Vážny VS vtipálek čo je pre ženy príťažlivé
Chcem sa spýtať žien či je pre vás muž príťažlivejší keď je z 80% vážny a z 20% si robí srandu ( nie urážlivú a ani vulgárnu) ale, že je taký vtipálek. Alebo je pre vás príťažlivejší opak...
Za seba poviem, že pre mňa je príťažlivejší ten prvý typ, muž, ktorý je väčšinou vážny, pôsobí rozvážne, vie byť oporou a má hlbší pohľad na veci, ale zároveň nie je suchár a vie odľahčiť situáciu, keď treba. Taký nevtieravý humor, nie je ho veľa, ale presne tam, kde má byť. Ak je niekto stále vtipný, aj keď ide o vážne veci, pôsobí na mňa trochu nezrelo. Potrebujem cítiť, že sa môžem o neho oprieť.
@miro1000 ahoj, tak su situacie, kedy treba byt vazny a zas aj humor patri k zivotu. My sme mali doma vzdy srandu, vedeli sme vtipkovat, ale vo vaznych veciach islo vtipkovanie bokom. Niekedy je totiz vtipkovanie zakryvanim neschopnosti dozriet, prijat zodpovednost, postavit sa za niekoho, byt oporou, vediet zakrocit. Vtipalek potom dostane do drzky.
@miro1000 slovo "vtipalek" u mna evokuje osobu ktora vymeni sol za cukor alebo da na stolicku prdiaci vankusik. Takze "vtipalek" za mna nie.
@tykat skôr som myslel situačnú srandu, vtip. Ženy asi berú mužov ktorý radi vtipkujú a berú málokedy veci vážne asi skôr ako kamarátov než ako partnerov či sa mýlim?
“vtipálek” omrzí .. na mňa to pôsobí nezrelo a keď som sa niekedy aj cítila dobre v takejto spoločnosti bolo to len chvíľkové. Fajn do partie ale nie do vzťahu … veľmi rada sa smejem, ale mám rada aj rozvážnosť a vyslovene neznášam take detinské lacné vtípky …
Ja mam rada humor a je pre mňa každodenne dôležitý.
Dokonca ocenim aj záchodové vtipy, ak sú použité vo vhodnej chvili. Čiže za mňa pokojne aj 60/40 pomer je prijateľný.
Avšak: Krutosť a šikanovanie obhajované ako sarkazmus, majú u mňa nulové pochopenie. Rovnako tak všetky druhy prankov a "praktických žartíkov". Odpudzovač prvej kategórie je tiež škodoradosť, buranskosť skrytá za humor a detinskosť vo vážnych situáciách. 😅 Ale vlastne, nič z tohto humor nie je, iba sa zaň zakrýva.
Mám doma ,,vtipálka,, a už 20 rokov 🙂
Je úžasný. Ja som introvert a taký melancholický typ ženy, takže ma manžel vťahuje do života, rozosmeje ma vždy, aj v tých niekedy ťažkých situáciách a tak mi uľahčuje život a robí ho farebnejším.
Vôbec to nie je tak, že od rána do večera zo seba robí šaša 😀 to nie.
Skôr má taký inteligentný humor, niekedy, taký ten ,,čendlerovský,, humor.
V spoločnosti je veľmi obľúbený a vyhľadávaný.
Zbožňujem humor, kľudne aj čierny a prízemný ale musí si to držať stále úroveň, s takými ľuďmi sa budem baviť aj celé hodiny. No mala som šéfa, čo sa snažil byť furt nasilu vtipný a bolo to úbohé a trápne 🫠… takže treba vedieť odhadnúť.
Nemyslím si, ze sa to dá takto určiť. Nedá sa vziať jedna vlastnosť a určiť štatistiku príťažlivosti. Keďže vždy ide o celkovú osobnosť. Lebo mne sa nemusí páčiť nejaká vlastnosť, ale pri spojení s rym konkrétnym človekom mi napríklad nemusí vadiť.
Ked je niekto na 80% vazny a na 20% zabavny, tak to nie je vtipalek
@miro1000 treba vedieť kedy sa sranda hodí a kedy nie. Môj ex mal presne ten typ srandy, že som sa za neho hanbila alebo ma tou srandou urazil. Máločo bral vážne, mňa už vôbec nie. Súčasný manžel vie ako sa správať a aj kedy je vhodný jeho humor. Je úctivý a inteligentný ale niekedy zavalí tak, že plačem od smiechu. To je pre mňa príťažlivé
Je vtipálek ten, čo ti do klimatizácie hodí kilo hnilých garnátov? Vitaj leto! 😃
@miro1000 Buď taký aký si nehľadal uznanie od neznámych žien na modrom koniku
@miro1000 Buď taký aký si nehľadal uznanie od neznámych žien na modrom koniku
@55marta1996 Ja sa riadim kódexom otvorených dverí, páčim sa ti vytaj, nepáčim ahoj
@tykat skôr som myslel situačnú srandu, vtip. Ženy asi berú mužov ktorý radi vtipkujú a berú málokedy veci vážne asi skôr ako kamarátov než ako partnerov či sa mýlim?
@miro1000 nemylis sa....niktora nechce rehotajuceho pajaca, co si mysli, ze neskutocne vtipny...vo vztahu je treba aj trochu humoru, ale aby kazdu vec obratil na srandu to teda nie...a aj sranda nie je vudy sranda, niekedy to je az trapne ...
@miro1000 Čo máš z toho, že si prečítaš odpovede žien, z ktorých každej vyhovuje niečo iné... Ty sama musíš vedieť, či by tebe taký vyhovoval, hlavne aj, či sa ti páči jeho štýl humoru, ale aj či je tzv. "chémia" medzi vami. Ak je chémia, tak potom niet o čom. Môj bývalý bol taký, ako ty opisuješ, aj dobrý človek to stále je, ale jeho humor mne vtipný nepripadal. To som bola o dosť mladšia, čiže ešte nie tak skúsená, takže až po dlhšom čase som zistila, že tam tá chémia chýba. Zostali sme kamaráti, ale žiť s ním by ma do konca života nebavilo.

Tie percenta mi sedia skor na vazneho/ normalneho cloveka nez na vtipalka 😃
Jasne humor je vo vztahu potrebny ako sol. Ale inteligentny humor na urovni resp. situacny. Nie nasilu vtipy, nie urazlivy, ponizujuci, trapny lebo vulgarny.
Humor a zabava patria k zivotu, ja si to neviem bez toho predstavit, ani vztah bez humoru 🙂 Ved to by bolo o nicom ak by mal byt clovek iba vazny.