icon

Veľký vekový rozdiel v črtajúcom sa vzťahu

30. máj 2025

Ahojte, ešte predtým ako začnem o mojom probléme vás chcem poprosiť aby ste ma za môj “problém” hneď neodsúdili.. Tento rok budem mať 37, bola som dlhé roky sama po neúspešnom 5 - ročnom vzťahu. Pravdupovediac mi to ani nechýbalo, keďže v bývalom vzťahu boli problémy s neverou a aj mi to zosadilo tie ružové okuliare ohľadom lásky. Momentálne ale pracujem v korporáte, nikdy som sa nejak nesústredila na kolegov, až do momentu keď som spoznala nášho nového kolegu, ktorý ma na prvý pohľad očaril a po dlhom čase som zažila motýliky. Bol očividne mladší, ale netušila som, že tam bude až taký rozdiel. Samej mi to prišlo divné lebo vždy som inklinovala skôr k starším, ale tu som sa proste zamilovala ako základoškoláčka. Pár dní na to sme sa dali do reči a po práci sme skočili na kávu, konverzácia išla veľmi prirodzene a plynule a vyznel veľmi mužne a vyspelo, napriek tomu že som stále nevedela koľko má vlastne rokov. Prišlo mi to blbé sa opýtať na vek, tak som sa opýtala čo vyštudoval a dostali sme sa k tomu, že zmaturoval minulý rok. V tom momente som bola ako obarená, ale snažila som sa tváriť normálne. Nikdy predtým som nezažila takú chémiu takto hneď po pár stretnutiach. Momentálne sa stretávame každý deň po práci a veľmi sa vo mne bije to, že je medzi nami skoro 18 - ročný rozdiel a ja som proste zaľúbená. Po poslednom “rande” sme mali v sebe trošku vína a pri rozlúčke padla prvá, spontánna pusa iniciovaná z jeho strany. Neviem, či je to čo robím správne ale nedokážem ovládnuť svoje vnútorné pocity, ktoré som dlhé roky nepociťovala. Mali ste niektorá skúsenosť s takým veľkým vekovým rozdielom? Nie je to len chvíľkové pobláznenie ktoré čoskoro pominie? Paradoxne si vzťah s ním predstaviť viem, len sa bojím odsúdenia od rodiny, príbuzných a aj kolegov. Ďakujem vopred za všetky rady 🙏.

Strana
z4
pribinak
30. máj 2025

Šibe Ti?

enmery
30. máj 2025

Že si sa zaľúbila je ok. Ale ak sa chceš upnúť na to, že chlapčiatko po maturite Ťa bude ľúbiť do smrti, bude Ťa čakať asi tvrdé vytriezvenie.

zmrzlinka2021
30. máj 2025

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

veronka1996
30. máj 2025

Bude ťa mať ako matrac na vyprášenie do chvíle, kým si nájde seberovnú.

zabka79
30. máj 2025

Ano je to chvilkove poblaznenie, ale no a co? Raz som mala starsieho kolegu vztah z toho nebol ale povedal ze nebudem lutovat tych krasnych chvil no a mal pravdu.

enmery
30. máj 2025

A inak, mladých chalanov dosť priťahujú tzv Milfky, ale je to všetko poháňané sexom z ich strany. Teda ak si pripravená si užívať a nič neočakávať, páči sa. Inak sa priprav na zlomené srdce a sklamanie.

suzitok
30. máj 2025

Toto by si mala riešiť ty, ako rozumná dospelá žena. Napríklad ja osobne by som si to predstaviť nevedela, vnímala by som ho ako syna. Je úplne jasné, že vzťah do budúcna na celý život z toho nikdy nebude. Možno to vydrží chvíľku, kým sa chlapec "vysexuje a oťuká", možno rok-dva. Keď si to dokážeš nastaviť v hlave tak, že hocikedy sa to skončí, tak si to užívaj v plnom rozsahu, kým je pri tebe.

tenerifka
30. máj 2025

Pozri, mne sa tiez pacia mladsi chlapi, ale je rozdiel, ak ma chlap 35 a zena 50, a rozdiel, ak ma chlapec 18 a zena 37. To o com su rozhovory s nim? Ved to je este decko.
Buducnost to tiez ma nulovu.....

