icon

Veľký vekový rozdiel v črtajúcom sa vzťahu

30. máj 2025

Ahojte, ešte predtým ako začnem o mojom probléme vás chcem poprosiť aby ste ma za môj “problém” hneď neodsúdili.. Tento rok budem mať 37, bola som dlhé roky sama po neúspešnom 5 - ročnom vzťahu. Pravdupovediac mi to ani nechýbalo, keďže v bývalom vzťahu boli problémy s neverou a aj mi to zosadilo tie ružové okuliare ohľadom lásky. Momentálne ale pracujem v korporáte, nikdy som sa nejak nesústredila na kolegov, až do momentu keď som spoznala nášho nového kolegu, ktorý ma na prvý pohľad očaril a po dlhom čase som zažila motýliky. Bol očividne mladší, ale netušila som, že tam bude až taký rozdiel. Samej mi to prišlo divné lebo vždy som inklinovala skôr k starším, ale tu som sa proste zamilovala ako základoškoláčka. Pár dní na to sme sa dali do reči a po práci sme skočili na kávu, konverzácia išla veľmi prirodzene a plynule a vyznel veľmi mužne a vyspelo, napriek tomu že som stále nevedela koľko má vlastne rokov. Prišlo mi to blbé sa opýtať na vek, tak som sa opýtala čo vyštudoval a dostali sme sa k tomu, že zmaturoval minulý rok. V tom momente som bola ako obarená, ale snažila som sa tváriť normálne. Nikdy predtým som nezažila takú chémiu takto hneď po pár stretnutiach. Momentálne sa stretávame každý deň po práci a veľmi sa vo mne bije to, že je medzi nami skoro 18 - ročný rozdiel a ja som proste zaľúbená. Po poslednom “rande” sme mali v sebe trošku vína a pri rozlúčke padla prvá, spontánna pusa iniciovaná z jeho strany. Neviem, či je to čo robím správne ale nedokážem ovládnuť svoje vnútorné pocity, ktoré som dlhé roky nepociťovala. Mali ste niektorá skúsenosť s takým veľkým vekovým rozdielom? Nie je to len chvíľkové pobláznenie ktoré čoskoro pominie? Paradoxne si vzťah s ním predstaviť viem, len sa bojím odsúdenia od rodiny, príbuzných a aj kolegov. Ďakujem vopred za všetky rady 🙏.

janinah
30. máj 2025

Daj mu pokoj.Byť jeho mama ženiem ťa metlou.

alenka58
30. máj 2025

preňho je to fajn, bude mať skúsenosti, len pokým sa dieťa nepodarí

janinque
30. máj 2025

No poviem ti to takto. V novom zamestnaní som cez víkend stretla kolegu v obchodnom centre a vravím mu - no ahoj, čo ste s maminou na nákupoch? Bola to jeho partnerka (neskôr si ju zobral a už sú aj rozvedení). Vekový rozdiel bol veľmi podobný tomu vášmu a na ten výraz v jeho tvári NIKDY V ŽIVOTE nezabudnem. Hanba na tri životy.

hrabovo
30. máj 2025

Môj syn má 19, popravde, neviem si to predstaviť, že by domov doniesol ženu, čo by mu mohla mamou byť. Nie v tomto veku

enmery
30. máj 2025
@hrabovo

Môj syn má 19, popravde, neviem si to predstaviť, že by domov doniesol ženu, čo by mu mohla mamou byť. Nie v tomto veku

@hrabovo Neboj sa, on ju nechce doniesť domov. On si chce užiť.

radacak
30. máj 2025

Toto už nie🙈ja som mala prvú dcéru v 18..keď bude mat ona 18 tak ja budem mať 36
Neviem si predstaviť nájsť si partnera v takom mladom veku ... mám 32 a ani 25 ročného by som nebrala ..mne by to bolo strašné blbé,trápne

mirokub
Odpoveď bola odstránená
bonboniera
30. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub bože ty tu ešte furt obsmrdas ty inteligent 🤦‍♀️

Autorka je to uchylne bezohladu na to či je to mladší muž a staršia žena alebo opačne. Ale asi aj tak neverím ze je toto reálna tema a skoro 40 ročná žena si ma každý deň po práci toľko co hovoriť s chlapcom (lebo to on je) ktorého najväčšou životnou skúškou bola ústa odpoved na maturite.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
bonboniera
30. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub hej, všetky stojíme v rade smutne a nadržané na 19 ročného co ešte ani nevyzerá jak chlap a mamka mu perie osemenene ponožky

nikpa
30. máj 2025

Som v tvojom veku a ak by ma priťahoval 19 ročný chlapec, ok. Je už dospelý. Ale zdravý rozum ti musí hovoriť, že tu sa popališ. Co od takého vzťahu očakávas a čo mu ty môžeš ponúknuť? Poviem ti. Sex. Užite si, niečo sa pri tebe priuči a budete mat obaja pekne spomienky ale nič viac nečakaj.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
bonboniera
30. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ak jej tento “muz” stojí za tu hanbu ak by sa to v práci rozkríklo, lebo teda bohuzial vzhľadom na spoločenské nastavenie bude za úplnú hlupanu ona, nech ide do toho 🙂
Vekový rozdiel je za mňa ok ak sa bavíme o dvoch dospelých ľuďoch, dospelých aj “rozumovo”, co síce exaktnú hranicu samozrejme nemá 🙂 ale vek autorkinho kolouska to určite nie je.

