko sa používa, nie je nič hrozné. Treba si zo seba troska spraviť srandu.
Tak zalezi aky ma dovod … mne to povedal, ked som otrvorila kupelnove dvere a predlozka od vane okolo mna preplavala smerom do kuchyne ..,poznali sme sa par hodin a ja som si len chcela umyt ruky 🤷♀️ osobne by som sa oznacila inac …najmenej ako domace zviera. … trdlo som povazovala este za mily vtip
no asi to bude mat chalan dost tazke a skonci to zase tvojim popalenim. ak mas nejake nevyriesene krivdy vyries si ich pred tym ako zacnes vztah lebo si sama sebe vykopes jamu. to ti radim v dobrom.
čo ti akože na tom pomenovaní vadí? 😂 keď môjmu dieťaťu poviem že je “trdlo makové” podľa teba mu nadávam?
Tak ja neviem, áno myslel to ako srandu, ale ja som to v živote vo svojom blízkom okolí nepočula, aby to chlap žene povedal hoci v rámci srandy... Mne sa to teda nepáči, to by som mu časom povedala, aj keď viem ze ti asi nie je nič strašné...teda podľa vašich odpovedí..
Tak ja neviem, áno myslel to ako srandu, ale ja som to v živote vo svojom blízkom okolí nepočula, aby to chlap žene povedal hoci v rámci srandy... Mne sa to teda nepáči, to by som mu časom povedala, aj keď viem ze ti asi nie je nič strašné...teda podľa vašich odpovedí..
@anonym_autor co ti na tom vadi? Preco ti to vadi?

Hej, si precitlivela