zuzanita1609
30. máj 2025

Keď existuje pojem "sugardaddy",ako sa to povie v opačnej verzií?

lucka_ke
30. máj 2025

mám takmer 18-ročného syna a pri predstave že chodí s 37-ročnou by som ho asi prerazila

sandria
30. máj 2025

Kamoška sa takto zaľúbila do kolegu ona 44 on 30 a až po roku sa ukázali rozdiely v tej nevyspelosti, aj keď by žena očakávala zrelé chovanie v kritickej situácii sa ukázalo ze ten vekový rozdiel tam je. Skratka predstavovať vzťah s mladším mužom si môžeš ale realita je taká, ze máloktorý chlap bude rovnocenný partner zrelej ženy.

lucia11kob
30. máj 2025

Ja som mala 18 rokov, keď sa mi narodila dcéra. Tak predstava, že by som chodila s jej spolužiakom 🙄 no ale zase kamoška mala mladšieho o 16 rokov, aj mu porodila dievčatko, ale po pár rokoch ju opustil kvôli mladšej..Rýchlo z toho vytriezvej a neupinaj sa naňho.

bu_bu_bubak
30. máj 2025

Cougar alert.....

Radsej by si si mala dat studenu sprchu. Toto mi naozaj nepride ok. Cisto teoreticky by si mu vedela byt aj mama.

Mozno je na svoj vek vyspely, ale otazka znie co realne ocakavas.

Ja sa stotoznujem s nazormi ked sa toto riesi v opacnom garde. Pri 18-rocnom rozdiele uz budes stara raketa a on bude zrejme hladat 40-cky pri ktorych sa nebude bat, ze im ublizi.

Chlapec je mlady a zrejme chce mat pribeh pre kamosov ako zviedol Milfku. Nesnaz sa z neho urobit druheho Macrona a premyslaj trochu aj nad dosledkami v praci.

7miriam77
30. máj 2025

Toto je značný rozdiel...pre mňa je to ešte decko a toto nie!!! Chlapec sa ešte asi nerozkukal po svete....nerob blbosti

tanyan
30. máj 2025

Si už dosť dospelá na to, aby si si vedela užiť momentálne poblúznenie. Otázka je len aký dopad to bude mať na vaše pracovné vzťahy, keď to poblúznenie pominie...

jana_eyre_2
30. máj 2025

Ja mám 41r a mám viac mladých kolegov.. nevravím že to nie sú pekní muži, niektorí určite áno, ale fakt už na nich neviem hľadieť ako na chlapov, ale vidím v nich chlapcov.. možno preto že mám tri deti a ani sa nenazdam a budú v podobnom veku, fakt sa na nich nedokážem pozerat ako na objekty záujmu.. vždy si len vravím, že buď "dúfam, že takýto fajn bude aj môj syn" alebo "dúfam, že môj syn nebude nikdy takýto lenivý".. 😅

Ako chápem keby mal aspoň 25r, bol by už aspoň skoro 30tnik, ale takéto chlapčiatko.... Ale asi to fakt mám preto, že som mama, neviem..
Tak isto vidím aj keď ide o opačne garde, mladé dievča a muž okolo 40-50...

Nuž ale v každom prípade - obaja ste dospeli, nikto vám už nemôže rozkazovat.. ako to dopadne je proste hudba budúcnosti, ja by som rozhodne na taketo niečo nemala... Len mi prídu ľudia vo veku okolo 20r ešte dosť ovplyvniteľni a teda mi príde že sú niekedy aj vmanipulovani do vzťahu staršou stranou... Ale tak možno len môj dojem.. 🤔

matkahelka
30. máj 2025

Ked tu napise 20 rocna, ze ma 40 rocneho, tak to ju tu potlapkaju zeny virtualne po pleci, ze vek je len cislo a ved to je ok, lebo ani pri rovesnikovi nema istotu kvalitneho vztahu. ked je to naopak- starsia zena a mladsi chlap, tak armagedon. ach zeny, ake ste pokrytecke...
Za mna- tak ako je chory generacny rozdiel, ked ma zena 20 a chlap 40, tak je chory generacny rozdiel ak ma zena 37 a chlap 18.

misiak7777
30. máj 2025

Neblázni 😃😃 chlapec sa teší ako vypráši guľky 😅😅

lucia11kob
30. máj 2025
@misiak7777

@misiak7777 😅😅😅

zuzanita1609
30. máj 2025
@misiak7777

@misiak7777 viac než pravdepodobné 😆,ale mňa by zaujímalo o čom vedú tie zmysluplné rozhovory? Snáď aj žáner hudby, obľúbených skupín je diametrálne odlišný.

misiak7777
30. máj 2025
@zuzanita1609

@misiak7777 viac než pravdepodobné 😆,ale mňa by zaujímalo o čom vedú tie zmysluplné rozhovory? Snáď aj žáner hudby, obľúbených skupín je diametrálne odlišný.

