icon

Váži si ma?

19. feb 2022

Ahojte. Vcera vecer bol partner v obchode aj s nasimi dvoma malymi detickami. Ked sa vratili, pri dverach zvonili iba deti. Muz tym padom niesol z auta tasky. Starsia sa vie vyzut sama, mladsieho musim este vyzuvat ja. Kedze nikto vo dverach nebol, cupla som si k nim, dala maleho na koleno, dala dole jednu topanku a v tom sa vyrutil muz s 3 velkymi taskami, presiel cez dvere a zhodil nas oboch na zem ako take vrecia. Nechapala som z toho, vlastne doteraz to nechapem. Vravim mu, ze nas zvalil, ze co robi. Na co mi povedal, ze nabuduce nemam zavadzat vo dverach a nezhodi ma.
Po pol hodine sa prisiel ospravedlnit, ze ma nechcel zhodit. Kedze to tak vobec nevyzeralo, aj som mu to povedala a on na to, ze to s nimi v obchode nebolo lahke a ja som bola len dalsia prekazka v jeho ceste.

Co by ste mu povedali? Akoze ja chapem okolnosti, no nie som si tak uplne ista uz dlhsie, ci je taketo spravanie normalne. Aj vas by muz proste buchol s taskami a zvalil na zem, lebo sa ponahla, alebo by ich polozil na zem, keby vas uvidel vyzuvat maleho a potom by az presiel?

Strana
z3
veronika_sk000
19. feb 2022

urcite by ma nezvalil a uz vobec by mi nepovedal, ze som dalsia prekazka v ceste 😳 to mi pride trosku cez..ked vie mat debilne poznamky, snad vie aj povedat slusne, aby si mu urobila priestor, alebo polozit tasky a pockat, kym maleho vyzujes 🤦

petamich
19. feb 2022

nie muz by ma nezvalil, polozil by si tasky na zem a pockal alebo ma poprosil nech uhnem 🤷‍♀️

mariejenka
19. feb 2022

Obaja ste urobili nesprávne. On bol vytoceny uz z obchodu (kto ma deti,vie,on bol s oboma) bezal s taškami za nimi,isto si nebol istý ci uz su pred bytom,a takto rozbehnutý narazí na prahu dverí na teba. Samozrejme každy z vas sa cíti urazený,a v práve sa zdut.
Nechajte uz tuto situáciu za vami.

mariejenka
19. feb 2022

Joj,odoslala som skôr...
Nemal vas zvalcovat,to nie.

karhu
19. feb 2022

nie je to normalne, zhodil na zem zenu a DIETA...je jedno v akej zlej nalade bol

magnetka
19. feb 2022

Nevyzuvala by som dieťa vo dverách. Vzala by som ho do bytu/domu a tam by sa vyzulo. A keď ešte k tomu nám muž nesie nákup, v 3 veľkých taškách, tak už len preto by som nestala vo dverách.
3 veľké tašky neboli určite ľahké a chcel ich čím skôr zložiť z rúk.

autor
19. feb 2022

@magnetka mame uzku chodbicku. Ked otvoris dvere do bytu, tam kde koncia dvere, zacina skrina a chodba sa takto tiahne dalsie tri metre. Pred dverami je chodba k vytahu rovnako uzka. Nech by som sa dala pred dvere, za dvere, nemame tolko priestoru. Ako pisem. Nikto nebol pri dverach, ked som maleho vyzuvala. To, ze mal muz 3 tasky som videla, az ked nas zhodil. Nebol pri nas ked som zacala vyzuvat. Inak by aom samozrejme pockala.

ciusinka
19. feb 2022

Na jednej strane nemal reagovať tak,ako reagoval,ale na druhej strane veľmi nerozumiem tomu,prečo on mal ísť do obchodu s dvomi malými deťmi a ty si zatiaľ bola doma? Akože pochopila by som,keby mal s nimi ísť napríklad na prechádzku a ty ostaneš doma,ale do obchodu? Neviem,aké staré sú deti,ale ja mám jedného 7-rocneho syna a do obchodu s ním zo zásady NIKDY nechodím,pretože je to na guľku do hlavy,všetko chce,všetko komentuje,ja som z toho tak akurát nervózna..A keď si predstavím,že by som toto mala so sebou v obchode dvojmo,tak ďakujem pekne..Takže by som aj pochopila,ak by to bol u neho len nejaký skrat,aj keď to samozrejme neschvaľujem,ale nabudúce by som určite zvolila inú organizáciu nákupov..

