icon

Viac ako 3 roky single. Ako si nájsť priateľa?

name_354
27. nov 2024

Som už vyše tri roky single a neviem si nikoho nájsť v škole som jedine single dievča.
Som blondínka,postava - schudla som cca 7 kg vazila som 62 cca
Modre oci.
Neviem kde robim chybu vždy som sa viac bavila s chalanmi ako s dievčatami a aj tak ked sa mi niekto paci tak bud uz ma babu alebo niesom jeho typ.
Poraďte mi čo robiť...

name_354
autor
27. nov 2024

@stellarstar o sexe som nehovorila len taky proste normálny vzťah.
Mam spolužiačky ktore mali uz minimalne 6-7 frajerov...ja nechcem byt za štetku.
Mala som jedného asi 9 mesiacov

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
hugoboss1923
27. nov 2024

Ako by si samú seba popísala, keby si si dopisovala s niekým, kto má o teba záujem?

petamich
27. nov 2024

😅😬 ja som myslela, ze mas tak 28, okej opustam tuto diskusiu, nechcem zlahcovat tvoje problemy, chapem, ze ta to trapi ale mas 17, chces sa vratit k ex, ktoreho si mala v 14? a vypisujes zufalo akoby si mala minimalne 40+ (cim prosim nechcem sa dotknut nikoho 40+), na toto uz asi dnes nemam energiu 😂 a v 17 mat spoluziacky, co mali 6-7 frajerov, no wow zasnem

stellarstar
27. nov 2024

@name_354 chcem mať tvoje problémy úprimne

sszuzu8
27. nov 2024

Mám 30 a som single. Nemám pocit že som o niečo prišla. Ono pochopíš vekom že nemať vzťah nie je nič zlé a smutné. Pracuj na sebe staň sa nezávislou samostatnou ženou maj ciele zdokonaľuj samú seba., plň si sny. Jediný koho potrebuješ si ty sama

name_354
autor
27. nov 2024

@dharmasanata 3 roky hej

name_354
autor
27. nov 2024

@hugoboss1923 nechapam

name_354
autor
27. nov 2024

@petamich no aj na ZŠ som mala spoluziacky take s jedným sa rozisla a za mesiac az dva mala dalsieho

simona20201309
27. nov 2024

@dharmasanata celý čas čítam komentáre a dúfam ze aspoň niekto toto postrehne 😆
Niekto si z nás robí srandu.....už 3r single.
To už je na vtip toto, mam 16 a som 16r single...

simona20201309
27. nov 2024

@name_354 máš 17!!!! Úlohy na zajtra máš?
Ty blbni s kamoškami po vonku... sportuj, čítaj knihy, studuj!!!!
Ci mas potrebu sa opicit po dievcatach co už v 17 mali 6 partnerov??? Nemáš svoju hlavu, svoj rozum, svoj názor, svoj zdravý úsudok? Nie?
Tak potom škoda reči....
(Aj keby si v 20tke mala prvého, stále je to maximálne v poriadku!)

sandrasstini
27. nov 2024

Ja v 17tich som bola stastna tak ako som bola, riesit tieto temy v 17 na modrom konovi a tvrdit ze v 17tich si uz tri roky slobodna…
Zmaz si ucet, neporovnavaj sa a uzivaj si krasu beznych dni. Zameraj sa na seba, studuj, cestuj, chod s babami von
A teda ja by som sa nechcela ako kamosky chvalit poctom 9 chlapov v takom veku. Vdaku internetu ide tento svet velmi zlym smerom

hugoboss1923
27. nov 2024

@name_354 Keď chceš niekoho spoznať, mala by si vedieť o sebe napísať pár slov, aby si dotyčného zaujala.

vilma7
27. nov 2024

A to je problém ze si jediná single? A v čom?

bu_bu_bubak
27. nov 2024

@name_354

Neboj, si este mlada.....laska si ta najde. Vies, ono sa hovori, ze hladnemu sa sniva o chlebe a preto mas dojem, ze vsade okolo teba vidis len zamilovane pary.