@zuzanita1609 no predsa o maturitných otázkach a kde sa mladý vidí o 10 rokov 😃😃😅😅

veronka1996
30. máj 2025
@misiak7777

@misiak7777 To áno. Staršia, skúsená, to bude preňho škola sexu ako lusk! Inak ja mám niektoré kolegyne 40r. +- a vyzerajú NAOZAJ dobre, sú fakt sexy, človek by im netipoval taký vek. Takže ak je autorka tiež atraktívna MILFka a lá Stiflerova máma, nečudujem sa, že kadejaké 18-ročné ucho by ju chcelo vyprášiť jak koberec.

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
zuzubb007
30. máj 2025

Ako náhle by som sa dozvedela ten vek, skončilo by celé poblaznenie, veď by ti mohol byť dieťaťom, za mňa choré, chlapec si užije a adios získa skúsenosti a pochváli sa chalanom 🤣, ty z toho vyjdes najhoršie, neviem si to predstaviť mám taky vek ako ty, a ani 30 ročného by som nechcela ďakujem

domka222
30. máj 2025

Vieš ako sa vraví, na starej <> dobre sa cvičí 😂

januska12323
30. máj 2025

Užívaj si záujem ale nič viac od neho nečakaj. Je tvoj kolega a mohol by ti byť synom. Pokiaľ chceš ešte deti a rodinu hľadaj vyspelejšieho. Nevravím, že vám to nemôže vyjsť ale šance sú malé.

guiseppinka
30. máj 2025

Tu chemiu absolutne chapem. Si vo veku, kedy mozes ist na obe strany - aj otec aj syn. Pokial by aj tebe slo o sex, tak si uzivaj a neries. Ak chces vztah, tak to skor nebude dlhodobo fungovat.

guiseppinka
30. máj 2025
@jana_eyre_2

Ja mám 41r a mám viac mladých kolegov.. nevravím že to nie sú pekní muži, niektorí určite áno, ale fakt už na nich neviem hľadieť ako na chlapov, ale vidím v nich chlapcov.. možno preto že mám tri deti a ani sa nenazdam a budú v podobnom veku, fakt sa na nich nedokážem pozerat ako na objekty záujmu.. vždy si len vravím, že buď "dúfam, že takýto fajn bude aj môj syn" alebo "dúfam, že môj syn nebude nikdy takýto lenivý".. 😅

Ako chápem keby mal aspoň 25r, bol by už aspoň skoro 30tnik, ale takéto chlapčiatko.... Ale asi to fakt mám preto, že som mama, neviem..
Tak isto vidím aj keď ide o opačne garde, mladé dievča a muž okolo 40-50...

Nuž ale v každom prípade - obaja ste dospeli, nikto vám už nemôže rozkazovat.. ako to dopadne je proste hudba budúcnosti, ja by som rozhodne na taketo niečo nemala... Len mi prídu ľudia vo veku okolo 20r ešte dosť ovplyvniteľni a teda mi príde že sú niekedy aj vmanipulovani do vzťahu staršou stranou... Ale tak možno len môj dojem.. 🤔

@jana_eyre_2 my sme, mam pocit, vekovo podobne. Bezne si poviem, ze ej, ten by stal za hriech, ale ked zistim, kolko ma rokov, tak hned "vychladnem"🙈🤣

martinka13
30. máj 2025

Bože veď to je hrozné. Nechcela by som veru aby mi 10 ročný syn doviedol takúto "nevestu"

doriiis
30. máj 2025

No preboha.Mas malo deti,tak si si jedno dobrovoľne natiskala do postele?
Každý vzťah v ktorom je generačný rozdiel je problém.Kazdy.Bez ohľadu na vek,pohlavie a podmienky.

Strana
z4