barborachors
19. feb 2022

Prepac, ale co mal "kramy"? Nech zacne pracovat na svojom sebaovladani, buran. Odo mna by mal tak vykricane za toto, zeby mu usi odstavali. Deti nedeti, nabuduce bude co, prejde vas autom?

danyelia
19. feb 2022

Ahoj, tak zvaliť vás nemusel, no ak sa Ti potom ospravedlnil a vysvetlil situáciu, teda že bol nervózny z nákupu s malými deťmi (čo sa mu ani veľmi nečudujem) ja tiež radšej nakupujem sama a v ķľude, nebrala by som to tak tragicky a nechala to už tak. Môj muž (a ani ja) tiež nemáme radi, ak niekto zavadzia vo dverách pri vyzúvaní, tak sa automaticky posunieme od nich ďalej. Ak Ti neubližuje inak a často, nad tým by som sa už netrápila a nešpárala sa v tom...

lala123
19. feb 2022

@ciusinka sranda ako to mame každý iné. Ja mam 7,5 rocnu a doslova má prosí či môže ísť som mnou do obchodu. V posledných dvoch rokov som deti tiež neťahala po obchodoch koli situacii aká bola/je. Ale ona je partacka ukladá do košíka, vykladá na pult z košíka pri pokladni kým ja dávam do tašky . Možno to bude tým, že je dievča má rada nákupy😃

tncka
19. feb 2022

Nemas stat vo dverach🤣teraz si to uz zapamatas🤣

ckocka
19. feb 2022

Ženské s ďetmi nakupujú bežne ak ich nemajú kam odložiť a nepočula som moc prípadov o tom ako po návrate domov inzultujú manžela a všetkých čo sa im pripletú do cesty.

denda007
19. feb 2022

Čudujem sa, že tu ešte nieje ani jedno odporúčanie na rozvod😀🤔🤔🤔🤔😀😀😀😀😀

martul
19. feb 2022

Prehanaš, ale že totálne. Tak on ide do obchodu a ešte s dvomi malými deťmi, nákup v rukách a ešte milosť pani strepana medzi dverami čaká že sa jej pokloni a požiada ju či by mohol prejsť.
Trošku nadnesei, ale podstata tam je. Mohla si mu pomôcť zobrať tašky, alebo keď nie uhnúť si mohla aj ty. Rovno medzi dverami si tiež nemusela prezuvat.
Nič sa nestalo.

mamina1419
19. feb 2022

A prečo bol s deťmi sám v obchode keď to zrejme s nimi má problém zvládnuť v kľude bez novej nálady. Ja by som povedala že skrátka ho deti nastvali a ty si bola ten hromozvod ktorý si to vypil. To sa stáva. Ja by som z toho nerobila aféru.

martul
19. feb 2022

@magnetka presne

simca06022011
19. feb 2022

Mali sme takuto chodbu, skrinu som urobila tak ze najskôr tam bola lavica na vyzuvanie. Ja som to neznasala, ked sa to tam vsetko zaseklo 😂🤦🏻‍♀️
K otazke nie nezvalil by ma, ja by som po nom asi aj spinavu topánku smarila ak by to urobil. Na druhu stranh, ja som malu posadila na lavicu, tasky medzi dverami zobrala a odniesla a ony by sa vyzuvali spolu. Asi by som to u vas uz nehrotila, chlapovi by som povedala svoje ze toto sa nebude opakovať. Druha vec, veľké nákupy robitms dvomi malymi detmi... Inak si skuste zariadiť tieto povinnosti, aby ste neboli z toho v strese. Musel mat proste nervy a este aj obchádzať vas...

ckocka
19. feb 2022

@mamina1419 A presne to je ten moment ktorý by mi vadil. Že keď je naštvaný bude si svoju frustráciu vybíjať na mne a decku. Kvôli jednej epizóde ho nevysťahujem, ale dala by som mu veľmi jasne najavo že nie som jeho fackovací panák.

autor
19. feb 2022

@martul samozrejme ze by som maleho nezacala vyzuvat, keby je pri dverach aj muz. Preco by som mu naschval stavala prekazku do cesty keby tam je? Milost pani nie je rozmaznana panicka. No ak mi tu niekto mieni vycitat, ze nemam vestecku gulu, ktora by mi povedala, ze z poza rohu sa vyruti moj muz presne za 10 sekund a aj spolu s poctom tasiek kedze jedine tak viem stat v pozore s rukou pri cele pripravena na pomoc s taskami, tak si myslim, ze mi nema co radit. Jedine ze by mi tu vestecku gulu ponukal na predaj.

