icon

Verili by ste žene alebo svojmu chlapovi?

11. nov 2024

Predtavte si ze ste s niekym vo vztahu a napise vam jeho ex. Ci ste jeho nova partnerka a zacne vam vypisovat, aky je ten chlap klamar, ako ju klamal a ze od kedy ste spolu, pretoze ona ma pocit ze nejaky cas bol vo vztahu aj s vami aj s nou. Vas vztah je ale krasny, nemate dovod ho z tohto podozrievat, nemali ste ani jednu hadku a nemohli ste byt ani traja vo vztahu lebo zijete spolu a ste spolu 90% casu. Co je horsie je ze ta zena je jeho kolegyna. Co by ste tej zene napisali?

Strana
z2
miroslava21
12. nov 2024

Kolko ste spolu s priatelom?

miroslava21
12. nov 2024

@nahodnemeno presne, ked chcem z dobrej vole napisat napisem raz a nie bombardovat vsetkymi moznymi dostupnymi soc sietami

slavka1988
12. nov 2024

Neodpisala by som jej nič ,ale kontrolka by mi svietila aj bez toho aby mi niekto niečo povedal treba chlapa riadne ale riadne spoznať ,až potom si založiť rodinu ;)

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
domak2
12. nov 2024

Bud je to žiarlivá rozvracacka vzťahov alebo ta chce len varovať. Ja už by som isto bola pozorna, lebo môjho prvého vážneho frajera tiež strašne prenasledovala bývalá, len som potom prišla na to ze ona si myslela ze je ešte súčasná, lebo jej nejak zabudol povedať ze sa rozišli asi. A asi o rok mi volala nejaká baba, že prečo mu furt vypisujem, to som bola ta bývalá prenasledovatelka ja. Tiež mi vtedy asi zabudol povedať ze už spolu nie sme 🤣 Ako teraz sa už len smejem, ale keď som mala 19 bola som zdevastovana.

petulda333
12. nov 2024

Mne by blikala kontrolka,ale pri nej. Vypisovat novej partnerke mojho ex,je za mna divne. A este vsade kde sa da. Aj keby bol klamar,tak aky to ma zmysel?! Ved je to chore co ona robi

moonlight1210
12. nov 2024

Ci je to pravda, ci nie, jej ide o neho. Bud ho chce rozist, alebo sa mu pomstit, kazdopadne ty si tu prostriedok, ktory to ma zrealizovat za nu. Lebo na ho to ucinok nema. Tam skusala uz najskor na viac sposobov.

Rozhodne jej nejde o tvoje dobro.

A este otazka znie - co tak zrazu ju to pochytilo? Predtym nic? Nevadilo?
Ci vycerpala vsetky soosby, tak sa zamerala na teba?

Tak porozmyslaj aj nad tymto.

Kazdopadne sa rozhodni a uz si za tym stoj. Ziadne chodenie okolo horucej kase, ze sa nechces rozist, ale zariven ho podozrievas.
Jedno alebo druhe. A nelutovat svoje rozhodnutie, lebo bolo tvoje. Vedome a riadne ucinene.

lujza_
12. nov 2024

Bez vetra sa ani lístok nepohne 😉

krasneleto
9. apr 2025

z toho co pises... pani stale nezabudla a potrebuje sa pripominat a davat ti najavo, ze tvoj chlap je stale angazovany nejakym sposobom jej smerom
ja by som si pisala, ja sa poznam, chcela by som vediet tie rukolapne dokazy- co fotka s hrncekom asi isto nie je... nechala by som ju hrat jej hru... potom to odkomunikovala doma... pripadne ju pozvala aj k nam, nech teda sa "zahada" rozluskne a potom jej dala jasne najavo kde je jej miesto
zalezi , aj co by skusala, mozno by som vsetko preskocila a napisala jej velmi vyraznu spravu o tom, nech sa vprace dokoze :D vsetko zalezi od okolnosti...
ja nedavam na dobre mienene rady od byvalych , najma psychicky nevyrovnanych zien... aku mas potrebu toto robit, ked si ok ? podla mna ziadnu....
a muz? ten moze byt v jednom vztahu uplne iny ako v druhom...

Strana
z2