alenka58
30. máj 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub poznám jedného takého ktorý od 18 rokov bol na staršie ženy, oni boli nadšené a on ich pomaličky okrádal, až pri jednej sa popálil a teraz sedí......tak pozor na takúto variantu

sulejmanka
30. máj 2025

Si pre neho stará kukurica.
Drž sa pri zemi.
Nestrápňuj sa. Nie si pubertiačka.

zuzanita1609
30. máj 2025
@bonboniera

@mirokub ak jej tento “muz” stojí za tu hanbu ak by sa to v práci rozkríklo, lebo teda bohuzial vzhľadom na spoločenské nastavenie bude za úplnú hlupanu ona, nech ide do toho 🙂
Vekový rozdiel je za mňa ok ak sa bavíme o dvoch dospelých ľuďoch, dospelých aj “rozumovo”, co síce exaktnú hranicu samozrejme nemá 🙂 ale vek autorkinho kolouska to určite nie je.

@bonboniera ...kolouška 😂😂😂...z chuti smiech 👍. ...buď chce vychovávať ona,alebo on chce byť vychovávaný a plus sex 🤭

anketkarka
30. máj 2025

Chce Ťa do postele. Nemá Ti čo ponúknuť, maximálne dobrý sex. Je to ešte dieťa a pravdepodobne si naháňa kamarátku s výhodami.

biba_18
30. máj 2025
@jana_eyre_2

Ja mám 41r a mám viac mladých kolegov.. nevravím že to nie sú pekní muži, niektorí určite áno, ale fakt už na nich neviem hľadieť ako na chlapov, ale vidím v nich chlapcov.. možno preto že mám tri deti a ani sa nenazdam a budú v podobnom veku, fakt sa na nich nedokážem pozerat ako na objekty záujmu.. vždy si len vravím, že buď "dúfam, že takýto fajn bude aj môj syn" alebo "dúfam, že môj syn nebude nikdy takýto lenivý".. 😅

Ako chápem keby mal aspoň 25r, bol by už aspoň skoro 30tnik, ale takéto chlapčiatko.... Ale asi to fakt mám preto, že som mama, neviem..
Tak isto vidím aj keď ide o opačne garde, mladé dievča a muž okolo 40-50...

Nuž ale v každom prípade - obaja ste dospeli, nikto vám už nemôže rozkazovat.. ako to dopadne je proste hudba budúcnosti, ja by som rozhodne na taketo niečo nemala... Len mi prídu ľudia vo veku okolo 20r ešte dosť ovplyvniteľni a teda mi príde že sú niekedy aj vmanipulovani do vzťahu staršou stranou... Ale tak možno len môj dojem.. 🤔

@jana_eyre_2 presne, ja úplne rovnako pozerám na mladých kolegov, ešte aj na takých čo sú starší od môjho syna 😂 ale keď som mala 37 som to určite až takto nevnímala - až keď syn vyrástol ...

biba_18
30. máj 2025

oj, ale aké ste - a čo taká macronka s macronom - jak dlho sú už spolu 😉

enmery
30. máj 2025
@biba_18

@biba_18 To je jeden z miliónov.

mimikarol
30. máj 2025

Vieš akú budeš mať v robote hanbu keď sa to rozkríkne? Budú si s teba robiť srandu a ohovárať ťa za chrbtom. A s toho vzťahu nebude nič viac ako sex, možno je chlapec ešte aj panic.
Maj rozum, je to decko. Žiadny chalan v jeho veku neni vyspelý a keby sa do teba ozaj aj zamiloval tak na milión percent si časom nájde rovesníčku.
Jediné na čo by som takého chalana brala by bolo kamarátstvo s výhodami zo 100% istotou že sa to nedozvedia moji známi. Ale teda v skutočnom živote by som ho nechcela ani na to, mne sa nepáčia mladý chlapci ktorým by som mohla byť mama. Mám 39r.
A chceš riskovať že sa príde s tebou vadiť jeho mama?
Proste je to strašná sprostosť.

sisa_s
30. máj 2025
@biba_18

@biba_18 ved mu aj supla jednu teraz 😀 asi im to "funguje"

domkakvet
30. máj 2025

Tak z jeho strany urcite pojde o chvilkove poblaznenie.

mk22
30. máj 2025

Tebe šibe? Ved to je decko!!!
By som na tebe, ako matka, zlomila metlu.
Kde máš rozum?
Ó čom sa stará krava/sorry za, vyraz/ hodí sa tu.. Rozpráva s 18r deckom??

enmery
30. máj 2025
@mk22

Kde máš rozum?

@mk22 On má asi skôr "už" 19 rokov😃

zuzanita1609
30. máj 2025
@mk22

Kde máš rozum?

@mk22 niekedy to proste nejde,ale radšej úprimne a narovinu,ako zaobalovat 😉. Predstaviť si treba opačný príbeh. Dedo a mladá žaba s týmto vekovým rozdielom. Ja by som to považovala už za ... veď asi viete 😏.

surriana
30. máj 2025

Tak jeho rodičia z teba budú mať radosť,a on taktiež,dostane super sexuálne zaškolenie a potom pôjde svoje nadobudnuté sexuálne skúsenosti posúvať ďalej,ale omnoho omnoho mladším.

tilly
30. máj 2025

Hmm. To je ako môj syn. A ja nie som oveľa staršia, ako ty... brrr 🤢

cafelatte
30. máj 2025

Môj syn má 19, ja mam.po 40tke a toto je choré..