mamina1419
19. feb 2022

@ckocka a keď to spraví žena chlapovi je to ok. Že si užije ženine pms alebo blbý náladu priamo cez ms. Však sa potom ospravedlnil o čo ide. Každý má niekedy na nič deň. A to že si to potom okolie odnesie je bežné a

zuzitko74
19. feb 2022

Tu nejde o to, kto má pravdu a či je takéto správanie normálne. Tvojho chlapa prevalcovala zlá nálada. Rozumovo si, samozrejme, uvedomil, že to prepískol, tak sa po čase prišiel ospravedlniť. Nemala si do toho v tej chvíli rýpať. Snažil sa urobiť správnu vec, hoci sa asi v tej chvíli na to necítil, preto ti to pripadalo z jeho strany neúprimné.
Od nás chceš teraz čo? Aby sme ťa podporili v tvojej snahe cítiť sa ublížene? Aby sme sa postavili na tvoju stranu a virtuálne zlynčovali tvojho partnera? Iste, nemal to urobiť, ale vo vzťahu si ľudia majú odpúšťať.
Len tak mimochodom, ak mi zazvonia deti, ktoré boli s ockom nakupovať, tak ten fakt, že do pár sekúnd dorazí partner s taškami, by mi docvakol aj bez krištáľovej gule.

belllinka
19. feb 2022

Myslim ze na tuto situaciu si nepotrebovala vestecku gulu 😂 ci cakala si, ze muz ostal niekde v krcme a deti prisli same domov? Prehanas, asi iba o vas zavadil s taskami a ty si to cele nafukla.

ckocka
19. feb 2022

@mamina1419 A to som tvrdila kde?

autor
19. feb 2022

@zuzitko74 kedze manzel pride niekedy az po 5 minutach po detoch, vestecka gula by sa zisla. Ci teraz nemam vyzuvat maleho 5 minut? 🤦🏼‍♀️

Myslim, ze v mojej poslednej vete je jasne napisane, na co sa pytam. Ocakavam tym padom odpoved.

Snad som na vsetky tvoje nejasnosti odpovedala zrozumitelne.

thoughtfulweirdo
19. feb 2022

@ciusinka Aj môj chodí do obchodu s oboma deťmi, zatiaľ čo ja zostávam doma. A aj naopak. Pre mňa sú to dve muchy jednou ranou, jeden naberie silu, druhý zatiaľ vybaví povinnosti. Samozrejme pokiaľ na to zrovna nemá silu alebo náladu, normálne povie, že dnes to bude bez nich/ len s jedným. Nie nič nepovedať, ísť s nimi a potom za to doma knockoutovat manželku 🤣

zuzitko74
19. feb 2022

Mužovi by som odpustila a viac by som situáciu nerozmazávala. Ani doma, ani na internete. Maličkého by som v tej situácii vzala na ruky, posadila v izbe na posteli a vyzula tam. Tiež sme mali veľmi úzku chodbu, viem aké to je.
Odpoveď som ti dala už v prvom komente, ale môžem ešte raz:

Tu nejde o to, kto má pravdu a či je takéto správanie normálne. Tvojho chlapa prevalcovala zlá nálada. Rozumovo si, samozrejme, uvedomil, že to prepískol, tak sa po čase prišiel ospravedlniť. Nemala si do toho v tej chvíli rýpať. Snažil sa urobiť správnu vec, hoci sa asi v tej chvíli na to necítil, preto ti to pripadalo z jeho strany neúprimné.
Iste, nemal to urobiť, ale vo vzťahu si ľudia majú odpúšťať.

kamlicek
19. feb 2022

No moj by takto nereagoval. Ale by pockal, povedal, nech sa posunieme alebo nieco. Ale ono je to velakrat aj o povahe cloveka, o tom aky mal den, ze ci sa to v nom nenahromadilo napatie z celeho dna a toto bolo take posledne.

viestta
Odpoveď bola odstránená
h2
19. feb 2022

To, že Ťa bezohľadne zvalil na zem, samozrejme nie je normálne. Ale mňa hlavne prekvapilo, že vy máte dve malé deti a ten, kto ide nakúpiť, ich berie obe so sebou. Ja osobne som sa vždy snažila nebrať syna na nákupy, keď bol malý. A to ani nebola vtedy pandémia. Proste jeden ide nakúpiť, druhý je doma s deťmi. Robiť veľký víkendový nákup s dvoma malými deťmi je o nervy. Potom príde domov, vlečie 3 veľké plné tašky a ešte musí niekoho obchádzať vo dverách... 😒
Týmto ho neospravedlňujem, len možno chápem.

Strana
z3