Vadilo by vám tetovanie spojené s expartnerom?
Vadilo by Vám, ak by bol Váš partner potetovaný svojou ex - majú aj partnerské tetovania?
Začala som randiť s rozvedeným mužom on má 47, ja mám 39 - je naozaj veľmi fajn, ale na poslednom stretnutí mi povedal, že tetovania ktoré má (a má ich dosť) mu vlastne robila jeho ex manželka, ona je tatérka. Boli spolu 17 rokov.
Nie som žiadna puberťáčka, veď každý máme nejakú minulosť, ale toto mi vŕta hlavou - neviem, či som s tým OK, vidieť na ňom "jej dotyk" zakaždým keď sa vyzlečie...
Ako by ste to mali vy? Vedeli by ste to tolerovať?
Nemyslím si, že by vôbec zvažoval odstránenie tetovaní, má ich rád a ani by som to po ňom nežiadala.
A nie je jedno ci ho tetovala byvala zena alebo nejaky Juro v salone na Hlavnej?
Vadilo by mi samotné tetovanie, to už je jedno kto ho tetoval.
Nevadilo by mi to, urcite spolu robili aj ine veci, ako len tetovali 😄 este by som to aj pochvalila, keby sa mi to tetovanie pacilo
Čiže ak by tetovania nemal, tak by nevadilo, že mal predtým inú ženu? Čiže neriešila by si, že na jeho párku sedela už iná, to by nevadilo. Píšeš, že más 39, tipla by som tak 17.
Mne by nevadilo vyslovene to,že ho tetovala ex,mne by vadilo, že je veľmi potetovaný.... mňa to strašne odpudzuje, proste som vyslovene človek, ktorému sa tetovania hnusia a nemôžem za to 🤭.
Je to také zvláštne, ak tam má vytetované napr. aj jej meno, mne sa podarilo presne týmto odhovoriť syna od tetovania, že žiadne mená, aby si nedával tetovať, že vzťahy často končia. Ale nemusí to vadiť, len mne sa tetovania vo väčšom nepáčia.
Tetovania sa mi páčia, nevadilo by mi že mu ich robila bývala partnerka, ak nemá vyslovene jej meno alebo tvár.
Mne by bolo jedno, ze od koho ma tetovania. Ked je s tym on OK, tak co, kazdy ma nejaku minulost. Jedine by mi osobne prekazalo, ak by mal vytetovanu jej tvar a meno.
Nevadilo. Za mna ti vadi banalita. To, ze spaval s inymi zenami a ze sa ho dotykalo kade tade je ok, ale tetovanie je uz cez ciaru, lebo mi ho robila byvala? :D
@anonym_autor Tak po toľkých rokoch spolu ho bývalá partnerka pravdepodobne ovplyvnila aj inými spôsobmi, nielen že má od nej tetovanie. V tomto veku je to už tak, človek nie je nepopísaná kniha. Mne by to nevadilo.
To je také ani tak ani tak .Na jednej strane je to blbé to vidieť na ňom vždy na druhej strane to nieje tak životné dôležitý problém .Neviem no

@anonym_autor ak nemá vytetovaný jej ksicht alebo jej meno, tak by mi bolo úplne jedno kto ho tetoval 😃😃