Nefixuj sa na vztah a k ex sa zbytocne nevracaj. On je ex z nejakeho dovodu. Este ani zdaleka nemas dovod na paniku. Sustred sa na skolu 🙂.

matapo
28. nov 2024

@name_354 ...máš 17 rokov, už tri roky si sama, čo znamená od svojich 14 🙂 Neviem či niekto v 13-14 rokoch môže prežívať plnohodnotný vzťah, neviem za čím ti je tak smutno. Väčšina tvojich rovesníkov je na tom podobne, ako ty, ešte len teraz prichádza ten čas na hlbšie vzťahy. A neboj určite svoju spriaznenú dušu ešte stretneš. Ale kľudne môžeš kontaktovať aj svojho bývalého, keď ste spolu "chodili" boli ste ešte deti, zmenili ste sa určite obaja.

name_354
autor
28. nov 2024

@simona20201309 naposledy som svojho uplne prveho frajera mala v 13 rokoch po 9 mesiacoch sme sa rozisli...

name_354
autor
28. nov 2024

@simona20201309 všetko do školy mam spravene... Kamarátky moc nemam.
A mam na to aj dovod preco som radsej bez kamaratiek

name_354
autor
28. nov 2024

@sandrasstini nezmazem a nedonutis ma

name_354
autor
28. nov 2024

@hugoboss1923 tak v škole ma najviac bavi slovencina a chémia.
Hudba pocuvam skor rep.
Rada chodim do prírody.
Moc knihy nečítam ale za to sportujem.
Tanec, box , pingpong.

mama_
Autor odpoveď zmazal
januska12323
28. nov 2024

@name_354 v 17 plakať, že si UŽ 3 roky single 😁 v 13 si bola ešte decko a teraz nie si oveľa múdrejšia keď sa chceš vrátiť k ex len aby si niekoho mala. Máš celý život pred sebou, zapracuj na kamarátstvach jeden z nich si ťa možno neskôr obľúbi. Len netlač na pílu.

zmrzlinka2021
28. nov 2024

@name_354 Vacsina zien je vydajachtivych. Ale prezrad mi, kam sa ponahlas?
Musis dokoncit strednu, caka ta vyska - nechces cestovat? Nechces pracovat na sebe? Na svojej kariere? Uzivat si zivot? A tym nemyslim chlast, bary...
Ja som prveho chlapca mala v 23 a v 25 som sa vydala

name_354
autor
28. nov 2024

@mama_ no to isto nie.
Neskusala som a ani nechcem.
Viem ako dopadla kamratka

name_354
autor
28. nov 2024

@zmrzlinka2021 nie cestovat nechcem. Chcem ist ešte asi na policajnu

mama_
Autor odpoveď zmazal
rorino
28. nov 2024

@name_354 dievčatko kľud,veď máš len sladkých 17,neutekám ti žiadny vlak,v nicom

name_354
autor
28. nov 2024

@mama_ no teraz je to uz ine.
Viem co to bolo pre mna vidiet ked mala kamoska pruseri s chalanmi na nete ked jej klamali o veku

Na nete 17 v realite 23

barborachors
28. nov 2024

@name_354 ved mas len 17... kam sa zenies? Ide z teba zufalstvo, to odradi kazdeho, aj muzov aj zeny. Ani ja som nemala nikoho v 17 a pomaly po 30 ich musim odhanat. To samozrejme ti asi nepomoze, ale este si velmi mlada, pracuj na sebe a svojej charizme a neries kila. Bud niecim zaujimava, ina ako ostatne. Nebud sucastou davu, to je nuda. Bud taka, aby si zaujala niekoho vynimocneho. To je vzacne dnes, byt iny. Nie ako kazda sliepka, na ktoru sa nalepi prvy kohut a potom tu placu, ze su slobodne matky... Mas cas, tak pracuj na svojom sebavedomi.

zzzzza
28. nov 2024

@name_354 máš ešte veľa času...