icon

Veľmi zle som sa vydala, za monštrum

21. jún 2026

Vydala som sa veľmi zle. Za sociopata narcistu a úplného magora a cholerika, ktorý sa nedokáže ovládať v hneve nepomáha mi v ničom. Vidím druhí ludia teraz chodia na prechádzky von pekne piknik k. Moru toto hento. Môj len frfle že všetko je zle všade veľa ľudí vždy mi chce skazit dobrú náladu a rozplakat ma, neznesie že som chvíľku šťastná, robí úplne napriek, chcem spat on začne telefonovať s niekym. Neustále denno denne výyvolava zbytočne hádky. Je to úplný sociopat a psycho. Neustále za všetko som vínna ja. Vidím ako veľmi strýko ujo môj otec si považujú ženy nikdy im zle nepovedali nič nevynadali.ja som najhoršia pi vždy.
A iné lichotky.. Teraz mam zápal mechúra ani len vodu mi nepodá, ešte sex odo mňa chcel v tých bolestiach. Je to hovado proste. Taky neempaticky človek strašne. Nemá v sebe kúska citu, citlivosti. Je neustále drzý. Ak sa aj chová pekne sú to iba manipulativne reči. Zmanipuloval ma pekne. Cele roky lovenombing. Potom prišlo peklo. Keď kukám ten seriál monyova, akoby som videla seba. A svoj život. Ja hlúpa husa som sa vzdala všetkého pre neho ešte som mu odklepla aj život za veľkou mlákou aby bo pokoj

Strana
z3
anonym_d01167
23. jún 2026

Prídu časy ked už ani intimita vám nebude fungovat …píšeš, že to jedine čo vás drží
To je veľmi malo aby celý vztah stal len na intimite
Keď prídu choroby, úraz, nehoda, vek … človek nikdy nevie a vás vztah stojí len na sexe… rozpadne sa ako domček z kariet
Alebo sa ta preje, okukas sa mu, nebudes mu vecne chutiť, zachuti mu nové, mladé masko uvedomuješ si aj takéto nástrahy ?
To jedine čo mu vieš dat, je sex?
A čo keď zostarnes a už ani sex vás nebude spolu držať ?Vsetko raz skončí, ešte ste mladi, no uvidis ako ten cas rýchlo prejde a keďže vás vztah nemá pevne základy dlho nevydrzi

letfenixa
24. jún 2026
@earlgrey

@anonym_autor to nie je ten cudzinec? nepísala si tu už?

@earlgrey milionkrat už písala.

leopardus
24. jún 2026
@earlgrey

@anonym_autor to nie je ten cudzinec? nepísala si tu už?

@earlgrey v jednom kuse tu píše. pokaždé svůj příběh nějak upraví, ale podstata je stejná - ona je chudák, partner jí ubližuje, ale ona ho miluje a neopustí.
netřeba jí věřit ani slovo. ona chce jen pozornost. nemocná.

anonym_d45a45
24. jún 2026

Píšeš sem pravidelne a nič so svojou situáciou nerobíš, takže si za ňu môžeš sama. Hotovo bodka. Nesnažíš sa nič zmeniť a ľutujem tvoje deti. Pripravila si im strašný život, ktorý ti budú časom vyčítať.

nela6
25. jún 2026
@anonym_de1c3b

To je klasika. Ked je zena mladsia, krajsia, tak niekolko napadnikov, v hlave rozpravka o popoluske a bohatom princovi. Narcisovia to dobre vedia. Vedia aj to, ze maju na hovno povahu, tak musia vymysliet, ako byt zaujimavejsi ako normalni muzi. Peniaze. Tak nasleduje love bombing, kupi si stare bmw, zasusti peniazmi, plati dovolenky,... Ked je chytena (svadba, dieta), tak uz sa z toho nedostane. Dieta, nesamostatna, nema kam ist a on sa uz nemusi pretvarovat. Keby zeny nesli tolko po peniazoch ako hlavnom kriteriu vyberu partnera a on mi vsetko plati, nemuseli by potom riesit vztahy s drbnutymi narcismi ... Ako si kto ustelie, tak bude spat.

@anonym_de1c3b to nie je narcis, tvoj muz je autista!

nela6
25. jún 2026
@anonym_d45a45

Píšeš sem pravidelne a nič so svojou situáciou nerobíš, takže si za ňu môžeš sama. Hotovo bodka. Nesnažíš sa nič zmeniť a ľutujem tvoje deti. Pripravila si im strašný život, ktorý ti budú časom vyčítať.

@anonym_d45a45 obete psychickeho tyrania sa nevladzu branit, aj ked vedia, ze maju problem, plus je za tym milion uzkosti…tu zensku treba naviest a pomoct jej, sucit a nie racionalizaciu, pomoc

anonym_a3321b
26. jún 2026
@anonym_de1c3b

To je klasika. Ked je zena mladsia, krajsia, tak niekolko napadnikov, v hlave rozpravka o popoluske a bohatom princovi. Narcisovia to dobre vedia. Vedia aj to, ze maju na hovno povahu, tak musia vymysliet, ako byt zaujimavejsi ako normalni muzi. Peniaze. Tak nasleduje love bombing, kupi si stare bmw, zasusti peniazmi, plati dovolenky,... Ked je chytena (svadba, dieta), tak uz sa z toho nedostane. Dieta, nesamostatna, nema kam ist a on sa uz nemusi pretvarovat. Keby zeny nesli tolko po peniazoch ako hlavnom kriteriu vyberu partnera a on mi vsetko plati, nemuseli by potom riesit vztahy s drbnutymi narcismi ... Ako si kto ustelie, tak bude spat.

@anonym_de1c3b ty si tak mimo. V podstate si napísala, že si za to môžu ženy samé ako sa vie ich muž pretvarovať kým príde dieťa? Tak vedz, že ani vlastného koľkokrát nepoznáš a nie muža s ktorým si 1-8 … rokov chodenia. Kým nemáte vážne záväzky spolu, neprídeš na povahu muža a môžete spolu chodiť a bývať v prenajme koľko chceš. Buď si tak málo v živote zažila, alebo si tak sprostá keď dokážeš také bludy písať.

anonym_de1c3b
26. jún 2026
@anonym_a3321b

@anonym_de1c3b ty si tak mimo. V podstate si napísala, že si za to môžu ženy samé ako sa vie ich muž pretvarovať kým príde dieťa? Tak vedz, že ani vlastného koľkokrát nepoznáš a nie muža s ktorým si 1-8 … rokov chodenia. Kým nemáte vážne záväzky spolu, neprídeš na povahu muža a môžete spolu chodiť a bývať v prenajme koľko chceš. Buď si tak málo v živote zažila, alebo si tak sprostá keď dokážeš také bludy písať.

@anonym_a3321b Neviem, kto je sprosty. Ta ktora sa neda s debilom dokopy, alebo ta, ktora ano a este to s nim taha 10-20 rokov a nic si "nevsimne". Tych debilov vam prideluje mestsky urad, alebo si ich hladate sami a teda ste same (ne)zodpovedne za to, koho si najdete ...

anonym_de1c3b
26. jún 2026
@anonym_a3321b

@anonym_a3321b Kto je raz kreten, ten je navzdy kreten. Par mesiacov sa dokaze pretvarovat, ale nie dlho. Len vacsinou to bambulka nechce vidiet. Bud preto, lebo on zaraba a nechce sa jej osamostatnit, alebo nema kam ist a dufa, ze sa idiot zmeni, ale dufa marne.

anonym_a3321b
26. jún 2026
@anonym_de1c3b

@anonym_a3321b Kto je raz kreten, ten je navzdy kreten. Par mesiacov sa dokaze pretvarovat, ale nie dlho. Len vacsinou to bambulka nechce vidiet. Bud preto, lebo on zaraba a nechce sa jej osamostatnit, alebo nema kam ist a dufa, ze sa idiot zmeni, ale dufa marne.

@anonym_de1c3b potrebuješ dobrý preplesk od života aby si pochopila. Zo dňa na deň môžeš mať aj zo zdravého muža, psychicky chorého tyrana okrem iného. Po druhé, ľudia sa vedia pretvarovať naozaj veľmi dlho a takýto výsmech ženám sa ti môže veľmi rýchlo vypomstiť, uvidíš. Keď nie na sebe, tak na deťoch či v rodine.

Strana
z3